اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادواره شهدا، سالگرد شهادت ابراهیم همت در دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختياری با حضور مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان و ریاست دانشگاه به همت بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد.
این یادواره در روز سه شنبه ۱۷ اسفند ماه و با حضور دانشجویان و اساتید دانشگاه در سالن شهید آوینی با سخنرانی دکتر بسیج، مسئول بسیج اساتید استان و روایتگری جان نثار برگزار شد.
در این برنامه دکتر بسیج با اشاره به اولين ويژگي جوان بودن است، دوران جواني دوران شادابي، تحرک، شجاعت و کم تر به دنبال منافع شخصي بودن است، ويژگي دوم مشغول به مطالعه، تحصيل و تحقيق بودن است.
بسيج ادامه داد: اين دو ويژگي جوان را به يک ويژگي هاي متفاوتي نسبت به ديگر اقشار جامعه مي رساند، بعضي جوان هستند ؛اما اهل درس و تحقيق نيستند، بعضي هم که اهل مطالعه و تحقيق هستند آن شادابي و تحرکات دوره جواني را ندارند کسي که اهل مطالعه است، ذهن او در پي کاربست دانسته ها و يافتن مصاديق است.
وي افزود: دانشجو هرگاه با اين دو صفت وارد کارزار سياسي شود دو آفت او را تهديد مي کند؛ اول بدون مطالعه و تحقيق لازم وارد موضع گيري سياسي شدن، همه مسائل جامعه و زندگي انسان دو جنبه ظاهري و باطني دارد.
مسئول بسيج اساتيد چهارمحال و بختياري با بيان اينکه بسياري از افراد بر اساس ظاهر حوادث و بدون توجه به مسائل عمقي و باطني قضاوت مي کنند؛ افزود: اين آيه قرآن است که مي فرمايد «يعلَـــمُونَ ظاهِــــراً مِنَ الحَياهِ الدُّنيــــا وَ هُم عَـــنِ الآخِــــرَهِ هُم غافِلَــــــــون» اکثر مردم ظاهر را مي بينند و از باطن بي خبرند، حال اگر دانشجو بخواهد بدون مطالعه عميق و فقط براساس فهم ظاهري و ره يافت ظاهري از اتفاقات و جريانات جامعه نظر دهد و کار سياسي کند ضرري که دنبال اين رفتار خواهد بود گرفتاري در دسته جات و احزاب سياسي است.
بسيج تصريح کرد: بدون آنکه دانشجو بداند مي شود فرمانبر جريان هاي سياسي، مي شود جاده صاف کن احزاب سياسي که هرکدام اهداف خاص خودشان را دنبال مي کنند، بويژه در کشور ما که بيشتر اهداف قدرت و ثروت است.
وي دومين آفتي که دانشجو را تهديد مي کند، فريفتن جامعه دانست و گفت: دانشجو به عنوان يکي از گروه هاي مرجع محسوب مي شود مردم با اين ديد به دانشجو نگاه مي کنند که اهل فکر و انديشه است، پس با موضع گيري هاي دانشجو به خطا مي افتند، به اشتباه مي روند.
بسيج تاکيد کرد: اين آفت هايي است که مي تواند دانشجو را در کار خود دچار مشکل کند، بنابراين دانشجو اگر بدون توجه و تامل وارد کار بشود، دو آفت وجود دارد و اين دو آفت يکي براساس ظاهر ورود پيدا کردن است و دوم ايجاد تهديد و يا موانعي براي نظام به دليل اينکه بعضي اوقات موضع گيري هاي دانشجويي فضاي دانشگاه را به سمت وسويي مي برد که مانع علم ورزي و پيشرفت وظيفه اصلي دانشگاه مي شود.
وي خاطرنشان کرد: دانشجو بايد يکي از گروه هاي مرجع جامعه در مسائل سياسي، اجتماعي، فرهنگي و علمي باشد، پس در عين جوان و شاداب بودن بايد بصيرت و قدرت فهم و تحليل مسائل سياسي را پيدا کند.
بسيج در پايان گفت: اگر يک گروه دانشجويي اعم از اسلامي و غير از آن بدون اين چهار ابزار مطالعه تاريخ معاصر، مطالعه تاريخ صدر اسلام، دشمن شناسي و مطالعه دقيق اصول اساسي اسلام ورود به مسائل سياسي پيدا کند بجاي مفيد واقع شدن چه بسا جاده صاف کن دشمن و يا توجيه کننده سياست کساني باشد که دانسته يا ندانسته در خدمت دشمن هستند.