معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: مسئله مدیریت ۳۰ درصدی زنان در دولت یک تکلیف است و تا پایان دولت دوازدهم باید محقق شود و امیدواریم آموزش و پرورش در این حوزه پیشگام باشد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در همایش بانوی امید، اظهار داشت: باید به دنبال ایجاد تحولات کیفی در حوزه زنان در آموزش و پرورش باشیم.
وی افزود: تصویری که از حضرت زهرا (س) ترسیم میکنیم باید با نگاه زن امروزی سنخیت پیدا کند و نباید تصویری تک بعدی باشد.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور اضافه کرد: نباید صرفاً در الگوسازی به دنبال بیان محدودیت و ممنوعیت باشیم و الگوهای اخلاقی حضرت زهرا (س) را که علیه ظلمهای زمانه خود مقاومت کرد، به درستی برای نسل جوان تبیین کنیم.
ابتکار ادامه داد: حضرت زهرا (س) مظهر امید بودند و الهام بخش و تأثیرگذاری بسیاری داشتند.
وی بیان داشت: باید دقت کنیم تصویری درست از دین برای فرزندان خود ترسیم کنیم و معلمان به دلیل نقش الگویی خود در ایجاد این تصویر درست نقش مهمی دارند.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با بیان اینکه در نظام تعلیم و تربیت باید با راستگویی و صدق عمل کرد، گفت: فاصله بین نسلی را با این روش میتوان پر کرد.
ابتکار با بیان اینکه نگاهها نسبت به جایگاه زنان برای از بین بردن تبعیضها بسیار خوب است، عنوان کرد: مسئله مدیریت ۳۰ درصدی زنان در دولت یک تکلیف است و تا پایان دولت دوازدهم باید محقق شود و امیدواریم آموزش و پرورش در این حوزه پیشگام باشد.
وی خاطر نشان کرد: زنان در عرصه آموزش و پرورش به دلیل سنخیت مادری و پرورش، بسیار موفق هستند و باید تلاش کنیم عقب ماندگیها در حوزه دختران بازمانده از تحصیل را از بین ببریم و ورزش دختران را جدیتر بگیریم.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور متذکر شد: موضوع آموزش مهارتهای زندگی در آموزش و پرورش باید مورد توجه قرار گیرد؛ موافقتنامه مشترکی بین معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت آموزش و پرورش برای این امر مهم امضا خواهد شد.
ابتکار خاطر نشان کرد: رویکرد فرهنگی و سیاستگذاری رسانهای باید به سمتی برود که ناامیدی و یاس در جامعه کاهش یابد.
به گزارش فارس، ۳۰ نفر از زنان بازنشسته فرهنگی در این مراسم با حضور وزیر آموزش و پرورش و ابتکار تقدیر شدند.