کد خبر:۶۲۲۴۲۶
مسئول نهاد رهبری دانشگاه محقق اردبیلی:

بخش بزرگی از مشکلات اقامه نماز دانشگاه‌ها برطرف شده/ مخاطب‌شناسی دقیق، لازم داریم

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی در جلسه ستاد اقامه نماز این دانشگاه، پیگیری و حل مشکلات مربوط به نماز را یکی از دغدغه‌های اصلی ستاد اقامه نماز عنوان کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سیف اله مدبر در جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه با بیان اینکه پیگیری مسائل و مشکلات مربوط به نماز بصورت ماهانه یکی از دغدغه‌های اصلی ستاد است، گفت: ما در گذشته با مشکلات زیرساختی ازجمله نبود امکانات کافی در نمازخانه خوابگاه‌ها و مسجد دانشگاه روبرو بودیم که بخش عظیمی از این مشکلات حل شده و آن از برکات فعالیت این ستاد است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی، خاطرنشان کرد: فعالیت‌های انجام گرفته شده با هدف حل مشکلات مربوط به نماز در دانشگاه گسترده است و همه‌ مسئولین ستاد اقامه نماز کشوری به این امر اذعان دارند.

وی در ادامه سخنان خود از اعضای ستاد خواست تا فعالیت‌های خود در این زمینه را افزایش دهند، تا سایر موانع و مشکلات نیز از پیش پا برداشته شود.

برگزاری برنامه‌های مختلف فرهنگی در مسجد دانشگاه باعث ایجاد جاذبه در این مکان مقدس می‌شود.

نریمانی قائم مقام رئیس دانشگاه نیز در این جلسه با بیان اینکه عموم کارکنان و پرسنل دانشگاه در موقع اذان در نماز جماعت شرکت می‌کنند، گفت: حضور بیش از پیش آن‌ها نیز قابل تقدیر است.

وی افزود: برگزاری برنامه‌های مختلف فرهنگی و ایجاد جاذبه در مسجد دانشگاه برای حضور بیشتر دانشجویان و اساتید اهمیت بسیاری دارد.

مخاطب شناسی در انجام کار فرهنگی اهمیت بسیاری دارد

عباس فنی اصل، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق نیز با اشاره به اهمیت نماز در امور جامعه اسلامی گفت: مخاطب شناسی در انجام کار فرهنگی اهمیت بسیاری دارد و لازم است قبل از انجام یک کار فرهنگی، مخاطب این امر بصورت دقیق شناسایی شود.

وی افزود: مشکلات موجود در بحث نماز بصورت گسترده در سطح کشور است که با اینحال دانشگاه محقق اردبیلی در این امر فعال‌تر از دیگر مراکز علمی کشور می‌باشد.

دانشکده علوم انسانی رتبه برتر در زمینه اجرای برنامه‌های ستاد اقامه نماز در دانشگاه را دارد

کیوان بهجو، مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نیز با ارائه گزارشی از برنامه‌های اجرا شده در جهت اهداف ستاد، خاطرنشان کرد: سال ۹۳ حدود سی و چهار مورد، سال ۹۴ حدود هفتاد و هفت مورد و در سال ۹۵ صد و شصت و چهار مورد فعالیت فرهنگی در دانشگاه صورت گرفته است که نسبت به فعالیت‌های سال ۹۵ وضعیت فعالیت دانشکده‌ها در عرصه فرهنگی مشخص شد و دانشکده علوم انسانی رتبه برتر را کسب نمود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار