میرزائی، رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: آزمایشگاه تستهای خاص زلزله در سازههای مختلف قابل انجام خواهد بود که برای راه اندازی آن حدود ۶۰۰ میلیون تومان برآورد هزینه شده است.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهروز میرزایی رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه محقق اردبیلی از فعالیت 25 آزمایشگاه در این دانشکده خبر داد و گفت: این آزمایشگاهها برای هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری خدمات ارائه می دهد اما 5 آزمایشگاه صرفا آزمایشگاه تحقیقاتی و تحصیلات تکمیلی است.
میرزایی با اشاره به اینکه در این دانشکده 6 گروه آموزشی مهندسی شیمی، مهندسی مکانیک، مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، مهندسی معماری و مهندسی عمران فعالیت می کنند ادامه داد: کارهای اداری راه اندازی دو رشته مهندسی مواد و مهندسی معدن هم انجام شده است و در آینده نزدیک به شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال خواهد شد.
رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه دانشکده فنی و مهندسی 65 نفر عضو هیات علمی دارد اظهار کرد: 3 نفر استاد تمام، 16 نفر دانشیار، 44 نفر استادیار و 2 نفر مربی هستند.
وی با بیان اینکه در این دانشکده حدود 2 هزار و 750 نفر دانشجو مشغول تحصیل هستند افزود: حدود هزار و 900 نفر در مقطع کارشناسی، حدود 800 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و حدود 50 نفر هم در مقطع دکتری تحصیل می کنند.
میرزایی با اشاره به اینکه 3 سرور در مرکز محاسبات سریع دانشکده نصب و راه اندازی شده است گفت: برای راه اندازی این مرکز 150 میلیون تومان هزینه شده است و قابلیت ارتقا دارد.
رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: با اعتبار تقریبی 250 میلیون تومان می توان مرکز محاسبات سریع را طوری ارتقا داد که علاوه بر دانشگاه به نهادهای خارج از دانشگاه هم خدمات ارائه داد.
وی با اشاره به کارکرد مرکز محاسبات سریع تصریح کرد: نرم افزارهای تخصصی مورد نیاز گروه های فنی و مهندسی به سرورهای مرکز محاسبات سریع نصب شده است و اساتید و دانشجویان می توان از طریق شبکه به این سرورها وصل شده و مدلسازی و شبیه سازی انجام دهند.
میرزایی اضافه کرد: این دانشکده با ارگان هایی مانند آب منطقه ای، توزیع برق، اداره اطلاعات و فناوری های ارتباطات، شرکت گاز، میراث فرهنگی، پالایش و توزیع فرآورده های نفتی، مخابرات و غیره تعامل مثبتی داشته و قرارداد طرح های پژوهشی با آنها انعقاد کرده ایم.
رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه فضای فیزیکی دانشکده فنی و مهندسی از سه فاز تشکیل می شود افزود: فاز اول دانشکده ساختمان فعلی است که دارای 5 هزار و 500 متر مربع مساحت بوده و فاز سوم هم که ساختمان آزمایشگاه ها و کارگاه ها است در زمینی به مساحت 2 هزار و 500 متر مربع در حال اجرا است و فاز دوم هم در 4 هزار و 700 متر مربع در آینده اجرا خواهد شد.
وی با بیان اینکه ساختمان کارگاه ها مختص آزمایشگاه های تخصصی خواهد بود اضافه کرد: یکی از مهمترین آزمایشگاهی که در این ساختمان مستقر می شود آزمایشگاه میز لرزه است که با این آزمایشگاه به کل کشور خدمات ارائه خواهیم داد.
میرزایی ادامه داد: در این آزمایشگاه تست های خاص زلزله در سازههای مختلف قابل انجام خواهد بود که برای راه اندازی آن حدود 600 میلیون تومان برآورد هزینه شده که این هزینه با مساعدت رئیس دانشگاه تامین شده و تا آذرماه سال 97 به بهره برداری می رسد.
رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه محقق اردبیلی در پایان اظهار کرد: مرکز تخصصی آپا دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان یک مرکز امداد امنیت رایانه ای فعالیت خود را در زمینه تخصصی ارائه سرویس مدیریت حوادث امنیتی و آسیب پذیریهای شبکه از سال 1394 آغاز کرده و به نهادهای دولتی و عمومی در زمینه سایبری خدمات ارائه می دهد.