اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جـامعه اسـلامي دانشـجويان دانشـگاه فرهـنگيان خـراســان رضـوي در بیانیهای اعلام کرد: مسئولين دانشگاه بدانند اگر بجاي سياسيكاري و تبديل دانشگاه به پاتوق گروه سياسي خاص و برگزاري ميتينگهاي سياسي، به ارتقاي سطح علمي و آموزشي و تربيتي و پرورشي دانشجويان اهتمام ورزند، وجهه بهتري در ميان انقلابيون و دانشجويان پيدا خواهند كرد.
«بسم اللّه الرحمن الرحیم»
وَ قَاتِلُوهُمْ حَتَّى لاَ تَکُونَ فِتْنَهٌ وَیَکُونَ الدِّینُ کُلُّهُ لِلّه – آیه ٣٩ سوره مبارکه انفال
و با آنان بجنگید تا فتنه اى بر جاى نماند و دین یکسره از آن خدا گردد.
«دولت به قانون اهمیت بدهد....من می خواهم به شما بعنوان مسئولین مجریه کشور سفارش اکید کنم که به قانون اهمیت بدهید. اگر چنانچه ما اینجا قانون را در مسئله ای خاص شکستیم و عمل نکردیم، صرفا این نیست که یک قانون نقض شده باشد؛ بلکه معنایش این است که یک راهی، یک خطی باز شد که این خط، دنباله خواهد داشت....بنابراین به مسئله قانون، خیلی اهمیت بدهید.» مقام معظم رهبري
در پی حضور محمدعلی نجفی در دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوي و برگزاري جشن هاي سياسي و همراهي مسئولين با اين جلسات جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه فرهنگيان خراسان رضوي مواضع خود را اينگونه اعلام می دارد:
محمد علی نجفی فردی نام آشنا در دولت اصلاحات كه با حمايت و همراهي سران فتنه در سال ٨٨ بيشتر شناخته شد.
فردي كه براي انتصاب به سمت وزیر آموزش و پرورش از مجلس نهم نمره قبولی و رای اعتماد كسب نكرد و بعد از انتصاب دانش آشتياني به سمت وزیر آموزش و پرورش مدتي پيش بعنوان مشاور وي در وزارت آموزش و پرورش مشغول به كار شد.
حال بايد از دانش آشتياني پرسيد منصوب كردن كسي كه در فتنه۸۸ از همراهان و حامیان سران فتنه و قانون گریزان است، بعنوان يكي از تاثيرگذارترین افراد در نظام آموزش و پرورش جمهوري اسلامي چه توجیهی دارد و آيا اين انتصاب بر اساس شايسته سالاري و به دور از سياسي كاري است؟
و اما متاسفانه آنچه در اين جلسه گذشته دل ما را بيشتر به درد آورده و مي آزارد که به آن اشاره می کنیم:
حمایت و دفاع نجفی در این جلسه از سندی که غیرقانونی تصویب و اجرا شده است؛ جز عبور از قانون معنای دیگری نمی تواند داشته باشد. اگر به ٢٠٣٠ جدای از بعد محتوایی آن من جمله ارائه آموزش های جنسی به کودکان و حذف برخی مفاهیم قرآنی و ارزشی از کتب درسی به بهانه ترویج صلح و نبود خشونت و تاثیر آن بر فرهنگ و تربیت و آموزش و پرورش کودکانمان، از بعد قانونی آن نگاه کرده و توجیهات متولیان این امر از قبیل بومی سازی این سند و اجرای آن بر اساس فرهنگ اسلامی-ایرانی و ... که در برابر منتقدان مطرح می شود را کنار بگذاریم؛ پذیرش و اجرا و پیاده سازیِ غیرقانونیِ آن چگونه توجیه پذیر خواهد بود ؟ تعارض این سند با اصل ١٥٣ قانون اساسی (هرگونه قرارداد که موجب سلطه بیگانگان بر منابع طبیعی و اقتصادی، فرهنگ، ارتش و دیگر شئون کشور شود ممنوع است) و اصل ٧٧ قانون اساسی (عهدنامه ها، مقاوله نامه ها، قراردادها و موافقت نامه های بین المللی باید به تصویب شورای مجلس اسلامی برسد) و اصل ١٢٥ قانون اساسی (امضای عهدنامه ها، مقاوله نامه ها، موافقت نامه ها و قراردادهای دولت ایران با سایر دولت ها و همچنین امضای پیمان نامه های مربوط به اتحادیه های بین المللی پس از تصویب مجلس شورای اسلامی با رئیس جمهور یا نماینده او قانونی است) جای هیچگونه شک و شبهه ای مبنی بر غیرقانونی بودن پذیرش و بعد از آن اجرای این سند باقی نمی گذارد.
ما تا کنون می پنداشتیم قوه مجریه قانون را اجرا می کند و نه بی قانونی را؛ ولی اکنون فهمیدیم آری؛ بی قانونی و عبور از قانون حتی از مجریان قانون هم بعید نیست که این عدم اجرای قانون طبق فرموده مقام معظم رهبری می تواند آغازی باشد بر بی قانونی های دیگری حتی از طرف دیگر قوا و مردم و این بسیار خطرناک است.
البته این برای ما واضح و روشن است که حمایت و دفاع افرادی همچون محمدعلی نجفی که در سال ٨٨ با امضای نامه ننگین خطاب به مراجع و همراهی با سران فتنه؛ اغتشاشات و راهپیمایی های غیر قانونی را مسالمت آمیزخوانده و همچون بنزینی بر آتش فتنه شده و بر طبل بی قانونی کوبیده و سخنان و رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر فصل الخطاب بودن قانون و پیگیری اعتراضات از راه و مراجع قانونی را نادیده انگاشتند؛ از اسناد و تعهدات غیر قانونی ای مثل ٢٠٣٠ بعید نیست؛ ولی توقع و خواسته ما از مسئولین و مراجع دولتی و دانشگاهی حاضر در جلسه این بود که فضا و تریبون لازم برای حمایت از این سند غیرقانونی را در اختیار اینگونه افراد نگذاشته و با برگزاری اینگونه جلسات مخالفت می کردند.
رهبر معظم انقلاب در دیدار با فرهنگیان کشور با اشاره به سند ٢٠٣٠ فرمودند: «جمهوری اسلامی ایران تسلیم سندهایی مانند ٢٠٣٠ یونسکو نخواهد شد، به چه مناسبت یک مجموعه به اصطلاح بین المللی که قطعا تحت نفوذ قدرت های دنیاست این حق را داشته باشد که برای ملت های دنیا تکلیف مشخص کند؟ اصل کار غلط است. این که سندی را امضا کنیم و بعد بیاییم بی سر و صدا آن را اجرا کنیم، نخیر، مطلقا مجاز نیست.»
متاسفانه نجفي به گواه حاضران در اين جلسه؛ اين موضع گيري مقام معظم رهبري نسبت به ٢٠٣٠ را بي اساس و بدون سند دانسته و گفته است: «گروهي كه تعدادي از اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي هم در ميان آنها بوده اند، در اثر بي اطلاعي نسبت به محتوی ٢٠٣٠ نگران شده اند و احتمالا به رهبري گزارشي داده اند و ايشان تحت تاثير اين گزارش اين بيانات را در مخالفت با ٢٠٣٠ فرموده اند» و گفته «اين دلواپسان تئوريسين واقعي خشونت اند و آن را تقديس مي كنند و گاه مي گويند پيامبر هم براي همين آمده است» يا در جاي ديگري گفته است:« ٩/٩٩ درصد كساني كه نسبت به ٢٠٣٠ انتقاد مي كنند متن آنرا نخوانده اند و هيچ اطلاعي از آن ندارند» و با اين حرف ها عملا منتقدان ٢٠٣٠ و در راس آنها مقام معظم رهبري و مراجع عظام تقلید را بي اطلاع و دلواپس و طرفدار خشونت ناميده و سخنان و بیانات ولی امر مسلمین جهان را بدون سند و از روی ناآگاهی دانسته است.
