آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۹۳۷۶
در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو عنوان شد

سیل عظیم پشت‌کنکوری؛ نتیجه مخالفت والدین با هدایت تحصیلی/ از هر ۳۵ داوطلب یک نفر در رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی قبول می‌شود!

مدیر کل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش گفت: وقتی والدین و دانش‌آموزان آن‌ها نسبت به هدایت تحصیلی که آموزش و پرورش برای رشته تحصیلی شان در دوران دبیرستان ارائه می‌دهد گارد می‌گیرند و آن را قبول نمی‌کنند نتیجه اش ۵۹ درصدی می‌شود که امروز به آن اشاره می‌کنید.
مسعود شکوهی مدیر کل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در پاسخ به این سوال که با توجه به انتخاب رشته تنها ۵۹ درصد داوطلبین مجاز به انتخاب رشته کنکور ۹۶ و اینکه سهم بیشتر این درصد مربوط به داوطلبین زیرگروه علوم تجربی شده است؛ نقش آموزش و پرورش در هدایت تحصیلی دانش آموزان در دوران دبیرستان برای انتخاب رشته چگونه است گفت: آموزش و پرورش از سال گذشته براساس شاخص بررسی‌های مشاوره‌ای و عملکرد تحصیلی، دانش آموزان را به سمت رشته‌هایی که احتمال موفقیت آن‌ها در آن بیشتر است تشویق می‌کند. در بررسی‌های مشاوره‌ای چند عامل استعداد، توانایی، شخصیت دانش آموز و نظر آن و نظر معلمان تمامی دروس دانش آموز در پایه‌های هفتم، هشتم و نهم لحاظ می‌شود.
 
وی ادامه داد: هر کدام از مباحثی که گفتم چند امتیاز دارند به طور مثال نظر مشاوره ده امتیاز، اولیای دانش آموز ۵ امتیاز و خود دانش آموز ۱۰ امتیاز لحاظ می‌شود. پس از آن بررسی‌های مشاوره‌ای و آزمون‌هایی برگزار می‌کنیم که طی آن‌ها استعداد و توانایی دانش آموزان استخراج می‌شود که مجموع این امتیازات ۶۵ می‌شود و ۳۵ امتیاز نیز عملکرد تحصیلی دانش آموز که مربوط به سه پایه هفتم، هشتم و نهم می‌شود لحاظ خواهد شد.
 
بر اساس نیم رخ به دست آمده از دانش آموز تصمیم می‌گیریم

شکوهی تصریح کرد: آموزش و پرورش یک کار دقیق علمی را در این زمینه انجام می‌دهد. با بررسی‌های انجام شده از سوی آموزش و پرورش تقریبا یک نیمرخ از هر دانش آموز و وضعیت تحصیلی اش ترسیم می‌کنیم و یک تصمیم منطقی را برای ادامه تحصیل هر دانش آموز در رشته تحصیلی مورد نظرش می‌گیریم.

مدیر کل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه با همه این تفاسیر عده‌ای خلاف توانایی و استعداد خود اصرار به درس خواندن در رشته دیگری دارند خاطر نشان کرد: هدایت تحصیلی از سوی آموزش و پرورش صرفا به صورت مشاوره در اختیار دانش آموزان قرار می‌گیرد و نظر خود آن‌ها برای ادامه تحصیل در هر یک از رشته‌های دبیرستان دخیل است.
 
سونامی دانش آموزان به سمت رشته تجربی به خاطر تب این رشته در جامعه است

وی در پاسخ به اینکه چرا علاقه دانش آموزان بیشتر به سمت رشته علوم تجربه گرایش پیدا کرده است گفت: بخشی از این سونامی علاقه مربوط به تبی است که در خصوص رشته‌های پزشکی زیر گروه علوم تجربی در جامعه ما شکل گرفته است. وجهه رشته‌های زیرگروه علوم تجربی در جامعه، آینده شغلی آن، درآمد و... از جمله دلایلی است که می‌تواند هر فردی را به خود جذب کند، اما گفتن این نکته ضروری است که والدین و دانش آموزان باید بدانند تقریبا از هر ۳۵ نفر یک نفر می‌تواند در رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی پذیرش شود.

مدیر کل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: وقتی والدین و دانش آموزان آن‌ها نسبت به هدایت تحصیلی که آموزش و پرورش برای رشته تحصیلی شان در دوران دبیرستان ارائه می‌دهد گارد می‌گیرند و آن را قبول نمی‌کنند نتیجه اش ۵۹ درصدی می‌شود که امروز به آن اشاره می‌کنید. آموزش و پرورش قصد دارد در زمینه هدایت تحصیلی با فضاسازی بهتری وارد عمل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار