به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در بازدید از برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به اهمیت فعالیت شرکت های دانش بنیان در اقتصاد کشور گفت: تغییرات جدی در محیط دانشگاهی اتفاق افتاده است که این تغییرات لازمه تحقق اقتصاد دانش بنیان می باشد و خوشبختانه شرکت ها به این نتیجه رسیده اند که باید سرمایه خصوصی را جذب کنند. بیشتر شرکت های دانش بنیان از معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور درخواست کمک مالی ندارند چرا که می دانند برای پیشرفت و رسیدن به خواسته ها و اهداف خود باید از سرمایه گذاری بخش خصوصی استفاده کنند. شرکت های دانش بنیان باید بتوانند سرمایه ها را جذب و متکی به وام دولتی نباشند، این زیست بومی است که باید در جامعه شکل بگیرد و خوشحالم که این حرکت شروع شده. جهش هایی که در یکی دو سال اخیر اتفاق افتاده است بسیار امیدوارکننده است.
معاون علمی فناوری رئیس جمهور در خصوص ارتباط صنعت و دانشگاه نیز توضیح داد: خوشبختانه تفاهم نامه های متعددی در این زمینه وجود دارد اما نیاز به تغییر محیط داریم که این امر در حال محقق شدن است. صنعت باید نوآوری داشته باشد در حالی که صنعت ما کارخانه دار است و تا زمانی که خط تولید از خارج از کشور به داخل کشور وارد می شود و نوآوری در کارخانه ها وجود نداشته باشد صنعت پویایی نخواهیم داشت. اما تغییراتی در این بخش رخ داده که باید به صورت جدی دنبال شود و احتیاج به فرهنگ سازی دارد.
ستاری در ادامه گفت: وضع مقالات ایران در سال 2016 وضع مطلوبی بود و رشد مناسبی داشتیم و طبق گزارشات وزارت علوم رتبه سوم را از لحاظ رشد علم داشتیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مهمترین دستاوردی که می توان از آن یاد کرد اقتصاد دانش بنیان و فرهنگ آن است که خوشبختانه این فرهنگ در زیست بوم جدید و در جامعه احساس می شود و نقش پررنگ تری نسبت به سال های گذشته پیدا کرده است و به جای اتکا به پول متکی به مغز و دانش شده ایم.