آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۰۶۴۲
وضعیت خوابگاه‌های دانشگاه کردستان؛

دانشجو: با وجود کمبود خوابگاه ساختمان خوابگاهی در حال ساخت نداریم/ معاون دانشجویی: با دریافت اعتبار به‌زودی خوابگاه احداث می‌کنیم

یک دانشجوی فعال حوزه صنفی دانشگاه کردستان از مشکلات خوابگاهی دانشجویان دانشگاه کردستان خبر داد.

یک دانشجوی فعال حوزه صنفی دانشگاه کردستان در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو در مورد وضعیت خوابگاهی دانشگاه کردستان گفت: هم‌اکنون دانشگاه کردستان دارای ۵ خوابگاه دولتی پسرانه است که ۳ تای ساختمان‌ها بیرون و ۲ تای آنها در داخل دانشگاه است.


وی با اشاره به کمببود فضای خوابگاهی دانشگاه گفت: یک ساختمان خوابگاهی جهت اسکان متاهلین در حال ساخت بود که مدت‌هاست به حال خود رها شده است و غیر از آن هیچ ساختمان خوابگاهی در حال ساخت نیست. 


این فعال دانشجویی در ادامه افزود هم اکنون دانشگاه کردستان دارای ۱۵ مجموعه خوابگاه دولتی است ۶ باب آن پسرانه و ۹ باب دخترانه است، البته از این خوابگا‌ه‌ها، ۳ عدد پسرانه و ۵ عدد دخترانه در داخل دانشگاه قرار دارند و مابقی خارج دانشگاه هستند. علاوه بر آن خوابگاه پسرانه جهاد در خارج از دانشگاه به صورت استیجاری در اختیار دانشجویان پسر  و خوابگاه دخترانه بهاران نیز به شکل خودگران در اختیار دانشجویان دختر قرار می‌گیرد. همچنین خوابگا‌ه‌های خارج از دانشگاه دارای سرویس‌های ایاب و ذهاب هستند.


وی در پاسخ به این سوال که چند درصد دانشجویان دانشگاه کردستان در خوابگاه‌های دانشگاه اسکان داده می‌شوند؟ گفت: چون سال گذشته علی‌رغم اعلام پذیرش بالای دانشجو توسط دانشگاه، تعداد پسر کمتری برای ثبت‌نام  آمدند لذا ظرفیت خوابگاه‌های دولتی پر نشد و دانشگاه موفق به اسکان دانشجوی سنواتی ترم ۹ و ۱۰ هم شد و برخی از دانشجویان شبانه هم که قبلا به آنها طبق قوانین اسکان داده نمی‌شد،اسکان دادند.


فعال صنفی دانشگاه کردستان در ادامه افزود یکی از مشکلات خوابگا‌ه‌های دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری روزانه اسکان آنها در اتاق‌های ۵ نفره است که برای یک دانشجوی تحصیلات تکمیلی بسیار شرایط مشکلی است، که اساسا اتاق‌ها برای اسکان ع نفر دانشجو است اما نفر پنجم هم به آنها اضافه شده است و سرانه خوابگاهی دانشجویان بسیار کمتر از حد استاندارد است.


وی در مورد اسکان دانشجویان شبانه گفت: طبق آنچه در دفترچه راهنمای سازمان سنجش آمده است دانشگاه وظیف‌ای در اسکان دادن به آنه ندارد و لذا اگر ظرفیت خوابگاه‌های استیجاری و خودگران اجازه دهد ابندا در آنها اسکان می‌یابند. در غیر این صورت دانشجویان اقدام به اجاره منزل می‌کنند.


این فعال دانشجویی در مورد دیگر امکانات خوابگاه‌های دانشگاه از جمله داشتن مهمانسرا گفت: در مجموعه خوابگاهی دانشگاه سالن مطالعه‌ای خارج از دو بلوک ساختمان خوابگاهی وجود دارد که دو طبقه است و طبقه بالای آن را با ۱۰ تخت دو طبقه پر کرده‌اند و در قالب یک سربازخانه به مهمان‌ها و یا دانشجویانی اسکان چند روزه و موقت با دریافت اجاره بها اسکان می‌دهند.


وی در مورد تجهیزات خوابگاهی گفت متاسفانه خوابگاه پسرانه هیچ تجهیزاتی جز اجاق گاز ندارد و ساختمان خوابگاه‌ها هم بسیار فرسوده است و فاقد سالن‌های ورزشی، استخر و سالن بدن‌سازی است.


لازم به ذکر است عثمان عزیزی، معاونت دانشجویی دانشگاه کردستان در گفتگو با خبرگزاری دانشجو  عنوان کرد هم اکنون یک خوابگاه پسرانه در داخل دانشگاه در حال ساخت و بتون ریزی طبقه دوم  است، همچنین خوابگاه متاهلی که مدت‌ها نیمه کاره مانده بود در حال دریافت اعتبارات برای ادامه ساخت و ساز است.


معاونت دانشجویی دانشگاه کردستان تصریح کرد تامین اعتبار احداث یک واحد خوابگاه دخترانه در دانشگاه کردستان  هم توسط بنیاد ۱۵ خرداد تصویب شده است که ان‌شاءالله در نزدیک مجموعه خوابگاهی دخترانه فرشتگان در داخل دانشگاه احداث می‌گردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار