شاهانی ادامه داد: در مقطع دکتری تخصصی در راستای تعامل با وزارت علوم تکمیل ظرفیت اعلام نکرده ایم.
رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد افزود: برای تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیز شرایطی وجود دارد مبنی بر اینکه همه داوطلبانی که قبلا در کنکور شرکت کرده اند می توانند در این دوره شرکت کنند، ولی افرادی که شرکت کرده و در مهرماه دانشجو شده اند و اکنون درس می خوانند، نمی توانند در این دوره تکمیل ظرفیت شرکت کنند.
وی در ادامه به مصوبه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اشاره کرد و گفت: بر اساس مصوبه هیات رئیسه دانشگاه آزاد، مقرر شده در رشته هایی که بر مبنای سوابق تحصیلی پذیرش دانشجو صورت می گرفت، سایت دانشگاه در مدت زمان طولانی تری برای پذیرش این داوطلبان باز باشد.
شاهانی در توضیح این مصوبه هیات رئیسه دانشگاه آزاد گفت: در حال حاضر دانشگاه آزاد چیزی به نام پذیرش بدون آزمون نخواهد داشت، یعنی از این به بعد پذیرش های دانشگاه آزاد که قبلا به صورت بدون آزمون بود بر اساس سوابق تحصیلی خواهد بود و از این به بعد داوطلبان بر مبنای معدل پذیرش می شوند و انتخاب رشته انجام می دهند. این داوطلبان می توانند ۲۰ رشته محل انتخاب کنند ولی یک حق ثبت نام پرداخت کنند. البته این مسئله به ضرر دانشگاه آزاد است که برای ۲۰ انتخاب رشته یک حق ثبت نام پرداخت شود.
وی ادامه داد: پذیرش بر مبنای سوابق تحصیلی در یک مقطعی انجام می شود و در یک مقطع مشخص دیگر سایت برای پردازش اطلاعات متقاضیان بسته می شود و بعد از انجام پردازش اطلاعات داوطلبان، دوباره این سایت برای پذیرش جدید باز می شود.
شاهانی در بخش دیگری از سخنان خود به رشته های علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: در این بخش نیز تکمیل ظرفیت خواهیم داشت، البته فقط تا مقداری که ظرفیت پایه ما که خالی مانده، پر شود.
وی در ادامه افزود: در سال ۹۵ ظرفیت دانشگاه آزاد در دکترای تخصصی ۴۵ هزار نفر بود و در همان سال ظرفیت دکترای تخصصی دانشگاه های دولتی ۱۴ هزار و ۴۰۰ نفر اعلام شده بود که ما در مدیریت جدید و در تعامل با وزارت علوم، این ظرفیت را به زیر ۱۰ هزار رساندیم.
شاهانی درباره تکمیل ظرفیت آزمون سراسری نیز گفت: این مسئله نیز بر مبنای تعامل با وزارت علوم پیش خواهد رفت.