آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۳۱۲۴
صادقی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

افتتاحیه پایتخت جوانان جهان اسلام در شیراز قابل مقایسه با جشن‌های رژیم پهلوی بود

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه صنعتی شیراز پیرامون حواشی رخ داده در افتتاحیه پایتخت جوانان جهان اسلام در شیراز گفت: با توجه به اینکه در ایام دهه فجر هستیم، به جای آنکه آرمان‌های امام راحل و شهدای انقلاب را در جامعه زنده نگه داریم، مراسمی برگزار می‌شود که واقعا نشان چندانی از اسلام در آن دیده نمی‌شود و حتی می‌توان آن را با جشن‌های رژیم پهلوی مقایسه کرد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

محمد صادقی، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه صنعتی شیراز در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، پیرامون حواشی رخ داده در افتتاحیه پایتخت جوانان جهان اسلام در شیراز بیان داشت: شیراز به علت وجود سومین حرم اهل بیت و فضای معنوی و جوانان انقلابی و مومن در سال 2017 بعنوان پایتخت جوانان اسلام انتخاب شده است. این فرصتی است که اگر مغتنم شمرده شود می تواند سبب رشد، پیشرفت و اعتلای هرچه بیشتر شهر شیراز و استان فارس در تمامی ابعاد شود و شکوفایی هرچه بیشتر اسلام را در جامعه در بر دارد؛اما متاسفانه در پی اتفاقات اخیر خسارت های روحانی و معنوی به جامعه شهری و مدنی شیراز به خصوص جوانان آن وارد شده است.

 

وی افزود: شیراز بعنوان پایتخت جوانان اسلام انتخاب شده است. دانشجویان قشر فرهیخته و پیشرو هر جامعه ای هستند که اکثرا در سنین جوانی به سر می برند؛ اما هنگامی که به این مراسم و برنامه ریزی های آن نگاه می کنیم، کوچکترین هم فکری و کمکی در برنامه ریزی، محتوی و اجرا از جوانان و دانشجویان این شهر خواسته نشده است، مگر نه اینکه این شهر به اسم آنان است؟ چرا عده ای سعی در استفاده ابزاری از جوانان و دانشجویان دارند؟ در جایی که به حضور و کمک آنها نیاز است، عزیز و محترم هستند؛ اما در بسیاری از موارد من جمله همین مراسم افتتاحیه پایتخت جوانان اسلام حتی به حساب هم نمی آیند.

 

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه صنعتی شیراز ادامه داد: با توجه به اینکه در ایام الله دهه فجر هستیم، به جای ان که آرمان های امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی را در جامعه زنده نگه داریم و در جشن ها و مراسم این ایام به دنبال برگزاری مراسمی فاخر و درخور باشیم، حال آن که می بینیم در شهر شیراز که سومین حرم اهل بیت (علیهم السلام) در آن جای گرفته، هزاران شهید در راه اسلام و انقلاب داده است، مراسمی برگزار می شود که واقعا نشان چندانی از اسلام در آن دیده نمی شود و حتی می‌توان ان را با جشن های رژیم پهلوی مقایسه کرد. مسئولین مربوطه چگونه می خواهند این قبیل فاجعات که در زمینه های فرهنگی صورت می‌گیرد را توجیه کنند؟ تا کی می خواهند خود را به خواب غفلت و بی خبری بزنند؟

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار