آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۵۶۲۰
یزدان‌مهر در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

کمبود خوابگاه‌ها امسال جبران می‌شود/ دانشجویان منتظر وام شهریه نباشند

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: سال ۹۷ برنامه ویژ‌های برای حل کمبود خوابگاه داریم.

ذوالفقار یزدان مهر، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: یکی از مسائلی که در سال ۹۶ مورد تاکید وزیر علوم بود و صندوق رفاه نیز بر روی آن کار کرده مقاوم سازی خوابگاه‌های مناطق زلزله خیز که تیم فنی انتخاب شده و در حال بررسی است که مناطق زلزله خیز را مشخص کند و مشخصات خوابگاه‌هایی که در این مناطق است مشخص شود و پیشنهادی به هیئت امنا داده شود و در تابستان ۹۷ با تخصیص اعتباری که از طرف صندوق و با مشارکت دانشگاه‌ها بتوانیم خوابگاه‌های این مناطق را مقاوم سازی کنیم.

وی اضافه کرد: یکی دیگر از برنامه‌های اصلی صندوق رفاه در سال ۹۷ ساخت، خرید، تکمیل و کمک به خرید خوابگاه‌های دانشجویی است که هیئت امنا براساس برنامه‌ها مشخص کرده است که بتوانیم کمبود خوابگاه‌های دانشجویی را جبران کنیم.

یزدان مهر یادآور شد: ۵۰ هزار دانشجو با کمبود خوابگاه مواجه هستند و در واقع ۲۰۰ خوابگاه کم داریم سیاست ما این است که با رتبه بندی خوابگاه‌ها این کمبود‌ها جبران شود و هیچ دانشجویی پشت در خوابگاه نماند.

وی ادامه داد: حدود ۲۷ میلیارد تومان تاکنون به دانشگاه‌ها برای کمک رهن پرداخت کردیم که کمبود فضای خوابگاهی جبران شود. سال ۹۷ خوابگاه‌های رتبه سه و چهار با کمک‌های صندوق ارتقا پیدا می‌کنند.

رئیس صندوق رفاه اضافه کرد: در سال ۹۷ یارانه ساخت خوابگاه توسط صندوق رفاه به دانشگاه‌ها پرداخت می‌شود و این پرداخت‌ها به این صورت است که دانشگاه‌ها در سه مرحله وام بانکی دریافت می‌کنند که سود بانکی توسط صندوق پرداخت می‌شود و اجاره بهایی که از دانشجویان دریافت می‌شود صددرصد به دانشگاه اختصاص داده خواهد شد که بتواند بابت پرداخت اقساط به بانک پرداخت کند.

وی در خصوص مشکلات وام شهریه برای سال ۹۷ گفت: متاسفانه هیچ گونه بودجه‌ای در این خصوص دولت اختصاص نداده و این مشکل همچنان پابرجاست. در سال ۹۷ نیز صندوق رفاه با توجه به این رقم نمی‌تواند وام شهریه پرداخت کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار