کد خبر:۶۱۷۹۴۷
رئیس پژوهشگاه شاخص پژوه اصفهان؛

انحلال پژوهشگاه شاخص‌پژوه، ظلم به ۵۰۰ خانواده است/ حاضر به مناظره با مدعیان تخلف در پژوهشگاه هستم

محمودزاده رئیس پژوهشگاه شاخص‌پژوه اصفهان انحلال پژوهشگاه توسط وزارت علوم را ظلم به ۵۰۰ نفر دانشجو و هیئت علمی پژوهشگاه علی‌رغم تمام توانمندی‌های پژوهشگاه و اعضایش عنوان کرد.

محمودزاده رئیس پژوهشگاه شاخص پژوه اصفهان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در مورد علت انحلال پژوهشگاه توسط وزارت علوم گفت: در نامه وزارت علوم در تاریخ ۹۵/۱۲/۸ به امضای دکتر شریعتی نیاسر با استناد به گزارش مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم و گزارش سازمان بازرسی کل کشور دو مورد برای انحلال پزوهشگاه عنوان شده است: ۱. شاخص پژوه باید ساختمان‌های ساخته شده در دانشگاه اصفهان را تخلیه کند و به خارج دانشگاه برود چرا که به صورت غیر قانونی و بدون قرارداد و مصوبه هیئت امنا در دانشگاه مستقر شده است. ۲. جذب دانشجویان مشترک با دانشگاه اصفهان جذب هم غیرقانونی است که منظور دانشجویانی است که شاخص پژوه از طریق کنکور سراسری و از سهمیه دانشگاه اصفهان جذب کرده است.

 

رئیس پژوهشگاه شاخص پژوه اصفهان در ادامه در جواب این ادعا اعلام کرد: در این رابطه باید گفت که اولا سازمان بازرسی کشور ارائه چنین گزارشی به وزارت علوم را تکذیب کرده است و چنانچه وزارت علوم گزارشی از سازمان بازرسی در این رابطه دارد، ارائه کند. در مورد مصوبه هیئت امنا برای استقرار پژوهشگاه در دانشگاه هم باید گفت مکتوب این مصوبه وجود دارد اما متاسفانه بند مربوط به قرارداد ۳۰ ساله دانشگاه اصفهان با شاخص پژوه در مورد استقرار پژوهشگاه از مصوبه حذف شده و نیست! اسناد این مصوبه هم اکنون قابل ارائه است و بنده به جهت حمایت از حقوق پژوهشگاه در مورد این مسائل حاضر به مناظره با ریاست دانشگاه اصفهان و یا هر کس دیگری هستم. جذب غیر قانونی دانشجو توسط شاخص پژوهشگاه  کذب است و مدارک رسمی و قانونی جذب دانشجویان موجود و قابل ارائه است.

 

محمودزاده افزود: در این روزها اخبار کذب زیادی علیه پژوهشگاه شاخص پژوه مطرح گردید، ریاست دانشگاه اصفهان در صحبتی جذب اعضای هیئت علمی پژوهشگاه را غیر قانونی عنوان کرده‌اند که در پاسخ به این صحبت باید گفت: مدارک جذب ۵۱ نفر اعضای هیئت علمی پژوهشگاه موجود است و پژوهشگاه دارای ۵۱ نفر هیئت علمی مصوب با امضای خود دکتر طالبی و وزارت علوم است، و برخی اعضای هیئت علمی و معاونت‌های شاخص پژوه از چهره‌های ماندگار کشور هستند همچون پروفسور شفقی در حوزه جغرافیا، پروفسور ایران قاضی در رشته مدیریت بحران و یا دکتر حسن علی غیور در رشته اقلیم شناسی.

 

رئیس پژوهشگاه شاخص پژوه اصفهان در ادامه به موفقیت‌های پژوهشگاه اشاره کرد و گفت: این پژوهشگاه از زمانی که گروه پژوهشی بوده تاکنون که پژوهشگاه شده است به مدت ۱۶ سال است که در حوزه‌های مورد نیاز کشور خوش درخشیده است، پژوهشگاه شاخص پژوه اصفهان در سال گذشته توسط وزارت کار به عنوان کارآفرین برتر شناخته شد. همچنین لوح سپاس وزارت علوم به پزوهشگاه برای پژوهشگاه برتر شدن در زمینه برگزاری دوره‌های دکتری و کارشناسی ارشد با بالاترین کیفیت موجود است. همچنین شاخص پژوه تنها مجموعه علمی در کشور است که عضو برنامه محیط زیست سازمان ملل یعنی UNEP است. مورد دیگر معرفی پژوهشگاه توسط همین وزارت علوم به عنوان برترین مجموعه علمی کشور در تجاری سازی علم است. لذا کسانی که ادعای کار بی کیفیت و یا خلاف علمی را دارند مدارکشان را ارائه کنند. مجموعه‌ای که ۴۰۰ پروژه تحقیقاتی مهم دارد و صاحب ۱۰ خط تولیدی محصولات دانش‌بنیان برخاسته از پژوهش‌هایش دارد چگونه ممکن است از نظر علمی سطح پایین علمی داشته باشد؟

 

وی در مورد علت احداث پژوهشگاه در دانشگاه اصفهان گفت: به دنبال مطالبه رهبری که فرمودند پژوهشگاه‌ها بروند در دل دانشگاه‌ها و دانشگاه‌ها تجاری سازی علوم را پیش ببرند و برای محقق ساختن بندهای اصل ۴۴ قانون اساسی ، شاخص پژوه اولین مجموعه‌ای بود که در این زمینه سرمایه‌گذاری کرد. 

 

رئیس پژوهشگاه شاخص پژوه اصفهان انحلال پژوهشگاه بلاتکلیف شدن صدها دانشجو و هیئت علمی قوی و هدفمند عنوان کرد و گفت: هم اکنون پژوهشگاه در خطوط تولیدی و غیره برای ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم ایجاد اشتغال کرده است و  و انحلال پژوهشگاه بیکار شدن ۵۰۰ نفر  و بی‌نان شدن ۵۰۰ خانواده را به دنبال دارد. دانشجویانی که به صورت قانونی جذب شده‌اند چرا باید به حالت معلق و بلاتکلیف درآیند؟ همچنین انحلال  پژوهشگاه  بی اعتمادی بخش خصوصی به دولتی را به دنبال دارد و لذا اصل ۴۴ قانون اساسی را هم زیر سوال می‌برد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار