دبیر نوزدهمین جشنواره جوان خوارزمی گفت: از ۱۱ طرح بخش پژوهشگران و فناوران پنج طرح وارد مرحله صنعتی و نیمه صنعتی شده و در چرخه تولید قرار گرفتند. علاوه بر آن برای دو طرح نیز که در حوزه مکانیک قرار دارند قرارداد تجاری سازی بسته شده است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا الله یاری، دبیر نوزدهمین جشنواره جوان خوارزمی ظهر امروز در مراسم تقدیر از برگزیدگان نوزدهمین دوره این جشنواره که در سالن همایشهای کتابخانه ملی برگزار شد، گفت: هدف از برگزاری این جشنواره ترویج فرهنگ نوآوری و ارج نهادن و تقدیر از پژوهشگران و نوآوران کشور است. فراخوان این دوره از جشنواره در فروردین ماه اعلام شد و ثبت نام متقاضیان تا پایان مرداد ادامه داشت.
وی افزود: طرحهای ارسالی در بخشهای بنیادی، کاربردی، توسعهای و نوآوری بخش بندی شده اند و طرحهای پذیرفته شده در گروههای تخصصی نانو، علوم پایه، فناوریهای شیمیایی، عمران، مکانیک، برق و کامپیوتر، کشاورزی و منابع طبیعی، مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات، زیست فناوری و علوم پایه پزشکی، مکاترونیک، هنر، مواد، متالوژی و انرژیهای نو، معماری و شهرسازی و هوافضا بودند.
الله یاری ادامه داد: در این دوره از جشنواره ۱۸۳ طرح ارسال شد که ۱۱ طرح به عنوان برگزیده نهایی بخش دانش پژوهان و فناوران میباشد. همچنین در بخش دانش آموزی ۸۲۶۹ طرح به دبیرخانههای استانی جشنواره جوان خوارزمی ارسال شد که در نهایت ۳۰ طرح به عنوان طرحهای برگزیده نهایی کشوری انتخاب شدند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از ۱۱ طرح بخش پژوهشگران و فناوران پنج طرح وارد مرحله صنعتی و نیمه صنعتی شده و در چرخه تولید قرار گرفتند. علاوه بر آن برای دو طرح نیز که در حوزه مکانیک قرار دارند قرارداد تجاری سازی بسته شده است.