کد خبر:۵۹۰۹۴۵
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در سفر استانی قم مطرح کرد

تدابیر رهبری در ستاد اشتغال زایی، محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی است

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استفاده از ظرفیت‌های دانش‌آموختگان کشور را در اشتغالزایی مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: هرجا ورود کردیم نخستین محور فعالیت‌مان، اشتغالزایی بوده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد مخبر در مراسم افتتاح 14 طرح اقتصادی و زیربنایی بنیاد برکت در استان قم با اعتبار 120 میلیارد ریال اهدایی رهبر معظم انقلاب که با حضور دکتر علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی صبح امروز در تالار مرکزی شهر قم برگزار شد، اظهار کرد: با تدابیر رهبری در سال‌های اخیر جهت‌گیری جدی در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) اتفاق افتاد و امروز در ستاد هیچ کاری که از سه ضلع محرومیت زدایی، اقتصاد مقاومتی و اشتغالزایی خارج باشد، نداریم. باید مردم را بسیج کنیم تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت‌های آن‌ها مشکلات کشور را رفع کرده و شاهد بهبود شرایط شهرها باشیم.

وی با تاکید بر پرداخت هزینه درمان بیش از 45 هزار بیمار سرطانی اظهار کرد: محور فعالیت ستاد در کشور اشتغال زایی است که طی این سال‌ها بیش از 300 کارخانه و بنگاه کوچک بر محور ظرفیت‌های بومی ایجاد و ظرف چهار سال گذشته بیش از 360 هزار فرصت شغلی در کشور مهیا کرده ایم که این مشاغل در مناطق محروم بوده و به جامعه ی تحصیل کرده اختصاص داشته است.

 

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استفاده از ظرفیت‌های دانش‌آموختگان کشور را در اشتغالزایی مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: هرجا ورود کردیم نخستین محور فعالیت‌مان، اشتغالزایی بوده است.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: نزدیک به هزار مدرسه در کشور در حال ساخت داریم که حدود 800 باب از این مدارس تحویل وزارت آموزش و پرورش شده است، حدود 50 هزار وام قرض الحسنه به مردم مناطق محروم کشور پرداخت شده، حدود200 هزار نفر در مناطق محروم کشور بیمه تکمیلی شده‌اند، 21 هزار خانه در مناطق محروم کشور ساخته‌ایم و 11 بیمارستان نیمه کاره را در حال تکمیل داریم که چهار مورد از آنان اتمام یافته است.

 

محمد مخبر بیان کرد: همچنین در بنیاد برکت 300 شرکت مدیریت می‌شود که 25 نوع خدمت را ارایه می‌کنند که تمام این خدمات با 40 نیرو انجام می‌شود و اتکای ما بر مردم است و ما تاکید داریم از ظرفیت‌های داخلی کشور به طور کامل استفاده شود. کشور ما از نظر امکانات بالقوه بسیار غنی است.

 

وی با تاکید بر اینکه کشور ما ظرفیت‌های فراوانی دارد تصریح کرد:  کشوری نیستیم که زیر بار بیکاری 5 میلیون نفر گرفتار شود ما نیازمند نهضت فقرزدایی و اشتغال زایی جدای از مباحث سیاسی هستیم. نهضتی نیاز داریم که مسوولان با تقوای سیاسی تنها خودشان را نبینند؛ در انقلاب و جنگ، خواص و سیاسیون خود را ندیدند و به مردم اتکا کردند و آن اتفاقات عظیم افتاد. آنجا دیدیم که تا مردم نیامده بودند، تانک‌ها در کشور جولان می‌دادند و زمانی که مردم آمدند با حداقل امکانات پیشرفت‌های بسیاری داشتیم. امروز هم با ندیدن مردم و ظرفیت‌های داخلی، امکان حل مشکلات نیست؛ ما در کشور خلاقیت، امکانات و انگیزه داریم اما باید به مردم اتکا کنیم.

 

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تصریح کرد: امروز می‌شود کارهای بزرگی بدون توجه به محدودیت‌های بین‌المللی که وجود دارد انجام داد؛ امروز جوانانِ باانگیزه و فعالی در کشور داریم که باید از ظرفیت‌ آن‌ها استفاده شود. وی ادامه داد: ما تا امروز نزدیک به 200 میلیارد تومان در قم سرمایه‌گذاری کردیم که بخشی از آن در اشتغالزایی و بخشی در زیربنایی بوده است. تا جایی که در اختیار و ظرفیت ستاد بوده در قم اقدامات جدی انجام دادیم ولی نیاز است کارگروهی تشکیل شود و نزدیک به 200 میلیارد تومان دیگر در این شهر در حوزه اشتغال زایی سرمایه‌گذاری شود.

 

وی با بیان اینکه می‌توانیم بیکاری قم را در سه سال آینده به زیر میانگین کشور برسانیم خاطرنشان کرد: میانگین یبکاری حدود 11 درصد است که اگر همه مشارکت کنیم به زیر پنج درصد می‌رسد. باید مردم را بسیج کنیم تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت‌های آن‌ها مشکلات کشور را رفع کنیم و شاهد بهبود شرایط شهرها باشیم.

 

در پایان این مراسم نیز از خانواده ی شهدای مدافع حرم تیپ فاطمیون تقدیر و تشکر به عمل آمد همچنین رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با حضور در منزل شهیدان (مهدی و مجید زین الدین) یاد و خاطره این شهدای عزیز را گرامی داشتند.

 

تقدیر رییس مجلس از خدمات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در رفع مشکلات مناطق محروم

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مسیر وفاق ملی در راستای اشتغال زایی باید ایجاد شود گفت: مسائل انتخاباتی و سیاسی هر ساله داریم و نیاز کشور است اما باید توجه داشت که همه اینها ابزاری برای کار و تولید و توسعه کشور است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مسیر وفاق ملی در راستای اشتغال زایی باید ایجاد شود گفت: مسائل انتخاباتی و سیاسی هر ساله داریم و نیاز کشور است اما باید توجه داشت که همه اینها ابزاری برای کار و تولید و توسعه کشور است.

 

علی لاریجانی در مراسم افتتاح طرح‌های زیربنایی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) که صبح امروز در تالار مرکزی شهر قم برگزار شد، با اشاره به افتتاح پروژه‌های بنیاد برکت در قم گفت: یکی از روش‌های هوشمندانه و مدبرانه ای که رهبری در روش کار ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سال‌های اخیر دنبال کردند همین پایه‌گذاری بود که از طریق منابعی که در امور روشنی در زمینه محرومین مصرف نمی‌شد متمرکز شود و بنیاد محور خدمات رسانی به محرومان باشد.
 

وی گفت: اقداماتی که بنیاد انجام می‌دهد اموری است که به صورت روتین در برنامه ستاد اجرایی است و آنها بسیار با ثمر فعالیت می‌کنند.
 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر ما به دنبال ایجاد اشتغال و کارآفرینی باشیم بسیاری از آبادانی‌هایی که نیاز است دولت بسترسازی کند خود مردم انجام می‌دهند.
 

وی تصریح کرد: در بسیاری از روستاهای ما امکانات مختلف وجود دارد و به دلیل نبود چرخه اقتصادی شاهد مهاجرت مردم هستیم و اگر این چرخه را وارونه کنیم و اقتصاد را محور قرار دهیم شرایط بهتر خواهد شد.
 

لاریجانی اذعان کرد: در برنامه پنج ساله رویکرد اصلی بر اشتغال زایی قرار داده شده و به دنبال این هستیم که افراد توانمند شوند و بتوانند رشد و توسعه کشور را رقم بزنند.
 

وی با تاکید بر اینکه امور اداری کشور در حوزه تولیدگری روان نیست بیان کرد: ما باید زمینه حضور مردم را در مرزهای آبی فراهم کنیم و به همین دلیل نیز رهبری برای سواحل مکران دستور ویژه داده‌اند و در برنامه نیز سرمایه‌گذاری در این محور را مورد تاکید قرار دادیم.
 

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: برخی اشتباهات در کشور شده که صنایعی در مکان هایی ایجاد شده که آب ندارند و باید محور فعالیت‌های خود را تغییر دهیم.
 

وی با تاکید بر اینکه مسیر وفاق ملی در راستای اشتغال زایی باید ایجاد شود تصریح کرد: مسائل انتخاباتی و سیاسی هر ساله داریم و نیاز کشور است اما باید توجه داشت که همه اینها ابزاری برای کار و تولید و توسعه کشور است خصوصا نباید حرف‌هایی زده بشود که تولید و اقتصاد مختل شود.
 

لاریجانی خاطرنشان کرد: تمام ابزارهای اقتصادی و ملی ما برای این است که تولید راه بیفتد و مشکلات ما حل شود و صادرات افزایش پیدا کند و بقیه موارد لوازم این امر است.
 

وی افزود: در قم نیز حتما این رویکرد درست است و بارها به مدیران گفته‌ام که باید تلاش بر این محور باشد که مزیت‌های اقتصادی قم فعال شود و صنعت توسعه یابد.
 

لاریجانی ضمن تقدیر از بنیاد برکت برای اشتغال زایی در قم گفت: گردشگری مذهبی در قم قطب ویژه‌ای است و در زمینه کشاورزی و دامپروری نیز توان خوبی دارد که نیاز است کار جدی شود.
وی تصریح کرد: قم کمبود منابع آبی دارد و باید به توسعه آبیاری نوین در این شهر فکری جدی شود.
 

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت توسعه صنایع در قم  بیان کرد: قم راه‌آهن دارد، نزدیک تهران است و در آینده فرودگاه خواهد داشت و باید به توسعه صنایع توجه ویژه داشته باشیم.
 

وی با تاکید بر اینکه روستاهای زیادی در قم وجود ندارد بیان کرد: در هر روستایی غالبا افرادی متمول هستند که مهاجرت کرده اند اما آماده اند سرمایه گذاری برای توسعه روستای خود داشته باشند و باید از ظرفیت‌های آنها استفاده کنیم.
 

لاریجانی بیان کرد: باید از مزیت‌های بومی روستاها در راستای اشتغال زایی استفاده کنیم و بتوانیم ظرفیت‌های آنها را فعال کنیم.
 

وی با اشاره به تشکیل ستادی برای رفع مشکلات اقتصادی استان در استانداری گفت: آنچنان که باید این ستاد کارآمد نبوده و باید از ظرفیت‌های بنیاد برکت در راستای توسعه اقتصادی و افزایش ماندگاری مردم در روستاها استفاده شود.
 

رئیس مجلس شورای اسلامی توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در قم را مورد توجه قرار داد و گفت: هرکاری بخواهیم انجام دهیم نیازمند کارگر متخصص هستیم و باید در این زمینه ضعف خود را کاهش داده و آموزش‌ها را تقویت کنیم.
 

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های گردشگری در قم در حال افزایش است گفت: این ظرفیت‌ها باید با استفاده از توانمندی بخش خصوصی به کار گرفته شود و سرمایه‌گذاری شده و شاهد توسعه شهر باشیم.
 

لاریجانی تصریح کرد: می‌توانیم برنامه ریزی کنیم که ظرف چند سال آینده بیکاری در قم کاهش شدید پیدا کند.
 

وی گفت: اگر بنیاد برکت بخشی از کار در حوزه صنعت باشد سرمایه‌گذاران جرات می‌کنند که وارد شوند و با مشارکت برنامه‌ها را جلو ببرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار