رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: توانمندسازی ارائه خدمات آموزشی مشاورهای و طراحی برنامههای راهبردی شرکتهای دانش بنیان از فعالیتهای مهم ماست و حدود هزار میلیارد تومان از منابع بانکی برای شرکتهای دانش بنیان در نظر گرفته شده است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سلطانی، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در نشست روسای پارک های علم و فناوری که در ساختمان وزارت علوم برگزار شد گفت: شرکتی که میخواهد از این صندوق استفاده کند باید یک شرکت ثبت شده و دانش بنیان باشد که خصوصی بودن و داشتن ارزش افزوده اقتصادی فراوان از دیگر شرایط آن میباشد همچنین نباید این شرکت سابقه منفی داشته باشد.
وی افزود: در اکوسیستم کارآفرینی به تمام سازمانهای تاثیرگذار نگاه میکنیم که مهمترین آنها پارک ها، شتاب دهندهها دانشگاهها و شرکتهای دانش بنیان هستند و ما به ارتباط با این مراکز فکر کرده ایم و سعی کردیم راه جدیدی برای تعامل بیشتر با این مراکز پیدا کنیم.
سلطانی به تشریح سیاستهای صندوق پرداخت و گفت: نزدیک ۵۰ مصوبه هیئت امنایی داریم و میخواهیم صندوق را توانمند کنیم و صندوق خطرپذیر نیز ایجاد کنیم. همچنین اولویت دادن به همکاری صندوقهای غیردولتی نیز از دیگر برنامههای ماست.
وی در ادامه بیان داشت: این صندوق تعامل گستردهای با صندوق پژوهش و فناوری داشته و اعطای کارگذاری ارزیابی نظارت مالی به صندوقهای پژوهش و فناوری، اعطای تسهیلات به صندوقهای پژوهش و فناوری و مشارکت با این صندوقها در سرمایه گذاری خطرپذیر از دیگر فعالیتهای ماست.
وی در پایان خاطرنشان کرد: توانمندسازی ارائه خدمات آموزشی مشاورهای و طراحی برنامههای راهبردی شرکتهای دانش بنیان از فعالیتهای مهم ماست و حدود هزار میلیارد تومان از منابع بانکی برای شرکتهای دانش بنیان در نظر گرفته شده است که پارکهای علم و فناوری ۱۸۶ میلیارد تومان، شرکتهای صنعتی ۱۶ میلیارد تومان، مراکز ویژه اقتصادی ۶ میلیارد تومان تخصیص اعتبار دارند.