اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مطلق، دبیر ستاد انتخابات کشور در اجلاس ملی شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی دانشگاه ها که امروز در وزارت علوم برگزار شد، گفت: در این دوره از انتخابات با توجه به قانون تجمیع سه انتخابات را داریم که در ۲۰۷ حوزه برگزار می شود.
وی افزود: وظیفه ما اجرای انتخابات سلامت و امنیت آن است. همچنین در این دوره مقام معظم رهبری تکلیف دیگری را بر عهده وزارت کشور قرار داده و آن هم بالا بردن مشارکت است. مهم ترین وظیفه ما در رابطه با این که بتوانیم حضور را گسترده کنیم، احساس مسئولیتی است که همه باید داشته باشیم؛ باید بدانیم که دانشگاه ها می توانند موثر و نقش آفرین باشند.
مطلق یادآور شد:۳۵ انتخابات بعد از انقلاب انجام شده، اما سال ۹۴ و مرحله دوم آن که در سال ۹۵ برگزار شد، بی نظیرترین انتخابات ما بوده و برای اولین بار در این انتخابات تلفات نداشتیم؛ همچنین دو درصد مشارکت مردم افزایش پیدا کرده بود .
وی در پایان گفت: برای برگزاری انتخابات ۹۶ بیش از ۱ میلیون و ۱۵۰ هزار نفر عوامل اجرایی داریم که بیشتر آن ها مردم هستند.
احمدی، معاون سیاسی وزیر کشور نیز در این اجلاس گفت: انتخابات ریاست جمهوری، شوراها و بخش هایی از مجلس شورای اسلامی ۲۹ اردیبهشت ۹۶ برگزار می شود که می تواند مشارکت های حداکثری مردم در این انتخابات پاسخی به هجمه های دنیا باشد.
وی افزود: تا کنون حضور مردم بعد از ۳۵ انتخابات در طول ۳۸ ساله پیروزی انقلاب به عنوان برگ برنده اظهار وجود کرده است و قدرت مردم است که همه چیز را جا به جا می کند. درست که قدرت موشکی و نظامی قوی داریم، اما قدرت مردم در کشور ما چیز دیگری است. امروز با وجود این همه ناامنی، جمهوری اسلامی در امنیت کامل به سر می برد؛ امنیتی که در کشور است در هیچ کجای منطقه ما نداریم و تا گرفتار ناامنی نشویم قدر آن را نمی دانیم.
احمدی اضافه کرد: پیش بینی می شود در انتخابات آینده حدود ۶۵ هزار شعبه اخذ رای داشته باشیم که برای آن نیروی انسانی زیادی نیاز است. ثبت نام انتخابات شوراها از ۳۰ اسفند که کشور در تعطیلی کامل است، آغاز می شود و به مدت هفت روز ادامه دارد و تمام استانداری ها و فرمانداری ها آماده ثبت نام از مردم هستند.
معاون سیاسی وزیر کشور یادآور شد: وظیفه ما اجرای قانون است که بر عهده وزارت کشور است و بدون هیچ گونه جانب دارانه اصل انتخابات را بر مر قانون اجرا می کنیم. امنیت قانون بسیار مهم است و سلامت انتخابات را نیز دنبال می کنیم. باید اخلاق در انتخابات رعایت شود و کمک کنیم که شور و نشاط انتخابات در کشور ایجاد شود و امنیت آن نیز برقرار باشد.
وی یادآور شد: قانون و مقررات ساختار شکنی را نمی پذیرد. این که کسی اجازه ندهد جلسه ای برگزار شود، خلاف قانون است. اگر مجوز دریافت شد؛ باید برنامه ها نیز اجرا شود. اگر هم تخلفی در اجرای برنامه باشد، دادستانی باید با آن ها برخورد کند. مسئولیت تایید صلاحیت ها بر عهده شورای نگهبان است، اما باید حواسمان باشد در جریان بررسی صلاحیت ها آبروی افراد حفظ شود. باید قانون رعایت شود . برخی فکر می کنند که ریشه برخی افراد را بزنند، اما نباید این گونه باشد. شما به عنوان نخبگان جامعه می توانید در این امر موثر باشید. ما دانشگاه ها و دانشجویان را به عنوان مرجع می شناسیم و مردم به موضع گیری های دانشگاه ها نگاه می کنند، بنابراین می توانید برای انتخاب اصلح، مردم را راهنمایی کنید.
احمدی خاطر نشان کرد: خیلی ها به دنبال دو قطبی کردن، شایعه سازی و بزرگنمایی هستند؛ باید حواسمان باشد. جایی که انتقاد وارد است اشکالی ندارد، اما برخی جاها به دنبال تخریب افراد هستند.
معاون سیاسی وزیر کشور ادامه داد: میزان رای ملت است و باید به ان احترام بگذاریم. رای مردم به گفته مقام معظم رهبری حق الناس است و باید از آن حفاظت شود. دانشگاه ها باید فعال و پویا باشند.