کد خبر:۶۳۱۶۲۷
گزارش/
خونبازی پولی کدخدا و دوستان با میانمار/ بریدن سر دختر ۵ ساله مدافع مادر مقابل متجاوز
مادری شاهد بریده شدن سر دختر ۵ ساله در مقابل چشمانش بود. دختر پنج ساله هنگام تلاش برای محافظت از وی در برابر تجاوز، کشته شده است. این مادر گفت: یک مرد چاقوی بزرگی را در آورده و با آن سر دخترش را بریده است.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-سیدمهدی حاجیآبادی؛ منابعی در سازمان ملل اعلام کردند، تنها در ۲۴ ساعت حدود ۲۰ هزار تن از میانمار به سمت بنگلادشگریختهاند. با احتساب تعداد آوارگان جدید آمار بیخانمانهای مسلمان مرز ۱۲۳ هزار نفر را رد کرد. این در حالیست که کمکهای غذایی نهادهای بینالمللی به مناطق بحرانزده هم قطع شده. فعالان حقوق بشر به صورت فوری از حکومت مرکزی درخواست کردند تا مقدمات بررسی جنایات تا کشف حقیقت فراهم شود. به گفته آژانس پناهندگان سازمان ملل در حالی از ده روز پیش تا کنون ۱۲۳ هزار نفر از غرب میانمار به بنگلادش فرار کرده اند که کمپهای نگهداری از این مهاجران پیش از این به حداکثر گنجایش رسیده اند. «ویویانتان»، سخنگوی این دفتر اعلام کرد، حدود ۶۰ هزار تن از آغاز خشونتها در اواسط تیر ماه وارد بنگلادش شدهاند. از هفته گذشته، میانمار شاهد بدترین خشونتهای فرقهای در سالهای گذشته بوده است؛ همزمان نیروهای امنیتی میانمار و اقلیت مسلمان روهینجا یکدیگر را به سوزاندن روستاها و کشتار دستهجمعی متهم میکنند.
به گفته مقامهای وزارت دفاع میانمار، حدود ۴۰۰ تن کشته شدهاند که اکثرا از «نیروهای شبهنظامی» بودهاند. ارتش میانمار «شبهنظامیان» را عامل به آتش کشیدن هزاران خانه در ایالت راخین واقع در غرب میانمار میداند. با این حال، شهادت پناهندگان روهینگایی در بنگلادش نشان میدهد، نیروهای امنیتی روستاها را به آتش میکشند و دست به کشتار میزنند.
این مساله موجب خشم کاربران فضای مجازی و راهاندازی کمپینهای مختلف برای رساندن صدای مردم مظلوم میانمار به گوش جهانیان شد. عارفه سلیمی در صفحه شخصی توئیترش نوشت: هیس سکوت کنید عکسهای #میانمار رو پخش نکنید مبادا انسانیت خفتهی جهان از خواب بیدار شود.



مادری شاهد بریده شدن سر دختر ۵ ساله در مقابل چشمانش بود. دختر پنج ساله هنگام تلاش برای محافظت از وی در برابر تجاوز، کشته شده است. این مادر گفته است: یک مرد چاقوی بزرگی را در آورده و با آن سر دخترش را بریده است. در مورد دیگری، گزارش سازمان ملل آورده است: یک کودک شیرخواره هشت ساله –هنگامی که پنج نیروی امنیتی به مادرش زیر تهدید سلاح تجاوز کردند – به قتل رسیده است. در گزارش سازمان ملل همچنین آمده است: شهادتها تایید میکند که ارتش میانمار خانهها را در زمان وجود ساکنانش در آن، به طور عمدی آتش میزند.
آوارگانی که به تازگی وارد اردوگاه میشوند به علت حمله و خشونت نظامیان و دیگر نیروهای امنیتی میانمار و حتی غیر نظامیان غیر مسلمانی که به نظامیان پیوسته اند مجبور به فرار شده اند و روایتهای هولناکی از شدت خشونت و ناآرامی آن سوی مرز دارندو شاهد هستیم که ارتش میانمار مسلمانان روهینگیا را در آن سوی مرز به گلوله میبندند. اما این امر توسط سازمان ملل، شورای امنیت و دولتهای اروپایی نادیده گرفته شد. حتی تحلیلها حاکی از حمایت و رضایت دول غربی علیالخصوص سود امریکا از قتلعام مسلمانان است؛ و غرب و امپریالیسم آمریکایی شعار ارزشهای انسانی را فقط برای فریب ملتها به کار میبرند. حتی سنی بودن مسلمانان میانماری هم باعث نشد آل سعود و آل نهیان و امثال آنها هیچ حمایتی از آنها کنند، چون آنجا منفعت سیاسی وجود ندارد.
احد شیرزاد با به چالش کشیدن شعار حقوق بشر و گفتوگوی تمدنها گفت: حالا دیگر خوب میشود فهمید که سخن از جامعه جهانی و #گفتگوی_تمدنها، حرف مفتی بیش نیست!



صدای امریکا رسانه اصلی CIA امریکا، در گزارشی مسلمانان میانمار را شورشیانی خطاب کرد که از خستگی به بندگلاش سفر میکنند.

گرچه مساله حمایت امریکا از میانمار، جدا از ویژگیهای مشترکی، چون وحشیگری در خونریزی و ... به منافع امریکا در برمه سابق بازمیگردد. آمریکا ولع سرمایه گذاری در میانمار را دارد و بقیه مسائل حاشیهای محسوب میشوند، هرچند پای کشتار فجیع هزاران انسان در میان باشد. «سیت (سعید) دمیر» از صندوق کمکهای انسان دوستانه ترکیه (IHH) نیز در این باره میگوید: قدرتهای اصلی منافع مشخصی را در میانمار دارند و به دلیل این منافع در قبال وضعیت موجود در این کشور سکوت کردهاند. دمیر در ادامه افزود: میانمار همچنین منابع طبیعی مهمی دارد در نتیجه سیاستهای آمریکا و چین در میانمار درگیر هستند؛ و هر دو یعنی پکن و واشنگتن به دولت میانمار چشم دوختهاند. خانم «هیلاری کلینتون» نیز دو هفته قبل به میانمار رفت و در دیدار با «تین سین» رئیس جمهور این کشور، وعده داد که سرمایه گذاران آمریکایی را روانه میانمار کند. سیاست آمریکا در مورد میانمار (و دیگر کشورهای جنوب شرق آسیا) این است که خود کنترل اقتصادی و سیاسی این کشور را در دست بگیرد و میانمار را در مقابل چین قرار دهد؛ سیاستی که دولت به شدت غربگرای آتی تحت رهبری سوچی و حزبش، آن را محقق خواهد کرد. این سرمایه گذاریها قطعاً نوعی گشایش در اقتصاد درحال رکود آمریکا محسوب میشود و البته اعتراض به کشتار مسلمانان، ممکن است این فرصت تازه را از آمریکاییها بگیرد. ضمن اینکه پاکسازی و سرکوب مسلمانان به نفع آمریکا هم هست و کاخ سفید در نبود آنها میتواند موقعیت خود را در میانمار بهتر تثبیت کند.
محمدجواد محمدزاده با ذکر دوگانگی و بیشرفی برخی رسانهها در خونبازی پولی و کسب درآمد از پدیدههای تروریستی نوشت: آن کودک خردسالی که با شوکر زجرش میدادند شورشی بوده؟ «چگونه پول بگیرید تا بیشرف باشید» یا «پستی و بیشرفی مرز ندارد» در صدای آمریکا.

امید نیکو به سکوت کدخداپرستان داخلی و مدعیان حقوق بشر اشاره کرد و گفت: مسلمانان #میانمار در خاک و خون، اما صدایی از برندگان صلح نوبل و مدعیان حقوق بشر شنیده نمیشود، غربگراهای وطنی هم ساکتند تا کدخدا ناراحت نشود!

لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
خدایااااااا