کد خبر:۵۹۰۵۵۲
ستاری در مراسم افتتاح شبکه نوآوری تهران:

تهران دانش‌بنیان زمینه‌ساز جذب استعدادهای برتر ایرانی سراسر دنیا می‌شود

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: شبکه نوآوری تهران گامی نو در شکل‌گیری زیست‌بوم فناوری بوده و می‌تواند شهرتهران را در کنار دانش بنیان‌شدن به بستری برای جذب استعدادهای برتر ایرانی از سراسر دنیا بدل کند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در آیین رونمایی از شبکه نوآوری تهران، این شبکه را گام تازه‌ای در مسیر تقویت زیست‌بوم کارآفرینی و نوآوری دانست و گفت: آینده شهر در دستان  عناصرزیست بوم نوآوری و دانش‌بنیان شدن شهرتهران است و شبکه نوآوری تهران می‌تواند این شهر را به بستری برای جذب استعدادها و توانمندی‌های نوآورانه نخبگان ایرانی ازسراسر دنیا بدل کند.


ستاری، بارزترین پیام و رسالت شبکه نوآوری تهران را ضرورت حرکت به سوی دانش‌بنیان شدن دانست و گفت: مدل شبکه نوآوری قابل تسری به دیگر شهرهاست و تهران با بدل شدن به یک شهر دانش‌بنیان آغازگر جذب استعدادهای سراسر دنیا و مرکزی برای جذب و توسعه توانمندی‌های فناورانه است.


معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری، به گام‌های تحول‌آفرین و مثبتی در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان از سوی دانشگاه‌ها، مراکز علمی، پژوهشی و نوآوری و شرکت‌های فناورمستقر درتهران اشاره کرد و گفت: با جهت‌گیری پویا و مثبت نسبت به اقتصاد دانش‌بنیان، شرکت‌های دانش‌بنیان با رشد کلونی‌هایی در مجاورت با دانشگاه‌ها می توانند، کشور را به سوی شکل‌گیری تازه‌ای از اقتصاد با تکیه به سرمایه‌های انسانی سامان ببخشند.


رییس بنیاد ملی نخبگان، بهره‌مندی از ظرفیت‌های تهران را در گروی دانش‌‌بنیان شدن این شهر دانست و گفت:  باید اثبات کنیم تهران در کنار مراکز تجاری و رفاهی و خدماتی  می‌تواند زمینه خوبی برای شکوفایی نوآوری و استعدادها باشد چراکه این شهر، با بیش‌ترین تمرکز شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز علمی و پژوهشی دارای ظرفیت خوبی است بنابراین تهران می‌تواند با تکیه به مدیران خلاق و جوان که ضمن ایجاد اشتغال و ارزش افزوده، مدل نویی از کسب و کار را ارائه می‌کنند زمینه‌ساز اقتصاد دانش‌بنیان به عنوان آینده‌ساز کشور باشد.


ستاری، با تأکید بر شکل‌گیری محیط مساعد کسب و کار در بستر زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی گفت: مهم‌ترین لازمه اقتصاد دانش‌بنیان، زیست‌بومی است که در آن محیط مساعد برای کسب و کار فناورانه فراهم شود و با ارزش‌گذاردن به نیروی انسانی خلاق در ازای منابع زیرزمینی از استعدادهای برتر حمایت کند،این زیست بوم می‌تواند کشور را یک گام به دانش‌بنیان شدن اقتصاد نزدیک‌تر کند و این محیط مساعد می‌تواند از تهران ایجاد شود.  


وی با بیان این‌که کسب و کارهای فناورانه نوپا ضمن حل چالش‌ها نقش اثرگذار خود را در اقتصاد و اشتغال ایفا می‌کنند، گفت:  این شبکه امکانات بسیار خوبی را در اختیار فعالان زیست بوم نوآوری قرار می‌دهد و کسب و کارهای نوپا که مهم‌ترین و ارزنده‌ترین دارایی  نوآوری است و قدر و قیمتشان به سرمایه‌های ملموس متکی نیست در چنین فضایی شکوفا می‌شوند.

 در این مراسم رسما شبکه نوآوری تهران (TIN) با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری رونمایی و افتتاح شد .

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار