آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۱۶۳۷
جانشین مسئول بسیج دانشجویی شهرستان خاش در نماز جمعه:

مسئولان تقوای سیاسی داشته باشند/ سیاست جولانگاه رانت، ویژه‌خواری، رشوه، پارتی و اختلاس نیست

جانشین مسئول بسیج دانشجویی شهرستان خاش در نماز جمعه گفت: سیاست یعنی اداره درست جامعه که این جزو دین است نه جولانگاه رانت و ویژه‌خواری و رشوه و پارتی و اختلاس؛ پس تقوای سیاسی، یعنی انسان در میدان سیاست، صادقانه عمل کند؛ این جهت مسئولان باید در این امر دقت کنند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پژمان پورزنجانی، جانشین مسئول بسیج دانشجویی شهرستان خاش در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته این شهرستان گفت: جوان انقلابی تشنه حقیقت و فهمیدن و آگاه شدن در همه مسائل اعم از سیاسی، فرهنگی و مذهبی است و نماز جمعه می‌تواند این تشنگی را برطرف سازد و پاسخگوی این نیاز فطری مردم و جوانان باشد.

وی افزود: درک اهمیت این فریضه واجب با نگاهی مدبرانه به اوضاع سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور و آینده آرمانی آن کاملا مشهود و معلوم است.

پورزنجانی پایه همه خیرات در جامعه را تقوا دانست و بیان کرد: تقوای فردی یعنی هر کس بین خود و خدا سعی کند از جاده صلاح و حق تخطی نکند و پا را کج نگذارد و تقوای سیاسی یعنی هر کس که در کار سیاست است، سعی کند با مسائل سیاسی صادقانه و دردمندانه و از روی دلسوزی برخورد کند.

وی با تشریح تقوای سیاسی اظهار داشت: سیاست ابدا به معنای فریب و دروغ گفتن به افکار عمومی نیست؛ سیاست یعنی اداره درست جامعه که این جزو دین است نه جولانگاه رانت و ویژه‌خواری و رشوه و پارتی و اختلاس؛ پس تقوای سیاسی، یعنی انسان در میدان سیاست، صادقانه عمل کند؛ این جهت مسئولان باید در این امر دقت کنند.

جانشین مسئول بسیج دانشجویی شهرستان خاش ادامه داد: تقوای اقتصادی یعنی هر کس برای گذران زندگی خود و در کنار آبادکردن محیط خود مجبور است تلاش اقتصادی داشته باشد و راه درست را انتخاب کند؛ غصب کردن، حرام‌خوری، دست‌اندازی به مال دیگران - بخصوص به اموال عمومی - و احیانا زرنگیهایی که ظاهرا در چارچوب قانون هم می‌گنجد؛ اما خود انسان می‌داند که باطن آن چقدر فاسد و تباه است، این‌ها خلاف تقوای اقتصادی است.

وی با اشاره به معنای تقوا در اجتماع تصریح کرد: تقوای اجتماعی یعنی برخورد با مردم در محیطهای مختلف - چه محیط کسب، چه محیط معاشرت، چه محیط خانواده، چه محیط مدرسه و دانشگاه، چه محیط اداری - همراه با انصاف و خدا ترسی و امانت و صداقت باشد؛ اگر این نمونه‌ها در جامعه تحقق پیدا کند و عملی شود، اکثر مشکلات مادی و معنوی مردم برطرف خواهد شد؛ تقوا و پرهیزکاری، یعنی گستره وسیع عملهای خوب، اقدام های خوب مثل امر به معروف و نهی از منکر که امروزه دیده می‌شود که در جامعه ما کمی تا نسبتی کمرنگ شده و این آفتی است که گریبان گیر ما ملت مسلمان و رنج کشیده شده است.

پورزنجانی ابراز داشت: مطابق بیانات امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی یکی از مهمترین سرفصلهای نماز جمعه، توصیه به تقواست که این تقوا، فقط با گفتن محقق نخواهد شد، اما توصیه واقعی این است که در عمل و رفتار خود حدداکثر تلاش را کنیم که این تقوا فقط در زبان ما ظاهر نشود؛ بلکه در عمل ما هم مشهود باشد؛ در اسلام عزیز این‌ها راههای خیلی طبیعی برای هدایت و اداره درست جامعه و کشور است و تن‌ها راه دست یابی به حیات طیبه و تمدن نوین اسلامی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار