آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۷۵۰۴
معین تشریح کرد

نقش مخرب و سازنده رسانه‌ها در کاهش یا افزایش اختلالات روانی

رئیس هفتمین همایش سلامت روان و رسانه به تشریح نقش مخرب و سازنده رسانه‌ها در کاهش یا افزایش اختلالات روانی پرداخت و این مسئله را یکی از محورهای اصلی همایش دانست.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مصطفی معین، رئیس هفتمین همایش سلامت روان و رسانه در نشست خبری که ظهر امروز در مرکز تحقیقات ایمونولوژی آسم و آلرژی برگزار شد، گفت:‌ متاسفانه طی اطلاعات به دست آمده، می دانیم که مشکلات مربوط به سلامت روان در کشورهای رو به توسعه به دلیل تغییرات پرشتاب، رو به افزایش بوده و این مسئله در ایران نیز وجود دارد. از طرفی بحران‌ های سیاسی، اقتصادی و جنگ در کشورهای همسایه به موضوع اختلالات روان‌شناختی دامن زده که عزم ملی برای رفع این مشکلات نیاز است.

 

وی افزود: جامعه پزشکی، رسانه‌ ها و مسئولان همه در رفع و کاهش اختلالات روان ‌شناختی سهیم هستند. تزریق استرس و هرگونه بی ‌نظمی سبب افزایش مشکلات روان ‌شناختی می ‌شود. از طرفی رسانه ‌ها می ‌توانند نقش سازنده و مخرب در این زمینه داشته باشند، بنابراین آگاه ‌سازی آنها امری کلیدی به شمار می ‌رود.

 

معین تصریح کرد: انواع بازی‌ ها و فیلم ‌های مختلف می ‌تواند سلامت روان کودکان را تحت تاثیر قرار دهد. همه دستگاه ‌ها در کاهش اختلالات روان ‌شناختی نقش دارند و باید به مسئولیت خود توجه داشته باشند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: امروزه بسیاری از کارها به اسم طب سنتی انجام می ‌شود، ولی پشتوانه علمی و پژوهشی ندارد. اگر نگاه‌ هایمان علمی نباشد، مشکلات روان‌ شناختی و اختلالات روان ‌تنی را نمی ‌توان کنترل کرد ؛به همین دلیل باید برای مسائل روان شناسی اهمیت ویژه ای قائل شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار