مسئول واحد خواهران تشکل جامعه اسلامی دانشگاه ارومیه گفت: ایستادگیهای ایران درمقابل رژیم بعث عراق و پاسخ به تهاجم وی بعد از فتح خرمشهر این نکته را به کشورهای دست نشانده و مستکبر فهماند که ایران هرحمله و تجاوزی را بی پاسخ نخواهد گذاشت و دست از مبارزه تا پیروزی حق بر نفاق و کفر برنخواهد داشت.
نوروزی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص قطعنامه ۵۹۸ سازمان ملل گفت: پیش از این هفت قطعنامه از سوی این سازمان صادر شده بود که اولین آنها شش روز بعد از آغاز جنگ بود و هیچ کدام از آنها به مصلحت ایران نبود؛ ولی پس از صدور قطعنامه ۵۹۸ از سوی شورای عالی امنیت ملی این اولین قطعنامه بود که حالت دستوری داشت و آن را لازم الاجرا میدانست و تاکید بر این داشت که هر دوطرف باید صلح را بپذیرند.
وی افزود: درست یکسال پس از صدور این قطعنامه ایران برای اولین بار درتاریخ ۲۷ تیر ۱۳۶۷ آن را پذیرفت، جای بسی تامل است که چرا ایران یکسال از پذیرش آن خودداری میکرد، چون که عدم پذیرش قطعنامه توسط حضرت امام (ره)، به خاطرعدم اعتماد به صدام حسین بود، چرا که صدام که قرارداد ۱۹۷۵ را در جلوی دوربینهای رسانهای پارهکردد و شروع کننده جنگ او بود، میتوانست دوباره عهد شکنی کند. ایران رسما قطعنامه را به خاطر رضای خدا و اهمیتی که بر حفظ جان انسان ها، اجرای عدالت، صلح و امنیت در منطقه قائل بود، پذیرفت.
مسئول واحد خواهران تشکل جامعه اسلامی دانشگاه ارومیه گفت: امام خمینی در پیام خود درخصوص قبول قطعنامه میفرمایند: شما عزیزان ازهرکس بهتر میدانید که این تصمیم گیری برای من از زهر کشندهتر است و برای رضایت خدا این جرعه را نوشیدم، شما میدانید که من با شما پیمان بسته بودم که تا آخرین قطره خون و آخرین نفس بجنگم، اما تصمیم امروز فقط برای تشخیص مصلحت بود.
نوروزی تصریح کرد: لازم به ذکر است که عراق پس از پذیرش قطعنامه از سوی ایران به دلیل ناکامی از جنگ و کارشکنی، دوباره وارد خاک کشور شد؛ ولی موفقیتی به دست نیاورد و سرانجام جنگ در ۲۹ مرداد ۶۷ پایان یافت.
وی خاطرنشان کرد: ایستادگیهای ایران درمقابل رژیم بعث عراق و پاسخ به تهاجم وی بعد از فتح خرمشهر این نکته را به کشورهای دست نشانده و مستکبر فهماند که ایران هرحمله و تجاوزی را بی پاسخ نخواهد گذاشت و دست از مبارزه تا پیروزی حق بر نفاق و کفر برنخواهد داشت.