آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۳۷۰۱
غلامی:

امیدواریم مجلس حمایت بیشتری از پژوهش داشته باشد/ ۱۸ دانشگاه ایران در بین دانشگاه‌های تاثیرگذار جهان قرار دارند

وزیر علوم تحقیقات فناوری با اشاره به لزوم اهمیت به توسعه کیفی دانشگاه‌ها گفت: ۱۸ دانشگاه ایران در بین دانشگاه‌های تاثیرگذار جهان قرار دارند
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در همایش تجلیل از پژوهشگران برتر کشور که در سالن اجلاس سران در حال برگزاری است گفت: فضای جدیدی بین تحقیق و توسعه در مجامع علمی داریم که این فضا فضای مناسبی است و برنامه‌های راهبردی مراکز علمی پژوهشی، قانون برنامه ششم توسعه و سایر مصوبات قانونی مسیری را پیش روی ما قرار داده که حاصل آن این است که با شتاب فراوان به ارتقای جایگاه علمی و توسعه مبتنی بر علم و فناوری رسیده ایم. 

وی افزود: براساس ارزیابی‌های انجام شده در زمینه‌های علمی با برنامه هماهنگ و در بخش هایی نیز از برنامه جلوتر هستیم و این مهم به خاطر تلاش محققین حوزه علم و فناوری به دست آمده است. در چارچوب انجام برنامه‌های مصوب و آنچه که به حوزه علم و فناوری مرتبط می‌شود لازم است تلاشمان را در جهت ارتقای کیفی مراکز علمی، پارک‌ها و مراکز پژوهشی بیشتر کنیم. 

غلامی تاکید کرد: توسعه کیفی دانشگاه‌ها در زمینه‌های مختلف جزو برنامه هایی است که هم در وظایف قانونی وزارت علوم دیده شده و هم در برنامه‌های بالادستی اهمیت بالایی دارد این افزایش کیفیت برنامه دقیق و حمایت جدی و همه جانبه را می‌طلبد. 

وزیر علوم تحقیقات و فناوری در خصوص حضور در عرصه‌های بین المللی توضیح داد: دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی ما باید بیشتر از قبل در عرصه‌های بین المللی حضور داشته باشند و البته دستاوردهای خوبی در حوزه انتشار مقالات و کتاب‌ها داشتیم.

وی به تشریح جایگاه ایران در رتبه بندی‌های جهانی پرداخت و گفت: جایگاه ایران از نظررتبه بندی در انتشار مقالات و دستاوردهای علمی رتبه شانزدهم است و از لحاظ کیفیت و رتبه بندی دانشگاه‌ها ۱۸ دانشگاه‌های ما بین دانشگاه‌های تاثیرگذار دنیا قرار دارد. 

غلامی ادامه داد: زمینه‌های خوبی برای پذیرش دانشجو و محقق از طریق انجام تحقیقات مشترک داریم که با این کار می‌توانیم سهم بیشتری از تولید ناخالص ملی را در حوزه علم و فناوری داشته باشیم. 

وزیر علوم تحقیقات و فناوری در خصوص نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار توضیح داد: ۷۰ فناوری جدید در این نمایشگاه در معرض دید قرار گرفت و باید نگاه عمیق و وسیع تری به ارتباط بین فضاهای صنعتی با دانشگاهی داشته باشیم. 


منصور غلامی، در خصوص حذف جدول ۱۴ گفت: جدول ۱۴ تن‌ها محل تامین بودجه پژوهش نبوده، اما این جدول با ورود به لایحه بودجه می‌توانست کمک زیادی به پشتیبانی پژوهش نماید که متاسفانه حذف شد.

وی افزود: امیدواریم در مجلس حمایت‌های بیشتری برای بودجه پژوهشی داشته باشیم تا این موضوع تقویت شود البته به هیچ عنوان موضوع حذف بودجه پژوهشی مطرح نبوده و نیست. 

غلامی بیان داشت: طبق قوانین باید یک درصد از بودجه ناخالص ملی به امر پژوهش اختصاص می‌یافت که انتظار داریم در یک برنامه زمان بندی شده و هر چه زودتر این امر در کشور انجام شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما توان حل مسائل علمی کشور را نیز داریم و یکی از برنامه‌های وزارت علوم این است که در حوزه پژوهش و فناوری مشکلات را هر چه سریعتر مرتفع کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار