مدیر عامل سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران از حضور 13 شرکت دانشبنیان تجاری شده در سومین نمایشگاه صنایع دارویی خبرداد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو نشست خبری سومین نمایشگاه صنایع دارویی ایران عصر امروز با حضور چند تن از اعضای انجمن سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران در سازمان غذا و دارو برگزار شد.
در ابتدای این نشست هاشمی مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه این سازمان و انجمنهای علمی به مثابه دو روح در یک بدن هستند گفت: با تغییر و تحولات جدید اولویت غذا به عنوان یک مسئله پیشگیرانه ارجحیت خواهد یافت.
وی با بیان اینکه جایگاه یک نمایشگاه دارویی در ایران هالی احساس میشود گفت: کشور ما در زمینه داروی پیشرفتهای بسیار خوبی داشته است و منطق میبایست جایگاهی باشد که برآینده این توانمندیها در آن تجلی پیدا کند.
هاشمی با اشاره به سیاستهای کلان مورد نظر رهبر معظم انقلاب مبنی بر تولید داخل گفت: این سیاست در سومین نمایشگاه صنایع دارو لحاظ شده و پیشبینی میشود خروجی آن مرزهای اقتصادی ما را از آنچه که امروز شاهد آن هستیم فراتر برود.
در ادامه نشست دکتر کبریایی زاده مدیر عامل سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران با بیان اینکه صنعت دارو سازی زمانی بومی میشود که زنجیره آن کامل شده باشد گفت: امروز ایران از جمله کشورهایی است که زنجیره صنعتی شدن در برخی داروها در آن تکمیل شده و یا در شرف تکمیل است.
وی با بیان اینکه قبل از انقلاب ۷۵ درصد داروها از خارج وارد می شد و ۲۵ درصد آن در داخل تولید میشد افزود: بعد از انقلاب دولتها تصمیم گرفتند برای صنعتی کردن دارو برنامهریزی کنند واین در حالی است که امروز پس از سالها گذشت از انقلاب صنعت دارو یک صنعت بالغ شده ملی است به نحوی که ۹۶ درصد داروها در کشور تولید میشود وباید از این امکان برای توسعه ملی بهره برد.
مدیر عامل سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران با تأکید بر اینکه هم اکنون ۵۰ درصد داروها از صفر تا صد آن در کشور تولید میشود گفت: صنعتی که هم اکنون در کشور شاهد آن هستیم در حال تکامل است و امیدواریم روز به روز گسترش یابد.
وی با بیان برخی اهداف از برگزاری نمایشگاه صنایع دارویی ایران پرداخت و گفت: یکی از اهداف ما در این نمایشگاه به نمایش گذاشتن صنعت داروسازی در بخشهای مختلف میباشد.
کبریایی زاده حضور برخی شرکتهای مربوط به داروسازی در کشور را مورد تاکید قرار داد و گفت: شرکتهای خارجی در این نمایشگاه میتوانند شرکت کنند که در غرفه شان داروهای ایرانی تولید داخل را عرضه کنند.
کبریایی زاده یکی دیگر از سیاستهای سندیکا در مورد نمایشگاه امسال را صادرات محور کردن داروها عنوان کرد و گفت: کمیتهی صادرات سندیکا یکی از فعالترین کمیته هاست به نحوی که کشورهایی مثل سوریه روسیه عراق افغانستان و آذربایجان اهداف این کمیته هستند.
مدیر عامل سندیکای صنایع داروهای انسانی ایران داروسازان کشور پزشکان در گروههای تخصصی و دانشجویان را از مخاطبان مهم نمایشگاه داروسازی دانست و گفت: در کنار نمایشگاه ۴۰ کارگاه آموزشی و همچنین نمایشگاه کتاب با تخفیفات ویژه برای دانشجویان و گروههای هدف ما ایجاد شده است.
کبریانی زاده با اشاره به رشد ۳۰ درصدی نمایشگاه امسال نسبت به پارسال تاکید کرد: سال گذشته ۹۰ شرکت خارجی در نمایشگاه حضور داشتند، اما امسال ۱۶۴ شرکت خارجی از ۳۰ کشور در این نمایشگاه حضور دارند که این حاکی از رشد ۳۰ درصدی نمایشگاه امسال نسبت به سال گذشته است.
در ادامه این نشست نجفی از اعضای هیئت مدیره سندیکا ارتباط منطقی و فنی در جهت رشد صنعت دارویی، شناساندن توانمندیهای دارویی کشور، انتقال دانستههای دانشهای فنی، آموزش و نهایتاً بررسی چالشهای صنعت دارویی کشور را از مهمترین اهداف این نمایشگاه عنوان کرد.
در ادامه نشست دکتر نقدی از دیگر اعضای هیئت مدیره سندیکای دارو با اشاره به لزوم ارتباط دانشگاهها با صنعت و صنعت با دانشگاهها گفت: در نمایشگاه امسال ۱۳ شرکت دانش بنیان تجاری شده حضور خواهند داشت.
در پایان این نشست حامدی فر یکی دیگر از اعضای سندیکای صنایع دارویی انسانی ایران کیفیت را یک امر بنگاه محور دانست و گفت: این مفهوم در کشور ما ملیت محور نیست. در زمینه دارو استانداردهای وجود دارد که اگر آنها رعایت شود دیگر فرقی بین داروی ایرانی و خارجی نیست و اگر این استاندارد لحاظ نشود آن دارو غیر قانونی بوده و فروش آن تخلف است.