مشکلات عجیبی باعث محرومیت و عقبماندگی مناطق محروم شده که دردسرهای زیاد برای گروههای جهادی ایجاد میکند.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،یادداشت دانشجویی، درباره بخشی از مشکلات مناطق محروم میخواهم بنویسم. درباره مشکلات عجیبی که باعث محرومیت و عقبماندگی این مناطق و دردسرهای زیاد برای گروههای جهادی میشود! در خیلی از مناطق روستایی جنوب کرمان، شاهد ِ. تفرقه و یکدل نبودن اهالی بودیم. مشکلی که سرمنشا بقیه مشکلات بود. به عنوان مثال، وجود سه مسجد در یک روستای کوچک چندصد نفری، آنهم با فاصله ۳۰۰ - ۴۰۰ متر از یکدیگر، شاید خندهدار به نظر بیاید، اما یک واقعیت است. مساجدی که هرکدام متعلق به یک طایفه هستند و هیچکدام از سایر طوایف پایشان را داخل مسجد طایفه دیگر نمیگذارند!
مساله، فرهنگی است. فقر ِ. فرهنگی است. نه فقر مادی. فقر فرهنگیای که باعث تفرقه و چند دستگی میشود. فقر فرهنگیای که باعث نابودی فرهنگ کار و زحمت و تلاش میشود. در یکی از این روستاها، یک روز مدیر مدرسهای آمد و گفت: برای ما لطفا حمام بسازید! زمستانها مشکل داریم و از بوی عرق بچهها نمیشود وارد کلاس شد و...! حال سوال اینجاست؛ آیا چند صد نفر مردی که داخل روستا هستند، همت ِ. ساخت یک حمام را دارند یا منتظرند جهادیون برایشان کار کنند؟
ساخت ِ. مسجد و خانهی عالم و... همه برای رفع فقر فرهنگی مردم منطقهست. فقر فرهنگیای که تا حدودی و به مرور باعث رفع فقر مادی منطقه خواهد شد. هرچند که ساخت کارگاههای کوچک و اعطای تسهیلات ویژه به ساکنین مناطق محروم باید در دستور کار قرار بگیرد.
سید امیر گنجعلی خانی- فعال دانشجویی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط خبرگزاری دانشجو نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.