اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
حسینی، دبیر شورای صنفی خوابگاه فجر دانشگاه فردوسی مشهد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص مسائل و مشکلات صنفی این خوابگاه گفت: شورای صنفی خوابگاه فجر دانشگاه فردوسی مشهد از سال ۹۰ منحل و مجددا آذرماه سال ۹۵بعد از پنج سال سکوت با درخواست ۲۰۰۰ نفر از دانشجویان با برپایی انتخابات احیا و شروع به فعالیت کرد.
وی افزود: بعد از برگزاری انتخابات جلسه های مختلفی با مسئولان خوابگاه، تغذیه و بهداشت، مرکز درمانگاهی و فاوا (فناوری اطلاعات) برگزار کرده و برنامه ریزی هایی در خصوص بهتر شدن وضعیت خوابگاه صورت گرفت.
دبیر شورای صنفی خوابگاه فجر دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: این شورا بعد از احیا با وعده های خوب مسئولان دانشگاه روبه رو شده است؛ اما اینکه چه مقدار از این وعده ها محقق و عملیاتی شود نیاز به زمان دارد.
حسینی ادامه داد: تا کنون با معاون دانشجویی، رئیس دانشگاه و هیئت رئیسه جلسات مختلفی داشته ایم و امید داریم مشکلات صنفی دانشجویان این خوابگاه به شکل مناسبی پیگیری شود.
وی تصریح کرد: بحث تجهیز اتاق شورای صنفی بحثی بود که با روسا مطرح شد و خوشبختانه سریع مورد پیگیری قرار گرفت.
مسئول کمیته اصناف و اسکان دانشگاه فروسی مشهد در مورد برپایی برنامه هایی با موضوع انتخابات در خوابگاه ها گفت: در مورد بحث انتخابات تا کنون مانع از این شدیم که تشکل ها برنامه های انتخاباتی خود را در خوابگاه برگزار کنند، چرا که آرامش خوابگاه ها اولویت اول ماست.
حسینی در خصوص برپایی اردوهای دانشجویی نیز بیان داشت: تا کنون اردوهای دانشجویی خوبی برگزار شده؛ اما امید داریم برای برپایی اردوهای دیگر اطلاع رسانی ها دقیق تر باشد و روزهای برگزاری اردو را زمانی قرار دهند که دانشجویان تعطیل بوده و یا وقت آزادتر داشته باشند تا بتوانند از آن استفاده کنند.
وی ادامه داد: شورای صنفی فجر دانشگاه فردوسی مشهد دارای ۹ عضو اصلی است و برای برخی کارها اعلام نیاز نیرو کرده ایم و عضوگیری های جدیدی صورت گرفته است.
مسئول کمیته اصناف و اسکان دانشگاه فروسی مشهد تصریح کرد: در جلسه ای که با مسئولان بهداشت داشته ایم قرار شد که شورای صنفی، شورای ناظر بر بهداشت و شورای ناظر بر سلف را معرفی کند و در صورت تخلف این دو شورا اجازه دارند با این موضوع برخورد کنند.
حسینی خاطرنشان کرد: شورای صنفی صدای دانشجو است و اکنون یکی از معضلات و نگرانی ها ما این است که شورای صنفی وارد فاز سیاسی شود؛ چرا که شورای صنفی وظیفه اش مطالبه به حق دانشجویان است و باید درخواست هایی مطرح شود که قابل اجرا باشد مانند مشکلات آموزشی، مشکل اینترنت و یا مشکل انحصاری شدن یک درس با یک استاد.