به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، وبگاه «مطالعات نیروی دریایی آمریکا» نوشت: ناو گروه «آیزنهاور» بعد از 7 ماه استقرار در دریای مدیترانه و خاورمیانه که با آزار و اذیتهای ایران و روسیه همراه شد،به آمریکا بازگشت.
بر اساس این گزارش، ناو گروه «یو اس اس وایت دی آیزنهاور» (CVN-69) همراه با ناو چه موشک انداز «یو اس اس سن جاکینتو» ناوچه موشک انداز «یو اس اس میسن»، «یو اس اس نیتز» و «یو اس اس روزولت» در زمان استقرار در غرب آسیا با تهدید های نیروی دریایی ایران و روسیه مواجه شدند.
ابتدا در ماه ژوئن 2016 ناوچه روسی(FF-777) ناو گروه آمریکا در دریای مدیترانه را به هراس انداخت . ناو «یاروسلاو مردی» با استقرار در 150 یاردی ناو گروه آمریکا هشدارهای رادیویی را به نوچه موشک انداز یو اس اس سن جاکینتو ارسال کرد. این در حالی است که دو هفته قبل این حادثه نیز همین ناوچه روسی موجب هراس ناوشکن «هری اس ترومن» شده بود.
در ماه اوت 2016 نیز ناو نیتز از سوی نیروهای ایران در حال عملیات در تنگه هرمز مورد آزار قرار گرفت. در جریان این حادثه چهار قایق تندروی سپاه پاسداران بدون توجه به پیامها و شلیکهای هشداری طرف مقابل به 300 یاردی ناو مذکور آمدند.
در اکتبر نیز ناو میسن چندین بار با موشکهای «کروز» ساخت ایران که در اختیار شیعیان یمنی است، مورد حمله قرار گرفت. البته ناو نیتز به سوی یمنیها موشکهای «تام هاوک» پرتاب کرد و سایتهای راداری آنها را هدف قرار داد اما به نظر این حملات کماکان ادامه دارد.
در ماه نوامبر مجدا یک قایق گشتزنی ایران اسلحه خود را به سوی بالگرد «سی هاوک» ناو نیروی دریایی آمریکا حین عبور از تنگه هرمز نشانه گرفت.
وبگاه مذکور در خاتمه به ایفای نقش نیروی دریایی آمریکا برای حفظ امنیت دریایی مناطقی که ناوگان پنجم و ششم دریایی این کشور حضور دارند و مشارکت در حملات ضد داعش اشاره کرد.