کد خبر:۶۶۰۹۲۳
معاون وزیر خارجه آمریکا:

می‌توان با طالبان وارد مذاکره شد

معاون وزیر خارجه آمریکا بین داعش و طالبان تفاوت قایل شد و گفت می توان با طالبان وارد مذاکره شد و با داعش جنگید.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، جان سالیوان روز جمعه در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد که با موضوع همکاری‌های منطقه‌ای در افغانستان و آسیای مرکزی برگزار شد، این مطلب را مطرح کرد.
وی افزود: به دنبال اعلام استراتژی جنوب آسیا، طالبان محدودتر خواهند شد. اکنون مردم افغانستان دسترسی خوبی به وسایل ارتباط جمعی و موبایل دارند، اما بی ثباتی، مسایل انسانی و حقوق بشری جدی در این کشور ایجاد کرده است.
معاون وزیر خارجه آمریکا با تاکید بر برگزاری به هنگام انتخابات در افغانستان خواستار مبارزه با فساد در این کشور شد و گفت: ما آماده کمک به دولت آن کشور برای مبارزه با تروریست‌ها هستیم.
سالیوان بدون اشاره به ماهیت تروریست‌های ۱۱ سپتامبر و حامیان القاعده، تاکید کرد ما اجازه نخواهیم داد که افغانستان، محل امن تروریست‌ها برای تکرار حادثه ۱۱ سپتامبر دیگری باشد.
وی تصریح کرد: ما به طالبان می‌گوییم که در میدان جنگ موفق نخواهند بود و باید وارد فرایند مذاکره شوند. هرگونه راه حل افغانستان باید شامل تعهد طالبان به پایان دادن ارتباطات خود با تروریسم باشد.
معاون وزیر خارجه افزود ما باید برای رسیدن به این هدف، طالبان را منزوی کرده و تمام منابع آن‌ها را هدف قرار بدهیم، اما برخی کشور‌ها به اسم مبارزه با داعش در حال کمک به طالبان هستند.
سالیوان خاطرنشان کرد ایالات متحده این دو را مرتبط نمی‌داند و می‌گوید می‌توان با داعش جنگید، اما با طالبان وارد مذاکره شد.
وی در ادامه حملات دولت ترامپ به پاکستان گفت: پاکستان از تروریسم آسیب جدی دیده است. ما خواستار همکاری موثر با این کشور هستیم، اما این کار با وجود گروه‌های تروریستی در پاکستان امکان ناپذیر خواهد بود.
معاون وزیر خارجه آمریکا خواستار همکاری پاکستان با این کشور شد تا به اهداف خود در جنوب آسیا دست یابند.
سالیوان خواستار همکاری با کشور‌های آسیای مرکزی شد و افزود: موفقیت افغانستان برای همه کشور‌های منطقه مهم است. برای این منظور ما نیازمند ایجاد یک جبهه متحد هستیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار