آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۳۴۹۹
مدیر کل فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور:

امروز شاهد خیزش و ایجاد نهضت قرآنی در دانشگاه‌های کشور هستیم

مدیر کل فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور گفت: امروز شاهد یک نهضت و خیزش قرآنی در دانشگاه‌های کشور هستیم که این خیزش را مدیون انقلاب اسلامی می‌باشیم.

 

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، سروقامت امروز در دومین نشست تقدیر از دانشگاه‌های برتر در حوزه فعالیت‌های قرآنی که در دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی ایران یکی از کارهایی که انجام داد تغییر در بنیادها و هنجارهای جامعه بود به این معنا که برخی مسائلی که قبل از انقلاب به عنوان ضد ارزش بودند را تبدیل به ارزش کرد.

 

مدیر کل فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور وظیفه انقلاب‌ها را ایجاد تغییرات بنیادین در ارزش‌های جامعه خواند و تصریح کرد: از آن نکاتی که در جامعه بعد از انقلاب مورد رویکرد قرار گرفت مباحث قرآنی بود به طوری که مشاهده می‌کنیم امروز شاهد یک نهضت و خیزش قرآنی در سراسر کشور هستیم و دانشگاه‌های ما در بخش‌های مختلف چه در کانون‌های قرآن و عترت و هیات‌های دانشجویی و چه در نهاد رهبری دانشگاه‌ها به سمت پیگیری اهداف قرآنی هستند.

 

وی به مسئولیت سنگین مسئولان در حوزه گسترش فعالیت‌های قرآنی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که به شرایط فعلی و مسئولیت سنگینی که بر دوش مسئولین است نگاه می‌کنیم گاهی جز این‌که از خداوند نصرت و کمک بخواهیم، کار دیگری از ما بر نمی‌آید.

 

سروقامت ادامه داد: روزی از استاد خود شنیدم که در یکی از ماه‌های رمضان پیش از انقلاب وارد مسجدی شدم و دیدم آیت الله مطهری بر منبر است و  مباحث معرفتی بسیار عالی را مطرح می‌کنند و تنها 11 نفر پای منبر ایشان بودند.

 

مدیر کل فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور با اشاره به این مطلب که انقلاب از این حیث فرصت بسیار مغتنمی را در اختیار ما قرار داده است، تصریح کرد: امروز در دانشگاه‌ها، شرایط بسیار ویژه‌ای جهت یادگیری و بهره مندی از فعالیت‌های قرآنی ایجاد شده است که همه این‌ها به پاس حرکت امام(ره) و به وجود آمدن انقلاب اسلامی است.

 

وی ضمن تاکید بر این نکته که نباید این فرصت را از دست داد، گفت: نباید به مسائل جزئی اکتفا کرد، بلکه هم باید خلاقیت به خرج دهیم و هم باید راه‌های متفاوت برای ایجاد ارتباط بین دانشجویان و مسائل قرآنی را جستجو کنیم که تمامی این‌ها نیازمند همت و تلاش مضاعف است.

 

در ادامه حجت الاسلام علی اکبر صالحی، رئیس نهاد رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد گفت: این برداشت نباید در ما شکل گیرد که چنانچه کسانی رسالت انبیاء را متناسب با مقدورات خود می‌خواهند گسترش دهند، صرفا باید روحانیون باشند.

 

وی با تاکید بر این مطلب که تبیین معارف اهل بیت تنها منحصر به قشری خاص نیست، خطاب به فعالین عرصه قرآنی، تصریح کرد: چنانچه جامعه بخواهد به سمت پیشرفت با توجه به مسائل قرآنی حرکت کند باید اقناء شود که توجه به مبانی امامان و پیامبر است که این رشد و تعالی را ایجاد می‌کند.

 

مسئول ستاد احیاء فعالیت‌های قرآنی دانشگاه‌های مشهد خاطرنشان کرد: امروز باید این پیام را به قشر جوان متناسب با روحیات خودشان برسانیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار