معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: رازنده نیست بیش از پنج هزار دکتر ایرانی در آمریکا زندگی کنند. براساس برنامههای بنیاد ملی نخبگان به طور متوسط روزی سه نفر از نخبگان به کشور برمی گردند.
وطنی،معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم اختتامیه نمایشگاه دست آوردهای زیست فناوری گفت: وقتی میبینیم در جامعه مشکلات عمدهای داریم یا در بحث کشاورزی یا سلامت یا صنعت نقش و جایگاه زیست فناوری را قویتر درک میکنیم. ریزگردها بخشی از کشور را رنج میدهد و راهکارش با فناوریهای زیستی خواهد بود. متاسفانه از این نیروی انسانی که داریم غافل هستیم. اگر چه مقام اول منطقه را داریم که جای شکر دارد، اما جایگاه چهارده جهان زیبنده ما نیست. هرچه تولید ناخالص ملی افزایش پیدا کند سرمایه ما بیشتر خواهد بود. ما خوشبختانه تولید علم را از دانشگاه به مدارس آوردیم که از زیر بنا به کار بگیریم.
وی ادامه داد: مبادا بازارهای زیست فناوری را به کشورهایی که دور آمدند واگذار کنیم. فرزندان شهدای مدافع حرم چشم به راه هستند و همان طور عدهای چشم به راه آوردن فناوری تا دست شان را بگیریم و هر روز کرکره یکی را پایین نکشیم از دانایی قرار است به دارایی برسیم امروز در سازمان ملل متحد دشمنان صف کشیدند برای خفه کردن ارزشهای ما.
وطنی ادامه داد: ما با فناوری میتوانیم دست کشور را باز کنیم. برازنده نیست بیش از پنج هزار دکتر ایرانی در آمریکا زندگی کنند. براساس برنامههای بنیاد ملی نخبگان به طور متوسط روزی سه نفر از نخبگان به کشور برمی گردند.
معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در پایان اظهار داشت: انشاالله در بخش خصوصی خدمت و حمایت باشد و تسهیلات مالی و قانونی و تضمین بازار را در اختیار آنان قرار دهیم. ما ۱۰ خدمت به شرکتهای دانش بنیان میدهیم که اگر ۱۱۰ خدمت هم بدهیم باز کم است.