کد خبر:۵۹۱۷۳۶

تشکیل حلقه‌های معرفتی در یادمان شهدای هویزه

دبیر شورای فرهنگی یادمان شهدای هویزه گفت: دانشجویان، در محل یادمان شهدای هویزه حلقه‌های معرفتی تشکیل دادند و به مباحثه مطالبات و بیانات رهبر فرزانه انقلاب پرداختند

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، میلاد کریمی، دبیر شورای فرهنگی یادمان شهدای هویزه گفت: با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) و خادمی شهدای هویزه، روز گذشته همزمان با روز ملی راهیان نور و بیستمین سالگرد سفر رهبر معظم انقلاب به مزار شهدای هویزه، در جوار قبور مطهر شهدای هویزه، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی سخنرانی کرد.


وی ادامه داد: قرار است تا ائمه جمعه منطقه، در خطبه‌های نمازجمعه ۲۰ اسفندماه اشاره‌ای به این رویداد داشته باشند.


دبیر شورای فرهنگی یادمان شهدای هویزه افزود: همچنین مراسمی با حضور دانشجویان شرکت کننده در راهیان نور و عشایر غیور عرب منطقه در محل یادمان شهدای هویزه با سخنرانی حجه الاسلام سید ابراهیم رئیسی (تولیت معظم آستان قدس رضوی) و با حضور حضرت آیت‌الله موسوی جزایری (نماینده رهبر فرزانه انقلاب در خوزستان و رئیس هیات امنای یادمان شهدای هویزه)، حاج حسین یکتا و... تدارک دیده شده است که در واقع تجدید پیمان مجددی با رهبر فرزانه انقلاب خواهد بود.


وی اضافه کرد: در روز ۲۰ اسفند، حلقه‌های معرفتی در محل یادمان برپا خواهد بود و دانشجویان زائر به مباحثه مطالبات و بیانات رهبر فرزانه انقلاب خواهند پرداخت.


این مسئول فرهنگی افزود: برنامه دیگری نیز در ساعت ۲۰:۳۰ جمعه با سخنرانی حاج عظیم ابراهیم پور و مداحی برادر سید حسین موسوی در قالب برنامه هیات‌های دانشجویی توسط بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) در مزار شهدای هویزه خواهیم داشت.


وی ادامه داد: همچنین در این روز، روایت راویان یادمان نیز با محوریت خاطرات و بیانات رهبر انقلاب درباره شهدای هویزه تنظیم شده است. پخش کلیپ و فیلم سخنرانی رهبر انقلاب در سفر ۲۰ اسفند ۷۵ به هویزه، توزیع پوستر و کتاب ۱۶ دی بین زائران از دیگر برنامه های تدارک دیده شده خواهد بود.


کریمی درباره فلسفه حضور تولیت آستان قدس رضوی در این برنامه نیز گفت: بعثی‌ها ۲۷ دی ۱۳۵۹ شهر هویزه که در ۲۴ کیلومتری محل شهادت شهید علم الهدی و یارانش قرار دارد را تصرف و با خاک یکسان کردند. آنها هیچ ساختمان سالمی در شهر باقی نگذاشتند جز یک ساختمان اداری (به عنوان محل دیده‌بانی) و یک مسجد. بعد از آزادی هویزه در ۱۸ اردیبهشت ۶۱، تولیت وقت آستان قدس رضوی پیشنهاد بازسازی شهر هویزه را با حضرت امام در میان گذاشتند.


وی افزود: امام نیز پیشنهاد آستان را پذیرفتند و نوشتند: «هویزه جایگاه پروانه‌های شمع ولایت در کشور ثامن الائمه است. چه کسی اولی تر از تولیت آستان مطهر و خدمتگزار مرقد نورانی حضرتش در ترمیم خرابی‌ها و بنای شهر دوستان معظم اوست.


این مسئول فرهنگی ادامه داد: لذا بازسازی شهر هویزه توسط آستان قدس رضوی از همان سال ۶۱ آغاز و تا سال ۶۴ به وسعت ۳ برابر شهر ویران شده قبلی ساخته شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار