کد خبر:۶۷۲۰۵۲
یادداشت دانشجویی/

رقص نحس!

کسانی که از زنان و دختران برای مفرح کردن جشن‌های شان استفاده ابزاری می‌کنند و تنزل مقام زن را به نظاره می‌نشینند همان کسانی هستند که جاهلیت اُخری را رقم خواهند زد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدیه جوکار*، طبیعت خلقت بر آن قرار گرفت تا زن، تجلی صفات جمال خدا و مرد، تجلی صفات جلال خداوند باشد. زیبایی و ظرافت زنان همواره برای جنس مخالف جذاب بوده و هست. در طول تاریخ کم ندیده‌ایم مردان تن پرستی را که از زن به عنوان یک کالا و ابزار زینتی بهره می‌جسته اند. این در حالیست که منظومه فکری_انسانی اسلام، زنان را عنصری اثرگذار معرفی می‌کند که فارغ از نگاه‌های جنسی یک "انسان" بوده و در کارکرد‌های ظاهرگرایانه خلاصه نمی‌شوند. در ایران اسلامی که از دیرباز مهد تمدن بوده نیز همواره این نگاه مذموم تلقی می‌شود.

اما امروز چه شده است در کشوری که پایبندی مردم آن به ارزش‌های اسلامی_تاریخی تعریف شده برای زن، موجب انقلاب‌های بزرگی در طول تاریخ پر افتخار آن شده است، رفتار‌هایی را شاهد هستیم که با لگد مال کردن شان زن، همان نگاه‌های جاهلی و شیءگونه به زن را ترویج می‌دهند. چه شده است در کشوری که دختران آن انقلابی و مادرانِ انقلابی آن دامانی علی اکبر پرور داشته و دارند، این چنین زنان دستمایه به تباهی کشاندن شان خودشان می‌شوند؟ مگر نه آنکه زهرای مرضیه (س) و زینب کبری (س) الگوی زنان این سرزمین بوده و هستند.

کسانی که از زنان و دختران برای مفرح کردن جشن‌های شان استفاده ابزاری می‌کنند و تنزل مقام زن را به نظاره می‌نشینند همان کسانی هستند که جاهلیت اُخری را رقم خواهند زد. نهاد‌هایی که دغدغه‌ی مسئولینش در حد قلیان‌های شهربوده و به جای انجام وظیفه هنگام بحران، به سفر می‌روند، انتظاری هم نیست که در حوزه‌های فرهنگی، عملکرد درستی داشته باشد.

اوج کارکرد مفید برخی مسئولین عوض کردن اسم خیابانهاست. در این تفکر هیچ بعید نیست برای شاد کردن کارگرانی که هفت ماه حقوق نگرفته‌اند، با حقوق داده نشده شان، برای مسئولین مراسم رقص و آواز در روز ولادت حضرت زهرا (س) برگزار کنند. به مسئولین توصیه می‌شود به عرصه‌هایی که نه تنها در آن تخصص ندارند بلکه تفکراتشان باعث به انحطاط کشیده شدن آن عرصه می‌شود ورود نکرده و به جای آن، به انجام درست وظایف محوله شان بپردازند. هم چنین اگر به قبح شکنی مجموعه‌های تحت نظرشان معتقدند، به جای نظاره‌ی کامل و تذکر دیرهنگام، واکنش‌های به موقع در جمیع عرصه‌های مثبت را تمرین کنند.
 
* مهدیه جوکار- فعال دانشجویی
انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۴
بس کنید اونا دختر بچه های۸تا ۹ ساله بودن.
2
4
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۵
با تشكر از نويسنده محترم اين متن دعا ميكنم روزي در كشور عزيزمان تمام افرادي كه مدير و وزير و مسئول هستند شايسته باشند چه از نظر اخلاق واعتقاد اسلامي يا كارشناس علمي تا به هدف آرماني اسلاميمان برسيم
ان شاالله.
3
2
علیرضا بهادرانی
۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۶
قسمت نظراتتون مشکل داره چون وقتی کامنت میذارن ومن خودم میذارم نامم ناشناس نمایش داده میشه!
سختم نگیرید زیاد از روی عقده هم حرف نزنید
این بچه ها 8 ساله بودن!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۰
اولا 8 و 9 ساله نبودند و 13 و 14 ساله بودند
ثانیا حتی اگر 5 یا 6 ساله هم بودند اصل رقص یعنی لرزندان و چرخاندن و نشان دادن میمون وار اسافل بدن برای مردان بیگانه جز پستی و بی حیایی معنایی ندارد چه رسد به دختران بالغ به قول شما 8 و 9 ساله
ثالثا اگر ز باغ رعیت ملک خورد سیبی درآورند غلامان او درخت از بیخ اگر مسئولین بجای اشاعه فرهنگ دینی و کار برای مردم وقت خود را صرف قلیان کشیدن و تماشای رقاصی بچه های مردم کنند و نهایتا خیابانهای مملکت را به اسم خائنین نامگذاری کنند از مردم چه توقعی
خدا همه بیماران را شفا دهد و بیماردلان را
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار