کد خبر:۶۴۴۹۳۷
در مجتمع صندوق نوآوری و شکوفایی

تفاهم همکاری بین بانک صادرات و صندوق نوآوری و شکوفایی امضا شد

ظهر امروز مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و بانک صادرات در مجتمع صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ظهر امروز مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و بانک صادرات در مجتمع صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.

در این مراسم خسرو شاهوردی، مشاور مدیر عامل در حوزه اعتبارات بانک صادرات گفت: ایجاد شرکت‌های جدید در فناوری‌های نوین بسیار دشوار است و شاید اگر این شرکت‌ها به بانک‌ها مراجعه کنند بانک‌ها به طور اختصاصی منابعی برای آن‌ها در نظر نگرفته و لذا همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی با بانک‌ها می‌تواند ارائه این تسهیلات را تسهیل کند.

وی افزود: شرکت‌های فین تک شرکت هایی هستند که عمدتا برای بانک‌ها فعالیت می‌کنند که در کشورهای دیگر این شرکت‌ها به صورت گسترده تری عمل می‌کنند حال آنکه در کشور ما این شرکت‌ها دچار مشکلات فراوانی هستند.

وی در ادامه بیان داشت: شرکت هایی به بانک صادرات خصوصا به منطقه غرب تهران معرفی شد که توانستند تسهیلاتی را دریافت کنند و منابعی هم صندوق نوآوری و شکوفایی نزد بانک در شعبه اشرفی اصفهانی دارد این تفاهم نامه باعث می‌شود تا تعاملات ما بیشتر شود و شبکه بانک صادرات در خدمت شرکت‌های دانش بنیانی است که صندوق نوآوری و شکوفایی آن‌ها را به بانک معرفی می‌کند.

شاهوردی در ادامه بیان داشت: از روز اول در این تفاهم نامه هدف اصلی و نهایی ارائه خدمات از سوی بانک بوده که اگر بانک خدمات مناسبی را به شرکت‌های دانش بنیان ارائه بدهد موضوع مدیریت منابع صندوق نوآوری و شکوفایی نیز از طریق بانک دنبال می‌شود.

در ادامه حمید طهران فر، معاون نظارتی بانک مرکزی تاکید کرد: با توجه به گستردگی فعالیت بانک صادرات این امکان فراهم شده تا براساس آمار منابع صندوق نوآوری و شکوفایی طبق ضریب اهرمی ۶ باید ۶ برابر مقداری که صندوق نوآوری و شکوفایی در خدمت بانک قرار داده است برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان ظرفیت ایجاد شود.

وی ادامه داد: تسهیلاتی نظیر ضمانت نامه و پرداخت دین در این بانک انجام شده و نزدیک به ۲۵ میلیارد تومان ظرفیت ارائه تسهیلات در منطقه غرب تهران وجود داشته است.

طهران فر ادامه داد: بانک صادرات به عنوان شریک استراتژی صندوق نوآوری و شکوفایی است و تعاملات و ارتباطات خوبی بین این دو نهاد برقرار شده است.

بهزاد سلطانی، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه اقتصاد فناوری محور تن‌ها راه حل اقتصاد ایران است، گفت: اقتصاد نفتی تداوم ندارد و توسعه فناوری کشور راهی ندارد جز اینکه فارغ التحصیلان دانشگاهی ما در فضای اقتصاد فناوری محور حرکت کنند که متاسفانه در حال حاضر این فضا در کشور ما ملموس نیست.

وی ادامه داد: توسعه فناوری نیاز به حمایت و ارتباطات دارد و معدود شرکت هایی که در حوزه فین تک فعالیت دارند توانستند در عرض یک سال سرمایه خود را هزار برابر کنند و این عدد کمی نیست، اما باید آن‌ها را تشویق و ترغیب کرد.

وی ادامه داد: این امر بر هیچ کس پوشیده نیست که اقتصاد ما اقتصاد بانک محور است و بورس در آن جایگاه پررنگی ندارد و، چون اقتصاد ما بر پایه بانک است تمامی انتظارات از بانک می‌باشد.

سلطانی به تشریح آماری در خصوص فعالیت صندوق نوآوری و شکوفایی پرداخت و گفت: ۳۲۶۳ شرکت دانش بنیان داریم که ۲۴۴۰ شرکت با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری دارند و این یعنی ما ضریب نفوذ ۷۴ درصد داشته ایم که این رقم، رقم مناسبی است. ۲۲۸۶ طرح مصوب داشتیم که ۸۷۶ طرح در دست بررسی است و حدود ۷۰ هزار شغل به کمک صندوق نوآوری و شکوفایی در شرکت‌های دانش بنیان ایجاد شده است.

وی ادامه داد: ۷۹۱ طرح از ۲۲۸۶ طرح، طرح‌های کوچکی بودند که طی سه سال گذشته توانستند به پایان برسند و وارد بازار شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار