مسئول بسیج دانشجویی شهرستان دامغان از اعزام ۳۸۰۰ نفر روز دانشجویان به مناطق محروم دامغان خبر داد و گفت: فعالیت این گروه ها در عرصه های مختلف تا پایان شهریورماه سال جاری ادامه می یابد.
مصطفی شیرپوری، مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان دامغان در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، گفت: تاکید رهبر معظم انقلاب بر اردوهای جهادی در حالی است که این اردوها مجموعه ای از فعالیت های خودجوش و سازمان یافته ای است که توسط دانشجویان، طلاب و سایر جوانان داوطلب در مناطق محروم و کم برخوردار را با توجه به تخصص و توانایی های آنان در قالب فعالیت های عمرانی، خدمات پزشکی، درمانی، خدمات بهداشتی، کشاورزی و دامپروری، آموزشی و تحصیلی را در کنار فعالیت های فرهنگی ارائه می دهند.
وی افزود: هدف کلی و یا بخش اعظم از برپایی اردوهای جهادی دانشجویی بر پایه سازندگی نهادینه شده است که این سازندگی از خودسازی درونی و فردی آغاز و به سازندگی همه جانبه در مناطق محروم منتج می شود.
مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان دامغان در ادامه گفت: بسیج دانشجویی دانشگاه های شهرستان دامغان از دانشجویان داوطلب برادر و خواهر از اغلب رشته ها و سطوح و مقاطع تحصیلی اقدام به پذیرش و سازماندهی آنان در قالب 15 گروه جهادی برادر و خواهر به تعداد 3800 نفر روز کرده که طی شناسایی مناطق محروم و کم برخوردار شهرستان دامغان توسط مسئولین گروه های جهادی با توجه به ظرفیت و تخصص گروه به مناطق هدف اعزام شدند. این گروه ها از تاریخ 20 تیرماه اقدام به آغاز فعالیت کرده که تا پایان شهریور ماه سال جاری ادامه می یابد.
وی افزود: اهم عرصه های فعالیتی این گروه ها عبارت اند از فعالیت های عمرانی، بهداشتی، درمانی و پزشکی، فرهنگی، اقتصاد مقاومتی، آموزشی و تحصیلی، سبک زندگی اسلامی، کشاورزی و دامپروری می باشد که این گونه فعالیت ها توسط دانشجویان متخصص در مقاطع سنی کودکان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان از اهالی مناطق مذکور انجام می پذیرد.
مصطفی شیرپوری گفت: همچنین برخی از اساتید و کارشناسان دانشگاهی و اجرایی داوطلب به خدمت رسانی، همراه با این گروه ها به مناطق هدف جهادی اعزام می گردند.
مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان دامغان گفت: روستاها و مناطق محروم و کم برخورداری که گروه ها اعزام می شوند از توابع بخش های مرکزی، قهاب رستاق، قهاب سرسر می باشد که طی نیازمندی ها و مشکلات این مناطق گروه ها اعزام و لازم به ذکر است که هر گروه جهادی که از دانشگاه ها اعزام می شوند، روستای فعالیتی خود را به عنوان منطقه هدف انتخاب می کنند که تا حداقل سه سال در آن روستا اقدام به خدمت رسانی و پیگیری مسائل و مشکلات آن منطقه از مسئولان مربوطه استانی و شهرستانی به جهت بهبود شرایط و معضلات آنجا شوند.
وی گفت: برخی از گروه ها در محله های مشخص شهرستان دامغان در قالب محله های اسلامی هم فعالیت دارند.
مصطفی شیرپوری در پایان گفت: از آنجایی که که جلسات متعدد شکوه هجرت در محل فرمانداری با حضور فرماندار، معاونین فرمانداری و مسئولین و روسای ادارات برگزار شد، برخی از ادارات و دستگاه های اجرایی اقدام به پشتیبانی و حمایت از گروه های جهادی را داشته که این موضوع را به سایر مسئولان مربوطه یادآور می شویم که مطالبه گری و پیگیری مسائل و مشکلات کشور از مهم ترین رسالت ها و دغدغه های دانشجو است که بر اساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی حرکت می کنند و تا برپایی حکومت جهانی اسلام دست از هدف بزرگ و ماموریت خود بر نخواهد داشت.