به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شریف زاده مدیرعامل آتش نشانی در جمع خبرنگاران در حاشیه دومین همایش ملی آتش نشانی و ایمنی شهری در مورد برنامههای این سازمان در ۴شنبه پایانی سال گفت: ما در آن شب یک آماده باش ۲۴ ساعته را برای پرسنل کل کشور اعلام کرده ایم تا هر سه شیفتی که داریم حاضر شوند. این پرسنل در نقاط متعدد شهر بخصوص نقاط حادثه خیزی که شناسایی شده اند استقرار می یابند. همچنین آتش نشانان داوطلبی که در خدمت سازمان هستند همگی فراخوانی شده اند. آتشنشانان با خودرو، آتش نشانان با موتور و آتش نشانان پیاده، همگی آماده خدمت رسانی در آن شب خاص هستند.
وی در مورد اقدامات پیشگیرانه این سازمان در شب ۴ شنبه آخر سال گفت: اقدامات تبلیغی مختلفی در نظر گرفته شده است از جمله پخش انیمیشنهای مرتبط از رسانه ملی یک هفته مانده به ۴شنبه آخر سال، کلیپهای مربوط به حوادث تلخ و بی احتیاطی هایی که برخی شهروندان که سالهای گذشته اتفاق افتاده است، تهیه و آماده شده است. نشست ها، سخنرانیها و اطلاع رسانیهای مختلفی را نیز درنظر گرفته ایم که امیدواریم موثر واقع شوند. آموزش در سرای محلات از طریق شهرداران نواحی مختلف در نظر گرفته شده است. تمام خودروهای شهرداری مجهز به کپسولهای آتش نشانی می شوند. کپسولهای آتش نشانی تاکسیها و اتوبوس ها هم بازنگری خواهند شد.
مدیرعامل آتش نشانی با اشاره به سنتهای دیرینه ایرانی گفت: ما از مردم انتظار نداریم سنتهای دیرینه خود را کنار بگذارند، اما انتظار داریم تا از انجام حوادث پرخطر پرهیز کنند. هرجایی هم آتش سوزی رویت شد بلافاصله تماس بگیرند. مواردی رخ داده است که اتش سوزی بوجود آمده و مردم خودشان سعی کرده اند تا آن را خاموش کنند و وقتی نتوانسته اند و حریق رشد کرده است با اتش نشانی تماس گرفته اند. این کار را سخت می کند و شاید آتشی که بتوان آن را براحتی کنترل کرد شرایط بسیار حادی به خود یگیرد.
شریف زاده در ادامه از والدین خواست که فرزندان خود را در آن شب ۴ شنبه پایانی سال کنترل بیشتری نمایند تا ان شاالله همگی با کامی شیرین به استقبال سال جدید و عید نوروز برویم.
وی در مورد دومین همایش ملی آتش نشانی و ایمنی شهری گفت: برگزاری اینطور همایشی سابقه نداشته است چرا که آتش نشانی فاقد تشکل کشوری است، نه در بخش دولتی و نه در بخش سازمان های مردم نهاد. از سال گذشته بنای گردهمایی گذاشته شد. این نشست ها برکاتی از جمله ارتباط با مراکز علمی، دانشگاهی، صنعتگران، واردکنندگان و متخصصین این امر دارد. بدین ترتیب تجربیات و علم خود را به یکدیگر منتقل می کنند.
مدیرعامل آتش نشانی در پایان با توصیه هایی به مردم اظهار داشت: هر کسی از زندگی خود، محل کار خود و خودروی خود شروع کند و آنها را ایمن کند. آتش نشانی ابزاری و قانونی ندارد که مردم را الزام به ایمن کردن اماکن پرخطر کند. لذا خود مردم باید دست به دست هم دهند و از تلخ شدن کام شهروندان جلوگیری کنیم.