آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۴۶۹۴
رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان:

آغاز به کار دانشگاه D8 منتظر ابلاغ نهایی وزرات علوم است/ دانشجویان آماده پذیرش دوره PHD

رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان بیان کرد: دانشگاه D8 خوشبختانه مراحل نهایی اخذ مجوز را طی می‌کند و اکنون منتظر تایید نهایی وزیر محترم هستیم تا بتوانیم کار را شروع کنیم؛ با ابلاغ نامه تایید نهایی این دانشگاه فرآیند تبلیغات و سپس پذیرش و ثبت نام کلید خواهد خورد.

دکتر منصور غلامی رئیس دانشگاه بوعلی سینا در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: دانشگاه D8 خوشبختانه مراحل نهایی اخذ مجوز را طی می‌کند و اکنون منتظر تایید نهایی وزیر محترم هستیم تا بتوانیم کار را شروع کنیم. با ابلاغ نامه تایید نهایی این دانشگاه فرآیند تبلیغات و سپس پذیرش و ثبت نام کلید خواهد خورد.

غلامی ادامه داد: جهت تبلیغ این دانشگاه و تسهیل امور ثبت نام یک وبسایت طراحی شده است که تمام محتواها درون آن بارگیری شده و آماده بکار است. حالا تنها برای اخذ دامین اختصاصی نیاز به مجوز رسمی داریم. دوم اینکه باید همکاران و دانشجویان کمک کنند تا در موتورهای جستجو این وبسایت شناخته شود. همچنین در رسانه‌های مختف مشخصات ، شرایط و نحوه پذیرش را اعلام خواهیم کرد. این ها اقداماتی است که در داخل کشور صورت می‌گیرد. همچنین پیرو صحبت‌ها و جلساتی که در گذشته با برخی دانشگاه‌های کشورهای D8  داشتیم و برخی از وزرای علوم آنها انجام شد، به صورت وسیع به دانشگاه‌های کشورهای مختلف شروع فعالیت این دانشگاه را مکاتبه خواهیم کرد. هماهنگی برای معرفی این دانشگاه را نیز بصورت رسمی انجام خواهیم داد.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا بیان کرد: البته تعدادی دانشجو از کشورهای d8  هم اکنون در جریان پذیرش قرار دارند اما فرایند پذیرش را کند کرده‌ایمیمم‌ایم تا موافقت قطعی با این دانشگاه صادر شود. یعنی ما گروه اول برخی رشته ها را پشت در نگه داشته‌ایم. البته چون تحصیل در این دانشگاه پژوهش محور است، مشکلی برای زمان پذیرش نداریم.

وی افزود: دانشجویان پس از پذیرش به مدت سه ماه آموزش زبان فارسی و مهارتهای لازم جهت ارتباط گیری با مردم را خواهند داشت. این دانشگاه اساسا از درآمدهای شهریه دانشجویان باید اداره شود اما برای شروع وزارتخانه و سازمان برنامه قول مساعدت دادند. دانشگاه بوعلی سینا نیز با کمک به شکل گیری و انجام امور ستادی کار خود را انجام می‌دهد. در آینده به هر مقدار از شهریه که پس از تامین مخارج دانشگاه در حساب باقی بماند، خرج توسعه و تکمیل دانشگاه خواهد شد. لازم به ذکر شهریه ها به دلار تصویب شده‌اند اما دانشجویان باید معادل ریالی آن را به دانشگاه پرداخت کنند.

غلامی در پایان گفت: در مرحله اول برای شروع کار با توجه به توانمندی‌های علمی و آزمایشگاهی دانشگاه و ظرفیت‌های استادان متقاضیان ده رشته را در مقطع phd پذیرش خواهیم کرد. البته در مکاتبات با دانشگاه های خارجی این را می‌خواهیم که دانشجویان بورسیه‌های خود را به این دانشگاه بفرستند. این از جمله کارهای دیپلماتیکی است که باید باشد. پیش بینی شده است که در موضوعات مختلف کارهای مشترک بین اساتید داخلی و اساتید این کشور ها صورت بگیرد. دانشجوها نیز می‌توانند بخشی از تحقیق و پژوهش خود را با یکی از اساتید ما و ادامه را با استادی در کشور دیگر انجام دهند که حاصل کار یک پایان نامه مشترک بین المللی است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار