کد خبر:۶۰۱۸۸۲
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آمل:

باید فردی انتخاب شود که تفکر، روحیه و عمل انقلابی داشته‌باشد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شمال با اشاره به این فرموده امام علی(ع) که در انتخاب اصلح باید دید با چه کسانی سرجنگ و ستیز دارد و مبادا با مومنان سر ناسازگاری داشته باشد، گفت: توانایی وکارایی و همچنین داشتن تجربه مدیریتی از شاخصه‌های فرد اصلح است.

 

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

امیر حسین عنایتی فر، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شمال در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به این فرموده امام علی(ع) که در انتخاب اصلح که باید دید با چه کسانی سرجنگ و ستیز دارد و مبادا با مومنان سر ناسازگاری داشته باشد، گفت: توانایی وکارایی و همچنین داشتن تجربه مدیریتی از شاخصه های فرد اصلح است.

 

وی با بیان اینکه انتخاب نامزد اصلح انتخابات ریاست جمهوری، امتداد راه شهیدان است، افزود: در انتخاب اصلح، فرد مورد نظر را می توان با طرز تفکرهای سیاسی و اطرافیان وی ارزیابی کرد.

 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شمال برخورداری از تیم قوی از همکاران، پایبندی به ارزش های اسلامی و آرمان های انقلاب و تبعیت از ولایت فقیه و رهبری را از دیگر معیارهای نامزد اصلح انتخابات ریاست جمهوری معرفی کرد و گفت: البته باید به این نکته توجه کرد، یک مدیر توانمند ممکن است در بعضی نقاط دچار ضعف باشد که به وسیله مشاوران و معاونانش، آن نقاط ضعف جبران می شود.
 

عنایتی فر با بیان اینکه رئیس جمهور باید حافظ عزت کشور در برابر استکبار باشد، تاکید کرد: کشور را در جهت هدف های انقلاب پیش ببرد و باعث سرافرازی نظام اسلامی در عرصه بین الملل باشد.
 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شمال، تهذیب اخلاقی، قانون مداری، مقاومت در برابر دشمن، سلامت مالی انتخابات، حکمت و تدبیر و توان اجرایی بالا را از دیگر معیارهای تشخیص نامزد اصلح انتخابات ریاست جمهوری دانست و تصریح کرد: این انتخاب مربوط به چهار سال نیست؛ بلکه برای یک دهه روی سرنوشت کشور تاثیرگذار است.
  

عنایتی فر در پایان تاکید کرد: فردی انتخاب شود که تفکر انقلابی و روحیه انقلابی و عمل انقلابی داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار