آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۷۷۰۱
5 ماه پس از زلزله خراسان شمالی؛

قول‌هایی که هیچ‌گاه اجرایی نشدند/ تلاش بیش از ۱۵۰۰ دانشجوی خراسان شمالی گره‌گشای درماندگان شد

پس از وقوع زلزله در استان خراسان شمالی بود که قائم مقام وزیر راه و شهرسازی قول برخورد حقوقی با پیمانکاران و اهدای وام‌های تعمیرات به مبلغ ۲۱ میلیون ریال وام بلاعوض و ۱۲۱ میلیون ریال وام تعمیرات ۷ ساله با سود ۴ درصد را داد که هیچ‌گاه عملی نشد!
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پس از وقوع زلزله در استان خراسان شمالی، قائم مقام وزیر راه و شهرسازی جناب آقای مهرآبادی با مراجعه به گلستان شهر قول مساعد جهت برخورد حقوقی با پیمانکاران و اهدای وام‌های تعمیرات به مبلغ ۲۱ میلیون ریال وام بلاعوض و ۱۲۱ میلیون ریال وام تعمیرات ۷ ساله با سود ۴ درصد را داده اند که هیچ گاه عملی نشده است.

خانواده‌های چشم در راه...

بعد از همه‌ی این فراز و نشیب‌ها خیلی از خانواده‌ها از این خانه‌ها قطع امیدکرده و به شهر بجنورد مراجعه کردند؛ اما تعدادی که از کمترین شرایط برای حل مشکل برخوردار نبوده و توانایی اجاره‌ مسکن در شهر را نداشته، در همان جا با همان وضعیت اسفبار به زندگی خود ادامه می دهند که احتمالا در هفته‌های آتی با برودت هوای منطقه و عدم لوله کشی گاز به داخل منازل با مشکلات فراوانی مواجه خواهند شد.




فعالیت های دانشجویان جهادگر استان خراسان شمالی در راستای کمک مردمی به زلزله زدگان گلستان شهر

کودک ٥ ساله بجنوردى که با بیمارى قلبى مواجه است، چند سالى است که پدرش را از دست داده و مادرش هم توان پرداخت هزینه هاى درمانش را ندارد...

قول‌هایی که هیچ‌گاه اجرایی نشدند/ تلاش بیش از ۱۵۰۰ دانشجوی خراسان شمالی گره‌گشای درماندگان شد
 
اگر هر کدام دست در جیب مبارک کنید و یک سهم 10 هزار تومنی پرداخت کنید، یک میلیون و هشتصد هزار تومن جمع می شود. این مبلغ، کمکی خواهد بود که اگر روی مبالغ دیگر جمع شده برای درمان این دختر عزیز بگذاریم، میشود یک کارهایی کرد.


این اقدام به همت بچه‌های جهادی بسیج دانشجویی صورت گرفت؛ البته لازم به ذکر است که هدف ما کارهایی شبیه خیریه‌ها و تحریک احساسات برای کمک نیست. بلکه می‌خواهیم با این پرداخت سهم ها، شما‌ها را وارد یک بازی کنیم؛ بازی که چه عرض شود، یک جنگ؛ جنگ فقر و غنا.

چطور؟

این دختر خانوم و خانواده‌ عشایرش، در مجتمع‌های ۱۰۰۰ واحدی مسکن مهر بجنورد ساکن اند. پس از زلزله بشدت آسیب به ساختمان هایشان وارد شده، به حدی که برخی واحد‌ها امکان ترمیم ندارند و باید تخریب شوند. اما بخش اصلی ماجرا اینجاست که خرابی ساختمان‌ها بابت کم کاری پیمانکاران و ناظران و برخی دولتی‌ها ایجاد شده است؛ بابت کم مایه گذاشتن افرادی که با فساد اقتصادی و رانت ها، پروژه مسکن مهر را به بدترین نوع ممکن ساخته اند؛ لذا برای حل مشکل ساکنان آنجا، باید با این باند فساد اقتصادی و سیاسی درگیر شد.

اما شرط لازم برای ورود به این ماجرا، دیدن مشکلات مستضعفین ساکن در مجتمع‌های ۱۰۰۰ واحدی است؛ لذا بیماری این دختر و سهیم شدن شما در پرداخت هزینه درمان ضروری ایشان، زلف شما را به این بازی گره خواهد زد.

شب گذشته مجدد منزل نسرین خانومِ کوچولو بودیم؛ دختر عشایر ساکن مجتمع ۱۰۰۰ واحدی مسکن مهر بجنورد، که پدرش فوت شده و به خاطر زلزله و... خانواده اش در مضیقه افتاده است. 

قول‌هایی که هیچ‌گاه اجرایی نشدند/ تلاش بیش از ۱۵۰۰ دانشجوی خراسان شمالی گره‌گشای درماندگان شد


محمدامین محرابی، به عنوان پزشک-دانشجوی همراه، پرونده پزشکی نسرین و نسخه‌ها و آزمایشاتش را مرور کرد. 

نقص مادرزادی قلبی نسرین، باعث شده خون کم اکسیژن در بدنش پمپاژ شود و در نتیجه، هر از گاهی تلوتلو خورد و روی زمین افتد. بار‌ها به تهران و مشهد رفته و ماحصل بررسی‌ها این شده که تا زمانی که به سن لازم برای عمل جراحی قلب برسد، هر چند ماه یکبار نیازمند چک آپ با اکوکاردیوگرافی و دریافت داروی تزریقیست. مادرش برای دریافت داروی تزریقی هر سه ماه به مشهد می‌رود و مجبورست هزینه گزاف ۶۰۰ هزار تومان بابت تزریق هر آمپول پرداخت کند.

تاکنون هزینه ها، با کارگری مادر و مختصر یارانه و ... تامین می‌شده است

حالا بنا شد آقا محمدامین با استاد متخصص اطفال دانشگاهشان (علوم پزشکی بجنورد) صحبتی داشته باشد تا آخرین ویزیت تخصص هم انجام شود؛ سپس اقدام تخصصی و دقیق برای روبراه شدن نرگس، به همت بچه‌ها انجام گیرد. مثل اینکه #دو_حالت متصور است: یا باید هزینه عمل نسرین پرداخت شود، یا اگر مشکل کم سنی برای عمل جدی است، باید تا آن زمان هزینه‌ی تزریق‌ها و ... فراهم گردد.

از زمانی که این مسئله را در فضای مجازی منتشر کردیم، کلی شخص حقوقی و حقیقی ابراز آمادگی برای کمک مالی و غیرمالی برای درمان کرده اند. از برخی افراد کمیته امداد و بیمه سلامت، تا یکی از برادران ناجایی و بستگان دماوند نشینش، تا بسیج جامعه پزشکی و بسیج عشایری؛ این ها، حقوقی ها. حقیقی‌ها هم که لطف بیکرانشان در پرداخت سهم‌های ۱۰ هزار تومنی برای تامین مالی درمان، حدود ۶۰۰ هزار تومانی را فراهم کرده است و هنوز هم پرداخت سهم‌ها ادامه دارد. قریب به اتفاق حقیقی ها، بچه‌های دانشجو بودند. خدا به جیب همه شان، برکت دهد ان شاءالله.

به همت کمک مالی بچه‌های انقلابی دانشگاه بجنورد و گازکش قرارگاه جهادی، ولی نعمتان، ان شاءالله انشعاب گاز منزل خانواده‌ی نرگس هم طی روزهای آتی کشیده می‌شود؛ اما نیازمند یک بخاری برای گرمایش منزل ایشان هستیم. کسانی که می‌توانند، مدد کنند. (ارتباط با آیدی فوق الذکر)


گروه‌های جهادی خراسان شمالی جزو پیشتازان کشور در عرصه کار و تلاش محسوب می‌شوند چرا که تن‌ها چند ساعت پس از وقوع زلزله در این استان، در روستاهای حادثه دیده حاضر شده و چند روز پس از زلزله اقدامات جهادی خود را آغاز کردند.
 
قول‌هایی که هیچ‌گاه اجرایی نشدند/ تلاش بیش از ۱۵۰۰ دانشجوی خراسان شمالی گره‌گشای درماندگان شد
 

عبدالله امینی فر، مسئول بسیج دانشجویی خراسان‌شمالی در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه اردوهای جهادی با اعزام ۱۵۰۰ نفر از دانشجویان بومی و غیربومی در استان آغاز شده است، گفت: این اردوهای جهادی از امروز ۱۷ تیرماه در مناطق زلزله زده استان آغاز شده است.

وی با بیان اینکه ۶۰۰ نفر از دانشجویان غیربومی دانشگاه‌های تهران و قم در این اردو‌ها حضور دارند، افزود: اردوهای جهادی در روستاهای زلزله زده فخرالدین، شعبان، بوربور، قصر قجر تا ۲۰ شهریور ادامه دارد.


علیرضا لطیفی رئیس شورای روستا قصر قجر در گفتگو با خبرگزاری دانشجو گفت: اوضاع فعلی روستای زلزله زده قصر قجر خوب نیست و هنوز آوار زلزله اردیبهشت ماه روی زمین است.

لطیفی ادامه داد: با حضور نمایندگان دولت و آقای تابش کلنگ ساختمانی را بر زمین زدند که هنوز آن ساختمان نیمه کاره است و خانواده‌ای که بنا بود در آن ساختمان ساکن شود در چادر زندگی می‌کنند.


امید باغچقی مسئول گروه جهادی شهید علم الهدی گفت: روستاهای زلزله زده هنوز در حوزه امکانات دچار مشکل هستند و برخی از آن‌ها هنوز بیل مکانیکی ندارند تا آوار برداری کنند.
 
قول‌هایی که هیچ‌گاه اجرایی نشدند/ تلاش بیش از ۱۵۰۰ دانشجوی خراسان شمالی گره‌گشای درماندگان شد 

باغچقی ادامه داد: هنوز وام‌های عده داده شده به طور کامل به روستاییان نرسیده و استانداری صرفا وعده آن را داده است از طرفی وجود بروکراسی و قوانین دست و پا گیر مانع از خدمت رسانی سریع به روستاییان می‌شود


محسن پولادی، مسئول جهادسازندگی ناحیه بسیج دانشجویی خراسان شمالی گفت: بیش از ۴ ماه از زلزله خراسان شمالی گذشته و در آستانه فصل سرما قرار داریم، اما مردم روستا‌ها هنوز در چادر زندگی می‌کنند.

وی در خصوص وضعیت مسکن‌های مهر گلستان شهر تصریح کرد: ۵ بلوک غیرقانونی و بدون رعایت اصول ایمنی در گلستان شهر ساخته شده بود که بسیار آسیب دیده اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار