اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین دهقانی روز سه شنبه در نشست خبری اعضای شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران که به مناسبت گرامیداشت روز نهم دی در خبرگزاری فارس برگزار شد، گفت: با راه اندازی پویش «غیرت انقلابی در برابر نفوذ» دانشجویان می توانند با این جمله عکس گرفته و آن را منتشر کنند و یا اینکه این جمله را بر سردر دانشگاه های خود ثبت کنند.
وی با بیان اینکه اگر می خواهیم دست اجانب و اجنبی از کشور کوتاه شود باید غیرت انقلابی داشته باشیم، افزود: پویش غیرت انقلابی در برابر نفوذ تا زمان انتخابات ادامه دارد تا با این روحیه مردم پای صندوق های رای بروند و در نهایت به فرد اصلح رای دهند.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران در ادامه با طرح این سوال که چرا فتنه کهنه نشد و چرا از ذهن ها خارج نمی شود؟ گفت: فتنه 88 تبعات راهبردی برای نظام داشت و در واقع بزرگترین جنایتی که جریان فتنه به ملت ایران کرد، احیای پروژه فشار در قالب تشدید تحریم ها بود.
دهقانی با بیان اینکه زمانی که آمریکا از گرفتن امتیاز از جمهوری اسلامی ناامید شده بود، فتنه 88 آنها را امیدوار کرد، افزود: به دنبال فتنه 88 تحریم ها و قطعنامه 1929 در سازمان ملل به تصویب رسیدند؛ در واقع زمانی که استکبار از عوامل داخلی خود ناامید شده بود، توانستند یک اتحاد و اجماعی را علیه کشورمان برای ایجاد فشارهای اقتصادی فراهم کنند و هدف آنها هم این بود که مردم را در مقابل نظام قرار دهند.
وی اضافه کرد: فتنه 88 تکیه گاه و انگیزه بخش برای آمریکایی ها جهت اجرای جنایات بعدی آنها بود.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران دو نوع تهدید تمامیت عرضی و تهدید تغییر ماهیت و سرشت انقلاب اسلامی را پیش روی خود دارد، گفت: تغییر سیرت و صورت انقلاب یکی از عواملی است که همواره دشمن آن را دنبال کرده و بعد از فتنه 88 نیز این موضوع پررنگ تر دنبال شده است.
دهقانی اضافه کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 57 یکی از پروژه های بزرگ غرب، عوض کردن سیرت انقلاب بود که با حماسه ۹ دی این پروژه بر باد رفت.
وی در ادامه به تقسیم بندی دشمنان انقلاب اسلامی پرداخت و افزود: ما غیرخودی هایی داریم که موضع خود را علنا اعلام می کنند. همچنین غیرخودی هایی داریم که باطن خود را پنهان کرده ولی به دنبال تغییر و استحاله نظام هستند که ما به آنها منافق می گوییم و سومین دشمن، خودی های بی بصیرت و ساده لوح هستند که در فتنه 88 از این عوامل زیاد داشتیم.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران گفت: این خودی های بی بصیرت و ساده لوح در فتنه 88 تصور می کردند که به انقلاب کمک می کنند، اما واقعیت این است که ما از ابتدای انقلاب تاکنون از اینها ضربه خورده ایم.
وی بیان کرد: از زبان خودی های بی بصیرت و ساده لوح بعضا حرف هایی شنیده می شود که انتظار داریم آنها را از زبان دشمنان انقلاب اسلامی بشنویم؛ به عنوان نمونه یکی از حرف هایی که از زبان آنها شنیده می شود، موضوع رفع حصر است.
دهقانی تصریح کرد: یکی از راهکارهای جلوگیری از تغییر سیرت و استحاله انقلاب اسلامی این است که نخبگان ماهیت انقلاب که برگرفته از اسلام است را به همگان بشناسانند و در واقع این عمل را می توان بصیرت بخشی نامید.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران با بیان اینکه اسلام انقلابی و انسان انقلابی دو ترمیدور انقلاب اسلامی هستند، خاطرنشان کرد: اگر این دو ترمیدور استحاله شوند، امکان تغییر در انقلاب وجود دارد؛ اما با وجود رهبر معظم انقلاب این موضوع امکان پذیر نیست.
وی اضافه کرد: در سال های اخیر عده ای از داخلی ها تلاش کردند که اسلام و انسان انقلابی را دچار تغییر و استحاله کنند، اما نتوانستند؛ بنابراین رفتند و به دامن غرب افتادند.
دهقانی با طرح این سوال که چرا دشمنان از انقلابی گری هراس دارند، تصریح کرد: استکبار جهانی از مهار انقلاب ناامید شده است، بنابراین همواره سعی می کند که راهبرد ایجاد انفعال با نفوذ در مراکز تصمیم سازی و تصمیم گیری را در بین نیروهای انقلابی دنبال کند.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران تاکید کرد: کسانی که انقلابی گری را در تسامح و تساهل می دانند، باید بدانند که دایره آنها از دایره انقلابی ها جداست.
وی با بیان اینکه دشمنان خارجی ما اهمیت انقلاب و انقلابی گری را فهمیده اند، افزود: آنها می گویند که ایران نه از ما چیزی می خواهد و نه از ما می ترسد؛ حرف آنها درست است، چون ما انقلابی هستیم و به اسلام تکیه داریم.
دهقانی با اشاره به اینکه در این دولت نیروهای انقلابی را به تندروی متهم میکنند، گفت: مشاور امنیت ملی آمریکا به اوباما توصیه کرد که اگر می خواهید پروژه های خود را در ایران اجرا کنید، باید تندروها کنار بروند و میانه روها قدرت بگیرند.