هيهات از اينهمه وقاحت و بي شرمي و توهين.
متاسفانه براي اين افراد و همفكرانشان در نظام جمهوري اسلامي هدف وسيله را توجيه كرده و دست به هركاري مي زنند تا به اهداف خود برسند و در اين راه از هيچ وسيله اي حتي توهين به مقام عظماي ولايت فقيه هم دريغ نكرده و نمي كنند.
علی رغم هشدارهای مقام معظم رهبری، همچنان محمد علی نجفی و دوستانش در داخل کشور از این سند حمایت می کنند و این موضع گیری ها و حمایت های آنها از این سند با وجود مخالفت صريح مقام معظم رهبری با اصل این سند جای بسی تاسف و سوال دارد.
حال روي سخن ما با مسئولين دانشگاه است؛ بايد از آنها پرسيد چه دلیل و توجیهی براي برگزاری اینگونه جلسات و حضور اين افراد در دانشگاه و ديدار آنها با اساتيد و مسئولان وجود دارد؟
اساسا نفع و فايده حضور افرادی همچون محمدعلی نجفی که بارها نشان داده اند برای حفظ منافع و رسیدن به خواسته هایشان حاضرند از قانون هم عبور کنند؛ در دانشگاهي كه رسالت خطير و مهم تربيت معلمان و پرچمداران تعليم و تربيت را در جمهوري اسلامي داراست؛ چيست؟ آیا این معنای دیگری جز همراهی و حمایت از عدم اجرای قانون توسط افراد یا گروهی خاص را دارد؟
مسئولين دانشگاه بدانند اگر بجاي سياسي كاري و سياست زدگي و تبديل دانشگاه به پاتوق گروه سياسي خاص و برگزاري جشن ها و ميتينگ هاي سياسي و عدم توجه به فرموده مقام معظم رهبري كه فرمودند: «توجه به جریان های سیاسی، جناحی و حزبی «سمّی برای آموزش و پرورش» است و متأسفانه در دورانی، این نگاه غالب شد و خسارت های فراوانی به همراه آورد»؛ به ارتقاي سطح علمي و آموزشي و تربيتي و پرورشي دانشجويان اهتمام ورزند، يقينا ماجورتر بوده و وجهه بهتري در ميان انقلابيون و دانشجويان پيدا خواهند كرد كه وظيفه مهم و اصلي آنها نيز همين است.
همه بايد بدانند فتنه و عبور از قانون و مقام معظم رهبری و مراجع معظم تقلید خط قرمز ما هستند و ما این رفتارها و توهین ها را برنمیتابیم و هيچگونه چشم پوشي و اغماضي در اين مورد نخواهيم داشت و پاي اهداف و آرمان هاي انقلاب و امام راحل و مقام معظم رهبري تا پاي جان ايستاده ايم و در صورت تكرار اينگونه رفتارها از سوي مسئولين و حضور دوباره چنین افرادی در دانشگاه؛ طبق وصيتنامه سياسي الهي حضرت امام(ره) رفتار كرده و با اقدامی انقلابی از حضور اینگونه افراد و برگزاري اينگونه جلسات جلوگيري به عمل خواهيم آورد و نخواهيم گذاشت محيط مقدس دانشگاه جولانگاه قانون گریزان و توهین کنندگان به مقام معظم رهبری و فتنه گران و حاميان آنها و مخالفان اين نظام مقدس و الهي باشد.
باآرزوي سلامتي و تعجيل در فرج حضرت ولي عصر(عج) و طول عمر بابرکت مقام معظم رهبری
جـامعه اسـلامي دانشـجويان دانشـگاه فرهـنگيان خـراســان رضـوي