آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۵۶۸۳
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مطرح کرد

راه‌اندازی مرکز تحقیقات پزشکی و استفاده از سلول‌های بنیادی در آینده نزدیک

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از راه‌اندازی مرکز تحقیقات پزشکی و استفاده از سلول‌های بنیادی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: وقتی سلول‌های بنیادی اهمیت پیدا می‌کند که بتوان از ان در درمان بیماران استفاده کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رئیس و معاونان سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه با سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دیدار کردند. 

بهرام بادکو، رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در این دیدار ضمن تبریک انتصاب مرادی بعنوان سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به تشریح فعالیت‌های این سازمان در حوزه‌های مختلف فرهنگی، پژوهشی و آموزشی، پرداخت و گفت: جهاد دانشگاهی کرمانشاه با توجه به تنوع فعالیت در بخشهای مختلف جزو چند مرکز جهاد دانشگاهی برتر کشور شناخته شده و به همین دلیل از نظر ساختاری به سازمان ارتقاء یافته است.

وی ادامه داد: در معاونت آموزش دو بخش دانشگاهی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی و مرکز آموزش عالی علمی کاربردی با نزدیک به ۳۵۰۰ دانشجو مشغول تحصیل هستند و سالانه تعداد زیادی از خدمات آموزشی تخصصی و پیشرفته و دوره‌های آموزشی کوتاه مدت و کارکنان دولت استفاده می‌کنند.

بادکو تصریح کرد: معاونت پژوهشی با گروه‌های هیدرولیک و منابع آب، جامعه شناسی، مطالعات راهبردی و دو طرح بزرگ پژوهشی توانمند سازی سکونتگاه غیر رسمی و طرح تولید کربن فعال از قیر طبیعی، معاونت فرهنگی، خبرگزاری‌های ایسنا، ایکنا و مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران، موسسه شناخت اندیشه‌های علامه طباطبایی و پارک علم و فناوری بخش هایی از معاونت‌های سازمان جهاد دانشگاهی در استان کرمانشاه هستند.

وی در ادامه با بیان اینکه پارک علم و فناوری کرمانشاه با حمایت از ۴۵۰ واحد فناور در یک دهه فعالیت خود تن‌ها پارک استانی است که همه گستره جغرافیایی استان را با مراکز رشد و کانون‌های شکوفایی خلاقیت در برگرفته وصاحبان ایده در مرزی‌ترین نقطه استان خدمات رسانی می‌کند.

بادکو افزود: زیست بوم فناوری طراحی کرده ایم که با راه اندازی مراکز تخصصی در کنار پارک مانند شتابدهنده فناوری، مرکز آموزش تخصصی هواوی، کانون‌های شکوفایی خلاقیت و مراکز رشد سعی درتسریع روند توسعه فناوری در استان داریم.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در پایان با اشاره به اینکه در بخش‌های مختلف آماده استفاده از ظرفیت‌های موجود در دو مجموعه جهت هم افزایی هستیم، گفت:راه اندازی مرکز تخصصی درمان ناباروری و سلول‌های بنیادی با پشتوانه علمی و فنی مجموعه رویان جهاددانشگاهی با همکاری و کمک‌های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حال ارائه خدمات مناسبی به زوج‌های نابارور است. 

در ادامه این دیدار دکتر محمود رضا مرادی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه همکاری نهاد‌های علمی پژوهشی و دانشگاهی نقش مهمی در ارتقا شاخصه‌های توسعه در جامعه دارد، گفت: مجموعه جهاد دانشگاهی با ظرفیت‌های بسیار خوبی که دارد می‌تواند به حل مشکلات استان کمک کند.

دکتر مرادی در ادامه همکاری‌های برون بخشی برای کاربردی کردن پژوهش‌ها را مهم دانست و افزود: باید با هدف کمک به حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی جامعه پژوهش‌ها انجام بگیرد.

وی در ادامه از راه اندازی مرکز تحقیقات پزشکی و استفاده از سلولهای بنیادی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: وقتی سلولهای بنیادی اهمیت پیدا می‌کند که بتوان از ان در درمان بیماران استفاده کرد که انشا.. با راه اندازی این مرکز از تجربیات جهاددانشگاهی در این بخش استفاده می‌کنیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه به نقش مهم خبرگزاری ایسنا منطقه کرمانشاه در انتشار اخباربا رویکرد توسعه اشاره کرد و گفت: ایسنا وابسته به مرکز دانشگاهی است وفعالیتش در این سال‌ها نشان داده که هنگامی که رسانه خوب صادق باشد از بروز شایعات جلوگیری می‌کند.

وی در پایان تاکید کرد: آمادگی همکاری با جهاد دانشگاهی دربخش‌های مختلف برای کمک به حل مشکلات استان را داریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار