اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از مفدا، دومین و سومین دوره طرح دانشجو معلم قرآن کریم در رشتههای «ترجمه»، «مفاهیم» و «حفظ قرآن» با حضور ۱۶۳ دانشجوی دختر و پسر از شنبه، ۲۳ بهمنماه به مدت یک هفته برگزار میشود.
در این دو دوره متوالی، ۱۰۴ دانشجوی دختر و ۵۹ دانشجوی پسر از ۳۴ دانشگاه علومپزشکی زیر نظر استادان به فراگیری تکنیکهای ترجمه و حفظ قرآن میپردازند و با مفاهیم و روش تدریس قرآن کریم آشنا خواهند شد.
در همین ارتباط محمد ضرغام، رییس اداره آموزش مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به ظرفیت بسیار خوب دانشجویان دانشگاههای علومپزشکی در زمینههای قرآنی، گفت: مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت به منظور استفاده از این ظرفیت و نیز خودکفا کردن دانشگاهها در زمینه آموزش قرآن کریم این دورهها را برگزار میکند.
وی با بیان اینکه، با برگزاری این دورهها ضمن ارتقای توان علمی و عملی قرآنی دانشجویان، دانشگاهها نیز از این ظرفیت بسیار خوب بهره خواهند گرفت، افزود: این افراد در آینده، متولیان سلامت جامعه خواهند بود، بنابراین پس از توانمندی در زمینههای قرآنی در چنین دورههایی میتوانند مهارتهای فراگرفته شده را در محیطهای درمانی نیز به کار گیرند.
وی افزود: در این دوره از ۱۰ استاد قرآن بهره میگیریم که بیشتر این افراد از استادان بومی استان قم هستند و به تدریس دروسی نظیر، روشها و فنون تدریس، آشنایی با مهارتهای زندگی قرآنی، آموزش قرآن از نگاه قرآن و عترت، اصول و روشهای حفظ قرآن، کارگاههای روش تدریس حفظ، ترجمه و مفاهیم میپردازند.
وی خاطرنشان کرد: اصل دوره بر کارورزی و تبیین تکنیکهای تدریس دانش قرآنی است؛ دانشجویان در کلاسها فرصت تدریس پیدا میکنند و استادان اشکالاتشان را گوشزد خواهند کرد؛ کسانی که در پایان دوره بتوانند حدنصاب آزمونهای علمی و کتبی را کسب کنند، افزون بر گواهی مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، میتوانند در دانشگاههای علوم پزشکی و هر مکان دیگری که نیاز و ظرفیتی در این خصوص داشته باشد به تدریس قرآن کریم بپردازند.
گفتنی است، نخستین دوره طرح دانشجومعلم قرآن وزارت بهداشت، شهریورماه سال جاری با حضور ۱۲۰ شرکتکننده به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار شد.