آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۳۹۸۷
شبیه‌سازی با کاربرد‌های دارویی؛

تولید نانوذراتی که توسط سیستم ایمنی بدن شناسایی نمی‌شوند

پژوهشگران با استفاده از روشی نانوذراتی شبیه به سلول‌های ایمنی بدن تولید کردند که توسط سیستم دفاعی بدن قابل تشخیص نیست و کاربرد‌های دارویی دارد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محققان دانشگاه هوستون مدتودیست روشی جدید برای ساخت نانوذرات ارائه کردند که با استفاده از آن می‌توان به شکل ساده‌تری نانوذرات تولید کرد تا برای حوزه‌هایی نظیررهایش دارو مورد استفاده قرار گیرد.

انیو تاسیوتی از محققان این پروژه می‌گوید: «ما تنها آزمایشگاهی هستیم که این کار را انجام داده‌ایم. ساز و کار این فرآیند خیلی دقیق برای ما شفاف نیست، اما می‌دانیم که می‌توان با یک دستورالعمل ویژه نانوذرات تولید کرد. آزمایشگاه‌های دیگری در سراسر جهان می‌توانند وارد این حوزه شده و راهکار‌هایی برای تولید نانوذرات ارائه کنند.

این گروه به رهبری تاسیوتی نشان دادند که می‌توان نانوذرات استاندارد شده با پایداری و تکرارپذیری بالا تولید کرد در حالی بهره فرآیند بسیار بالا است. محققان این پروژه بی‌نیاز از تجهیزات گرانقیمت و تنها با استفاده از وسایل رومیزی، اقدام به تولید نانوذرات به صورت کنترل شده کردند که هزینه پایینی برای آن‌ها دارد.

تاسیوتی می‌گوید: «معمولا نانوذرات با دستورالعمل‌های محرمانه تولید شده و فرآیند تولید آن‌ها از تکرارپذیری پایینی برخوردار است. تجهیزات ویژه‌ای نیز برای تولید آن‌ها نیاز است. ما در این پروژه دستورالعمل قدم به قدم برای تولید نانوذرات ارائه کردیم که هر کسی می‌تواند آن را انجام دهد.»

این گروه در حال تلاش برای تولید نانوذرات با تقلید از طبیعت هستند تا ساختار شیمیایی سلول را شبیه‌سازی کنند. تاسیوتی می‌افزاید: «بدن به‌صورت هوشمندی از خود دفاع می‌کند، صرف‌نظر از این که شما با چه مهارتی نانوذرات را ساخته باشید، سیستم ایمنی بدن نانوذرات را شناسایی می‌کند. ما نانوذراتی مشابه با سلول‌های ایمنی بدن ساختیم که قابل تشخیص توسط سیستم دفاعی بدن نیست. جنس مواد به کار رفته در این نانوذرات مشابه سلول‌های ایمنی بدن است.»

هرچند این ذرات ساختار پیچیده‌ای دارند، اما روش تولید آن‌ها بسیار ساده است. تاسیوتی می‌گوید: «هرچند ما به‌صورت کامل روی تحقیق در این حوزه متمرکز شده‌ایم، اما اگر گروه‌های تحقیقاتی دیگری بخواهند رهیافت‌های جدیدی با استفاده از دستورالعمل ما توسعه دهند، ایده بسیار خوبی خواهد بود.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار