آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۸۲۹۸

ثبت‌نام بیش از ۱۹ هزار نفر در جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت

بیش از ۱۹ هزار نفر از دانشگاهیان وزات بهداشت شامل دانشجویان، استادان و کارمندان تا اول، بهمن ماه در سامانه ثبت‌نامی بیست و دومین دوره جشنواره قرآن و عترت این وزارت‌خانه نام‌نویسی کردند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با نزدیک شدن به موعد برگزاری مرحله دانشگاهی بیست و دومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان کشور، در مروری کوتاه آمار ثبت‌نام کنندگان این دوره از جشنواره را تا یکم بهمن ماه از نظر می گذرانیم.

 

تا تاریخ یکم بهمن ماه جاری در مجموع ۱۹هزار و ۱۵۰ نفر در بیست و دومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت ثبت‌نام کرده‌اند که شامل: ۸۴۸۶ دانشجو، ۹۷۷۳ کارمند و ۸۹۲ استاد و عضو هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی هستند.

 

در میان بخش های هشت گانه جشنواره، بیشترین استقبال با ثبت نام ۱۴ هزار و ۸۸۱ نفر از بخش «معارف قرآنی و سیره معصومین(ع)» صورت گرفته و پس از آن نیز بخش آوایی با پنج هزار و ۶۸۷ نفر قرار دارد.

 

بخش جدید نشریات با ۲۰۵ و بخش فناوری با ۲۸۳ نفر ثبت نام کننده نیز بخش هایی است که کمترین آمار ثبت نام کنندگان را به خود اختصاص داده اند.

 

در مجموع شرکت‌کنندگان جشنواره دانشگاه‌های شیراز(۲۶۶۴)، اردبیل(۱۱۷۰)، مشهد(۹۷۵)، یزد(۸۴۴)، کرمانشاه(۷۱۹)، کردستان(۶۸۱)، جهرم(۶۳۷)، تبریز(۵۱۸)، بندرعباس(۴۷۷) و اهواز(۴۷۰) به عنوان ۱۰ دانشگاه نخست قرار دارند؛ در این میان انستیتوپاستور و دانشگاه وارستگان نیز هر کدام با تنها یک نفر ثبت‌نامی کمترین استقبال از جشنواره را داشته‌اند.

 

دانشگاه‌های علوم‌پزشکی ارتش و بقیه الله‌الاعظم تیز تنها با ۵ و ۷ ثبت‌نام‌کننده بر خلاف انتظار استقبال شایانی از جشنواره به عمل نیاورده‌اند.

 

گفتنی است، ثبت‌نام در بیست‌ودومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت از نیمه دوم آبان‌ آغاز شده است و علاقمندان تا ۱۵ بهمن ماه فرصت دارند با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی مفدا نسبت به ثبت‌نام در این دوره از جشنواره قرآن و عترت  دانشگاهیان وزارت بهداشت اقدام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار