رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی نهاوند گفت: با ۸ دانشگاه در کشورهای دیگر نظیر چایکوفسکی مسکو، کنسرواتوار اکراین، لهستان، بوداپست و فرانسه برنامههایی را مدون کردیم که این برنامهها از ابتدای سال میلادی چیده شده هم چنین با کشور ایتالیا در حوزه معماری نیز ارتباط داریم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو بهزاد معافی رئیس موسسه آموزش عالی علم کاربردی نهاوند در حاشیه مراسم بزرگداشت پروفسور کلارا هوکوچاوا در خصوص برنامههای این دانشگاه در سال ۹۷ توضیح داد: طبق روال گذشته تربیت دانشجو و ارتباط با کشورهای دیگر به منظور تبادل استاد و دانشجو را در برنامههای خود داریم برهمین اساس با ۸ دانشگاه در کشورهای دیگر نظیر چایکوفسکی مسکو، کنسرواتوار اکراین، لهستان، بوداپست و فرانسه برنامههایی را مدون کردیم که این برنامهها از ابتدای سال میلادی چیده شده هم چنین با کشور ایتالیا در حوزه معماری نیز ارتباط داریم.
وی با اشاره به اینکه در این دانشگاه ۱۸ رشته تدریس میشود توضیح داد: متاسفانه به دلیل کاهش میزان دانشجو و داوطلب متقاضیان ورود به رشتههای این دانشگاه مطلوب نیست، اما چون رشتههایی که در این موسسه آموزشی تدریس میشود در حوزه تخصصی موسیقی است از کیفیت بالایی برخوردارند و همیشه برای این رشتهها متقاضی وجود دارد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: هیچ رشتهای در این دانشگاه منحل نشده و برخی رشتهها که توسط گروه اساتید دانشگاه طراحی میشوند میتوان گفت که از کشورهای اروپایی و امریکایی عقب نیست هم چنین حتی یک ریال بودجه این دانشگاه از بخش دولتی نیست.
در ادامه این برنامه علی معافی قائم مقام موسسه آموزش عالی نهاوند و کنسرواتوار تهران در خصوص برنامههای دانشگاه در حوزه موسیقی گفت: همان طور که میدانید در برنامه ششم توسعه از دانشگاهها خواسته شده که پردیسهای بین المللی را گسترش و جذب دانشجوی خارجی داشته باشند اخیرا ما نیز در راستای دیپلماسی فرهنگی و برنامه توسعه کشور موسسهای را تحت عنوان تهران کانادا کنسرواتوار در تورنتو کانادا تاسیس کرده ایم و بنا داریم سال ۱۳۹۷ آن را فعال کنیم.
وی تاکید کرد: ایرانیان زیادی در کانادا حضوردارند که شیفته فرهنگ و هنر ایران هستند، اما هیچ مرکزی وجود ندارد که فرهنگ و هنر و موسیقی اصیل ایرانی را آموزش دهد بنابراین تبادلات فرهنگی و دیپلماسی بین المللی و ارتباط با کشورهای پیشرفته یکی از اهداف کوتاه مدت ماست.
معافی تاکید کرد: هم چنین درخواستی از وزارت علوم داشتیم تا دانشجوی فوق لیسانس جذب کنیم طبیعتا با این کار میتوانیم فرهنگ ایرانی و موسیقی ایرانی را گسترش دهیم البته در برخی دانشگاههای امریکا و دانشگاه آکسفورد لندن موسیقی ایرانی آموزش داده میشود و ما میخواهیم ایران نیزدر گسترش این فرهنگ فعالتر باشد.
وی ادامه داد: یکی از برنامههایی که برای این مهم برگزار میشود که برنامه شبی با فرهنگ است که در آخرین چهارشنبه هر ماه در سالن اجتماعات کنسرواتوار تهران برگزار میشود و در هر برنامه از یکی از شخصیتهای هنری تقدیر میشود. امشب نیز این برنامه را به گرامی داشت پروفسور کلارا که ۱۶ سال در این کنسرواتوار تدریس موسیقی میکند و مدیر دپارتمان پیانوی کنسرواتوار تهران است.
معافی ادامه داد: پرفسور تاکنون اساتید زیادی را تربیت کرده که توانسته اند جوایز جهانی روسیه و پاریس را از آن خود کنند.