سامانه آموزشی نیما با کاربرد آموزش مجازی در فضای وب با تلاش محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر طراحی و تجاریسازی شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، «نیما»؛ سامانهای بومی برای آموزش در فضای مجازی مدیر عامل شرکت دانش بنیان رایان پردازش امیر کبیر افزود: این سامانه با هدف ارائه محتوای آموزشی در بستر مجازی با کیفیتی بالاتر از نمونههای خارجی طراحی شده است. علی مرادی ادامه داد: صفر تا صد این سامانه توسط محققان شرکت دانش بنیان رایان پردازش امیر کبیر طراحی شده تا در سازمان و ارگانها برای بهبود و ارتقاء سطح علمی استفاده شود.
مرادی با انتقاد از استفاده از نمونههای خارجی کپی شده این سامانه در برخی از سازمانها گفت: نمونه ایرانی این سامانه، محتوای آموزشی را با حجمی کمتر، پهنای باند بیشتر و امکان تبادل اطلاعات برخط فراهم کرده است.
وی ادامه داد: در این سامانه کاربران میتوانند به صورت برخط مقالات و سوالات خود را ارائه دهند و از کلاسهای برگزار شده قبلی با حجمی اندک استفاده کنند. مرادی گفت: این سامانه در حال حاضر در اختیار برخی از سازمانها و ارگانها و البته مراکز آموزشی قرار دارد.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان رایان پردازش امیر کبیر تاکید کرد: سامانه آموزشی نیما در یک شرکت دانش بنیان در برج فناوری دانشگاه امیر کبیر با هدف تبدیل ایده به محصول تجاری سازی شده طراحی شده است.