اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان در خصوص اتفاقات اخیر انتخابات، به دبیر شورای نگهبان نامه نوشت.
در ابتدای این نامه با اشاره به اصلاحاتی که طبق نظر رهبر انقلاب باید در فرآیند احراز صلاحیت ها می باشد انجام می شد، آمده است: علی رغم تصریح امام خامنه ای عزیز در دربند 10-3 و بند 10-5 ابلاغ سیاست های کلی انتخابات در خصوص احراز صلاحیت ها تعریف مشخصی از رجل سیاسی ارائه نشده است.
بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان در ادامه نامه آوردهاست: مسئله بعدی مرتبط با تخلفات برخی از کاندیداها در دوره تبلیغات می باشد، رویکرد افسارگسیخته و اظهار نظرهای نسنجیده که بعضا کارنامه تاریخ قریب به 40 ساله انقلاب را نشانه گرفته بود و در پی ایجاد دوقطبي های کذایی و باطل بود و همچنین دروغ ها و تهمت هایی که مطرح شد، بنظر میرسد هیچ عواقبی برای این کاندیداها ندارد،
در ادامه نامه با اشاره به برخی تخلفات صورت گرفته در اجرای انتخابات آمده است: صحبت ما در این برهه زمانی،کاملا مشخص و واضح است و هیچ تفاوتی با مواضع ما در قبال حوادث سال هشتاد و هشت ندارد: بررسی هر گونه تخلفات جزیی و کلی، باید از مسیر قانونی آن، با ارائه مستندات، بدون مسامحه و با دقت و جدیت توسط مراجع ذی صلاح قانونی انجام شود و نتیجه آن به صورت شفاف اعلام گردد. تفاوت جوان مومن انقلابی با مغرضین و معاندین در نقد شورای نگهبان از چهار منظر قابل بررسی است. اولا در نیت،که هدف و نیت ما اصلاح و در نتیجه کمک و تقویت شوراست. ثانیا در ارائه مستندات و مر و رویه قانونی که مشخص و بحث منطقی و تخصصی که واضح ارائه گردیده. ثالثا در ایراد به "تخلفات" گسترده در سطوح اجرایی و نه "تقلب" میلیونی در شمارش آرا و رابعا در تمکین به نظر شورا در نهایت، ولو اینکه با مطالبات ما منافات داشته باشد. چهار بعدی که معاندین و مغرضین ،سابقه خود را در عمل به خلاف آنها در سالهای هشتاد و هشت و هشتاد و دو نشان دادند.
بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان خطاب به آیت الله جنتی نوشت: خبرها حاکی از آنست که جنابعالی که به زعم ما "فارغ از همه ی این مسائل و اتفاقات"، همواره خار چشم دشمنان داخلی و خارجی بوده و هستید و تنها امید جناح انقلابی در برخورد جدی با این تخلفات که مسبوق به سابقه نیز می باشید، ضمن قبول وجود تخلفات گسترده، صحت انتخابات را نیز تایید نموده اید.
در ادامه نامه با اشاره به اینکه «ما بیشتر و بهتر از همه دلسوزان حقیقی و غیر حقیقی مطلعیم که آن شورا و سایر نهادهای انقلابی، بیش از همه ی ارکان نظام مورد هجمه و تهاجم دشمنان جمهوری اسلامی میباشند.» آمده است: اما این بدان معنا نیست که هرگونه نقدی به آن شورا دست آویز دشمنان قرار گیرد. اتفاقا گاها نقد منصفانه به شورا بابت جلوگیری و اصلاح اقداماتیست که ممکن است بعدها آن اقدامات غلط و یا به اسم و بهانه ی مصلحت، موجبات آسیب را فراهم آورد و از قضا همینها دست آویز حربه دشمنان قرار گیرد.
بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان نوشت: مصلحت، همواره جزو قانون و جزیی از حقیقت و واقعیت بوده و نه در تضاد و نافی آن. قاعده اهم فی مهم، دفع افسد به فاسد و قاعده لا ضرر و ده ها قواعد دینی که مصالح را شکل میدهند. اشکال از آنجا شروع میشود که تشخیص این اصول بعنوان مصلحت، در جایگاه زمانی دقیق خود، بدرستی انجام نمیپذیرد و مصالح غیر واقعی و غیر اولویت دار، مصالح اصلی و اولی را کنار میزنند. مصلحت واقعی در فضای کنونی رعایت حق الناس و بررسی دقیق تخلفات و اعلام شفاف نتایج است. مصلحت واقعی برخورد با متخلفین بصورت جدی است. مصلحت واقعی،اعاده حق مظلومین در رای دادن است.
در پایان نامه آمده است: مطمئنا عدم بررسی موارد تخلفات و همچنین عدم چاره اندیشی در خصوص مواردی که در این مرقومه مطرح شد به جایگاه این رکن مهم نظام لطمه وارد خواهد کرد و موجب خدشه به اعتماد مردم نسبت به این نهاد خواهد شد. سهل انگاری در عمل به مر قانون و اوامر امام خامنه ای عزیز، هزینه ها را برای شخص معظم له همواره زیاد ساخته که البته تاریخ صدر اسلام هم گواه بر آنست که وقتی نخبگان و مسئولین امر که ساختار، اختیارات، بودجه و قانون، همه و همه برای اقداماتشان مهیاست، به وظیفه عمل نکنند و در عمل همراه اوامر ولایت نباشند، ولی امر جامعه نیز بسط ید کافی برای عملیاتی ساختن سیاستها و اهداف را نخواهد داشت و همه هزینه ها و انتظارات، به ناحق، متوجه این مظلوم مقتدر خواهد شد. این از ظلم های خفیه ایست که نهادهای مسئول به شخص رهبری خواسته یا نا خواسته با عمل نکردن به وظایف خرد و کلان محوله، وارد میسازند. امید است شورای محترم پیگیر مطالبات جدی و احقاق حقوق از دست رفته پابرهنگان و مستضعفان بوده و نتیجه پیگیری ها را بصورت شفاف به اطلاع عموم برساند.