آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۶۹۱۰
صادقی:

ایجاد تفرقه منجر به مسائلی چون فتنه ۸۸ می‌شود

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: نباید در دفاع از اسلام کوتاهی کنیم زیرا ایجاد تفرقه منجر به مسائلی چون فتنه ۸۸ می‌شود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در همایش گرامیداشت حماسه ۹ دی با بیان اینکه جمع حاضر پایبند به انقلاب و ارزش‌های اسلامی است، گفت:دانشگاهیان در واقع آن دسته از فرهیختگانی هستند که تحقیق و تحصیل کشور در عهده آن‌ها است.

صادقی به مرور حوادث تاریخی پرداخت و افزود: گاهی حوادثی مشکلاتی در کشور بوجود می‌آورد که تحولات ناشی از آن بر هیچکس خوشایند نیست، بنابراین نباید فضا را به گونه‌ای پیش برد که علاوه بر زیر بار نرفتن مسئولیت و شانه خالی کردن به شدت واقعه نیز بیفزاید.

رئیس دانشگاه محقق در ادامه سخنان خود به تحلیل‌های ارائه شده توسط کارشناسان اشاره کرد و گفت: تحلیل‌ها نمی‌تواند شانه ما از پذیرفتن مسئولیت درجامعه خالی کنند.

وی با بیان اینکه در چنین مواقعی همه باید خودمان را یک سنگر احساس کرده و به همدیگر کمک کنیم تا با فکری بهتر به میادین وارد شویم، زیرا ایجاد تفرقه منجر به مسائلی، چون فتنه ۸۸ می‌شود تصریح کرد: ما نباید در دفاع از اسلام کوتاهی کنیم، چونکه ما در نظام جمهوری اسلامی هستیم و فرمایشات مقام معظم رهبری برای همه ما فصل الخطاب است.
 
صادقی با اشاره به اینکه گروهی سعی در دور زدن بیانات رهبری دارند، گفت: این عده فراتر از بیانات رهبری عمل می‌کنند غافل از اینکه کشور از رهبری فاضل برخوردار است.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه در هر حال نباید اجازه بدهیم عده‌ای به بهانه عقده گشایی و فرار از مسئولیت از شرایط سوء استفاده کنند اظهار داشت: افراد وابسته به اپوزیسیون مسائلی چون فتنه ۸۸ را رقم زدند.

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه افرادی هم به بهانه دفاع از رهبری مردم را از قطار انقلاب پیاده می‌کنند، گفت: این کار نیز باعث ریزش برخی نخبگان می‌شود.

صادقی در پایان سخنان خود با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی دشمن زیاد دارد، تصریح کرد: خودمان نباید عامل نارضایتی شویم بلکه باید با یکدلی و محبت موجبات وحدت ملت را فراهم کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار