به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدصادق شعرباف عضو شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی پرند سخنران پیش از خطبه نماز جمعه این هفته شهر پرند بود. متن سخنان وی بدین ترتیب است:
بسم الله الرحمن الرحیم
رَبَّنَا لاَ تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنَا وَهَبْ لَنَا مِن لَّدُنكَ رَحْمَةً إِنَّكَ أَنتَ الْوَهَّابُ
سلام علیکم
عرض ادب و احترام خدمت نماز گزاران محترم و پیشاپش تبریک میلاد مسعود حضرت امام حسن عسکری علیه السلام
و تشکر از این وقتی که در اختیار بنده قرار داده شد.
در این چند دقیقه ای که در خدمت شما نمازگزاران محترم در قلب فرهنگی شهر پرند هستم مقدمه عرایضم رو با معجزه ای از امام حسن عسکری علیه السلام به مناسبت ولادت ایشان خدمت شما بزرگواران تقدیم میکنم
ابو هاشم جعفرى می گوید: يك روز من به همراه امام حسن عسكرى از شهر خارج شديم ، آن جناب جلو مي رفت و من نيز از پى ايشان ، در بين راه به فكر قرضى افتادم كه موقع پرداخت آن رسيده بود ،در اين انديشه بودم كه از چه راهى آن را پرداخت كنم.
امام عليه السلام رو به من نموده فرمود: خداوند پرداخت مىكند.
در اين موقع همان طور كه سوار بود خم شد و با وسیله ای که در دست داشت خطى روى زمين كشيد فرمود
ابو هاشم پائين بيا ، اين را بردار ولى مطلب را پوشيده و پنهان كن.
من پائين آمدم ، چشمم به شمشى از طلا افتاد ، آن را در كفش خود جاى دادم و به راه افتاديم.
با خود فكر كردم كه اگر اين طلا معادل تمام قرضم بود كه بهتر، و گر نه طلبكار را راضى ميكنم به همين مقدار، ولى بايد در مورد مخارج زمستان از خوراك و پوشاك و ساير احتياجات چارهاى انديشيد.
امام عليه السلام براى مرتبه دوم نگاهى به من نمود ، و با وسیله ای که در دست داشت روى زمين خطی كشيد و فرمود: برو پائين بردار و پنهان كن اين مرتبه شمشى از نقره بود آن را پنهان كردم ،مختصرى راه رفتيم امام (ع) مراجعت به منزل خود نمود ، و من نيز رفتم به منزل قرض خود را حساب كردم ، بعد شمش طلا را وزن نمودم معادل همان قرض بود بدون كم و زياد ،
بعد از هر جهت مخارج زمستان را حساب نمودم ، معلوم شد مبلغی است كه بدون زياده روى و نه سختگيرى ميتوانم زمستان را به سر برم ، بعد شمش نقره را وزن كردم ، مطابق با همان مبلغى كه من پيش بينى كرده بودم درآمد بدون كم و زياد.
دومین موضوع فشار بر تشکل های ارزشی است
متاسفانه در حالی که تشکل های ارزشی و انقلابی که متشکل از جوانان مومن انقلابی است در دانشگاه ها به راه های مختلف تحت فشار و مواجه با موانعی به شکل های متنوع می شوند و با بخش نامه هایی متعدد از سوی مسئولان در جهت محدودیت این تشکل ها هستند و در حالی که جوانان مومن و انقلابی و ارزشی که حقیقتا خود را فدایی این انقلاب و نظام و اسلام می دانند.
مقام معظم رهبری بارها بر حمایت از آنها تاکید کرده اند . متاستفانه شاهد شکل گیری تشکل هایی یکبار مصرف و در جهت مواضع سلیقه ای بعضی از مسئولان و به عنوان بازوهای جریانات مشاهده می شود؛ مسئولان اگر بنا بر حمایت از تشکل های ارزشی را ندارند ، حداقل بر طبل حمایت نکوبد و با بخش نامه هایی خلاف قوانین کشور در مسیر محدودیت و فشار بر تشکل های ارزشی گام برندارند
مسئولان! ، شما را چه شده است، خدایی ناکرده شکم هایتان از مال حرام پر نشده باشد! که صدای حق را نشنوید
مگر شما از مسئولان نظام جمهوری اسلامی نیستید که با دانشجو جماعت به صورت بسیار ناشایست رفتار می کنید!!
اما مردم شریف و شهید پرور بدانید بسیجی جماعت جمله ی ناب شهید همت را بر سینه ی خود حک کرده است
" حاشا که بسیجی میدان را خالی کند "
سومین موضوع مسئله ی اقتصاد است
مسئله ی ما در حال حاضر بطور عمده فساد می باشد
فساد اقتصادی گریبانگیر کشور شده است
فساد آن چنان رشد کرده و در مغز استخوان و اعماق سیستم های اداری ما نفوذ کرده است
سیستم اقتصادی ما سنخیتی با اسلام و اقتصاد مقاومتی ندارد
8000 میلیارد تومان برده اند و مسئولان نامش را میگذارد معوقه بانکی!!
حدود 400 نفر حقوق نجومی دریافت کرده اند چرا به قوه قضائیه معرفی نمی شوند؟
سوالی که مطرح است مسئله کمک 20 میلیارد تومانی بابک زنجانی به یکی از ستاد کاندیداهای ریاست جهموری سال 1392 چیست؟
مسئولان باید مواضع خود را به صورت شفاف مشخص کنند
در غیر این صورت باید مسئولین پاسخگوی خون شهیدان باشند.
و اما موضوع بعدی درباره جنگ نرم و تهاجم فرهنگی که بخشی از عرایضم از بیانات مقام معظم رهبری نکته برداری شده است رو خدمتتون تقدیم خواهم کرد
قدرت نرم ، شیوه غیر مستقیم رسیدن به نتایج مطلوب ، بدون تهدید یا پاداش ملموس ، و توانایی کسب آنچه از طریق جذب کردن ، نه از طریق اجبار و یا پاداش می باشد.
امروز قدرت نرم «توانایی شکل دهی ترجیحات دیگران» تعریف شده است.
تهاجم فرهنگی بیش از 200 سال است که به صورت بی رحمانه بر کشور ما وارد شده است که به صورت خلاصه عرض خواهم کرد
با آغاز استعمار در سال 1178 هجری شمسی با ورود (جان مَلکُم (مامور انگلیسی)، یا هدایای اغواکننده و گران قیمت برای رجال درباری و سیاستمداران وارد ایران شد / مقام معظم رهبری09/07/1378 ).
بعد ازگذشت 90 سال با تحقیر فرهنگی در سال 1268 هجری شمسی توسط( لُردکُرزِن (سیاست مدار انگلیسی)که به ایران آمد و برداشت او از فرهنگ و پیشرفت در ایران این است که ، باید به عنوان یک شاگرد، آن چه را که در غرب هست دربست بگیرد / مقام معظم رهبری16/01/1368 ).
بعد از 10 سال از تحقیر فرهنگی با تحمیل فرهنگی در سال 1278( متاسفانه در ایرانِ اوخر قاجار تحمیل فرهنگی رخ داد/ مقام معظم رهبری09/07/1378 ) و کشیش ها از اروپا به قصد مسیحی کردن مردم به ایران آمدند / مقام معظم رهبری19/04/1374 ).
و اما بعد از 9 سال تبلیغ و ترویج تقلید فرهنگی در سال 1287 هجری شمسی و ( در دوران مشروطیت و بعد از آن ، روشنفکران ما عقیده شان این شد که اگر ایران بخواهد پیشرفت کند، باید از فرق سر تا پا غربی کامل بشود.این، یعنی تقلید محض/ مقام معظم رهبری18/08/1385 )
پس از 12 سال تشدید تقلید فرهنگی در سال 1299 و در سال 1314 فرهنگ و ایمان زدایی،غیرت زدایی سر لوح کار خود قرار دادندکه بعد از 5 سال تحقیر فرهنگ و اعتقادات ملت ایران در سال 1319 توسط( رژیم پهلوی ایمان و فرهنگ و اعتقادات ملت ایران را به تمسخر گرفته و با تحقیر آن و ترویج تحمیلی فرهنگ غرب، به مبارزه جدی با خود باوری و اعتماد به نفس این ملت بزرگ کمر بسته بود/ مقام معظم رهبری21/11/1377 ).
از سال 1319 تا سال1357 به مدت 38 سال سعی در ترویج فساد و ابتذال و حذف دین و علمای دین کردند
که( استعمارگران در ایران دین را از محیط دانشگاه حذف کردند. راه پیدا کردن این سلطه این بود که دین را حدف کنند. اهل دین و علمای دین را حذف کنند. یا اگر به کل از بین نمی برند، آن را یه صورت های بی جانی تبدیل کنند/ مقام معظم رهبری24/09/1372 ).
دستگاه های آن روز سعی داشتند که مراکز عمومی را آلوده به شهوات و فساد کنند! این کار ، تعمداً وطبعاً با برنامه ریزی انجام می شد/ مقام معظم رهبری16/11/1376 ).
در سال 1357 با پیروزی انقلاب اسلامی ایران ، توقف تهاجم فرهنگی از سوی دشمنان ایران صورت گرفت با گذشت 5 سال دوباره شروع به تهاجم فرهنگی در سال 1362 (در اوسط دوران جنگ به وسیله ابزار های تبلیغی و گفتارهای غلط و کنج اندیشانه شروع شد/ مقام معظم رهبری21/05/1371 ).
و بعد از آن ایجاد جبهه جدید فرهنگی در سال 1367 که( بعد از جنگ ، جبهه جدید فرهنگی معاند به شکل جدی مشغول کار شد/ مقام معظم رهبری21/05/1371 ).
و در سال 1378 شبیخون و قتل عام فرهنگی به وسیله( افزایش رسانه های بیگانه معاند و بمباران تبلیغاتی آنها با هدف بر اندازی نظام جمهوری اسلامی مشابه طرح فرو پاشی شوروی / مقام معظم رهبری19/04/1379 ).
با غارت منابع نظری و معنوی در سال 1379 که به (همت زور گویان آمریکایی بر غارت منابع نظری و معنوی و تهدیست کردن ملت ایران از این پشتیوانه اقتدار خویش است/ مقام معظم رهبری27/05/1381 ).
و هجوم رسانه ای که در سال 1388 رخ داد( یک ناتوی فرهنگی به وجود آوردند. مثلا یک سرمایه دار صهیونیست آمریکائی چند سال قبل، طبق ادعای خودش که در مطبوعات نقل شد، گفت من ده میلیون دلار خرج کردم ، در گرجستان انقلاب مخملی را انداختم/ مقام معظم رهبری29/03/1388 و 18/08/1385).
و اما مسئله مهمی که امروز بیش از 200 سال می گذرد نفوذ فکری و فرهنگی و ...که ادامه دارد و ادامه خواهد داشت.
(دشمن سعی می کند در زمینه فرهنگی، آن باورهایی را که توانسته این جامعه را سرپا نگه دارد، اخلال و رخنه در آن به وجود بیاورد، میلیارد ها خرج می کند برای این مقصود؛ این رخنه و نفوذ فرهنگی است/ مقام معظم رهبری25/06/1394).
(تهاجم فرهنگی چیز جدید نیست؛ آنچه که جدید بود، روشهای نوینی بود که در داخل کشور شروع شده و هنوز هم ادامه دارد/ مقام معظم رهبری27/11/1379).
انواع ابزار های جنگ نرم :
1) سایتهای اینترنتی
2)وبلاگ ها
3)روزنامه ها و نشریات
4)پیامک ها وفایل های مختلف
5) فیلم های سینمایی و سریال های تلوزیونی و انیمیشن
6) سبک های مختلف موسیقی
7)تئاتر
8)شایعه پراکنی
9) استفاده از مناسبت های مختلفی
10) مقالات علمی
11) سخنرانی های مذهبی، علمی و سیاسی
12)استفاده از اردو های دانشجویی و سفرهای توریستی
13) استفاده از مراکز علمی و آموزشی
14) استفاده از تشکل های مردمی ، اقتصادی ، فرهنگی
NGO 15)
16) عرفان های نوین و کاذب
17) فرقه های گوناگون(شیطان پرستی،صوفی گری،بهائیت و ...)
18) ماهواره
19) انواع مواد مخدر وتوهم زا
20) فضای مجازی
21) عکس: مانند اینفوگرافیک،کمیک استریپ،عکس نوشته،کاریکاتور،پوستر و...
22) پوشاک
23) لوازم تحریر
24) اسباب بازی
25) تبلیغات بر روی کالاها
و درپایان ، نکته مهم این است که مقام معظم رهبری از سال 67 تا به امروز این جنگ نرم را می دیدند، ما امروزه باید این باور را در خود تقویت کنیم که هر لحظه در جنگ نرم با دشمنان هستیم ولی مسئولین مربوطه از ابتدا توجهی نکرده اند و تا به امروز هم مورد توجه کامل قرار نگرفته است و بس جای تاسف دارد. دیگر باید به این شکست ها در جنگ نرم پایان داد و با تمام قوا تمام ملت یک پارچه به این دشمن حمله ور شویم و او را ازپا دربیاوریم
مقام معظم رهبری در تاریخ 03/09/1395 فرمودند:
در جنگ سخت، جسم ها به خاک و خون کشیده می شوند، [ولی] روح ها پرواز میکنند و میروند به بهشت؛
[امّا] در جنگ نرم، اگر خدای نکرده دشمن غلبه بکند، جسم ها پروار می شوند و سالم می مانند،
[ولی] روح ها میروند به قعر جهنم؛ فرقش این است؛ لذا این خیلی خطرناکتر است
والسلام علیکم و رحمته الله و برکاته