آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۳۷۲۸
امید در نشست خبری:

تکلیف رشته‌های پزشکی دانشگاه علمی کاربردی این هفته مشخص می‌شود/ در بخش فرهنگی مشکل بودجه نداریم

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: با قائم مقام وزیر بهداشت رایزنی هایی انجام شده و ان شاالله این هفته جلسه‌ای برای رفع ابهام داریم چرا که همین تعداد رشته محل‌های موجود نیز به صورت قانونی دایر هستند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در نشست خبری که صبح امروز در ساختمان این دانشگاه برگزار شد، گفت: ۳۴۰ رشته کاردانی و ۲۷۰ رشته کارشناسی رشته محل هایی هستند که در سال تحصیلی جدید پذیرش دانشجو داشتند و خوشبختانه توانستیم به موقع سال تحصیلی را شروع کنیم همچنین پذیرش به موقع انجام شد و نتایج هم در زمان معین اعلام می‌شود.

وی افزود: در سال تحصیلی جدید علاوه بر مباحث آموزشی توافقی با وزارت علوم مبنی بر تاسیس مراکز رشد واحدهای فناوری داشتیم که مجوز تاسیس این مراکز با دانشگاه جامع باشد چرا که پذیرش اولیه گاهی تا دو سال طول می‌کشید، اما تفویض اختیار به دانشگاه انجام شده است و امیدواریم تا پایان سال بتوانیم همه متقاضیانی که ظرفیت‌های لازم را دارند و امکان تاسیس مراکز رشد برای آن‌ها فراهم است، موافقت نامه اصولی ارائه کنیم.

امید با اشاره به بیست و پنجمین سالگرد تاسیس دانشگاه جامع توضیح داد: در ۱۷ مهر ۹۶ با توجه به اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی بیست و پنج ساله می‌شود گردهمایی سراسری با روسای همه مراکز خواهیم داشت البته ما تعداد ۱۰۷۰ مرکز داریم، اما ۸۴۲ مرکز از این تعداد در چارچوب سیاست‌های دانشگاه به لحاظ کیفیت و ماموریت قابل قبول هستند که در این گردهمایی شرکت می‌کنند.

وی ادامه داد: گردهمایی روسای همه مراکز دانشگاه جامع در سالن اجلاس سران برگزار می‌شود و در این مراسم از روسای مراکز برتر، اساتید برگزیده، دانشجویان برتر و مراکز رشد و طرح‌های برتر نیز تقدیر می‌کنیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص اعلام وزارت بهداشت مبنی بر غیرقانونی بودن رشته‌های دانشگاه جامع در حوزه پزشکی گفت: ۸۶۵۷ کد رشته محل داریم که این تعداد قبلا ۱۲ هزار بود از مجموع این کدرشته محل‌ها رشته‌های میان رشته‌ای نظیر پیراپزشکی و رشته‌های کاردانی نظیر کاردانی حرفه‌ای مددکاری اجتماعی، کاردانی فنی تجهیزات پزشکی را داریم در مجموع ۷ رشته کاردانی و ۷ رشته کارشناسی هستند که مرتبط با رشته‌های پزشکی می‌باشند و این رشته‌ها را مراکزی که در حوزه پزشکی فعال هستند مانند هلال احمر ارائه می‌کنند و می‌توان گفت: از ۱۲ هزار رشته محل ۹۴ رشته میان رشته‌ای می‌باشد.

وی اظهار داشت: با قائم مقام وزیر بهداشت رایزنی هایی انجام شده و ان شاالله این هفته جلسه‌ای برای رفع ابهام داریم چرا که همین تعداد رشته محل‌های موجود نیز به صورت قانونی دایر هستند.

امید تصریح کرد: ۲۵ سال پیش زمانی که این دانشگاه نیز شکل گرفت پیش بینی شده بود که رشته هایی نزدیک به حوزه پزشکی را نیز داشته باشند و در شورای مرکزی دانشگاه جامع نیز پنج نفر از معاونان وزارتخانه‌های مختلف از جمله معاون وزیر بهداشت عضو می‌باشد.

وی ادامه داد: براساس قانون برنامه ششم توسعه آینده‌ای که پیش بینی شده این است که بیست درصد از دانشجویان کشور مهارتی باشند و در پایان برنامه نیز باید این عدد به سی درصد برسد معنی این حرف است که امروز برای سال تحصیلی جدید باید بیش از ۸۵۰ هزار دانشجوی مهارتی داشته باشیم که در سال ۹۹ با فرض کاهش ظرفیت دانشجو نیز باز هم باید یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجوی مهارتی داشته باشیم و تمامی این اعداد براساس یک تحقیقات و کارهای مطالعاتی است، اما در حال حاضر تعداد دانشجویان مهارتی کشور به ۶۰۰ هزارتا نیز نمی‌رسد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید کرد: من فکر می‌کنم اگر در جامعه نگاه مهارت آموزی به جای مدرک گرایی تقویت شود و دانش آموزان دبیرستانی به سمت مهارت گرایش پیدا کنند این امر محقق می‌شود بر همین اساس مذاکرات اولیه با سازمان نظام وظیفه انجام شده تا در دوران خدمت نیز به سربازان آموزش‌های مهارتی ارائه دهیم تا این گونه ظرفیت‌ها را تکمیل کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه ما در دانشگاه جامع مشکل بودجه فرهنگی نداریم و این دانشگاه بودجه کمی از دولت می‌گیرد، اما با این حال تمامی برنامه‌های فرهنگی انجام می‌پذیرد در برخی از واحدهای این دانشگاه درخواستی برای افزایش شهریه نداشتیم، ولی برای آن دسته از واحدهایی که می‌خواهند افزایش شهریه داشته باشند براساس کار فنی حداکثر تا ۱۵ درصد افزایش داریم و در کل بین ۵ تا ۱۵ درصد افزایش شهریه خواهیم داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار