کد خبر:۶۷۶۹۷۴
شاهانی:

سال ۹۵ اوج افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد بود/ آزمون EPT تغییر نمی‌کند

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد با اشاره به اوج افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری در سال ۹۵ گفت: نوع آزمون‌ای‌پی‌تی تغییر نمی‌کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امیررضا شاهانی رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: آزمون زبان‌ای پی تی دانشگاه آزاد یا آزمون‌های معتبر دیگر که در آیین نامه پیش بینی شده برای دانشجویان دکترای این دانشگاه الزامی است و شرط ورود به آزمون جامع و شروع مرحله پژوهشی آن‌ها است.

وی با تاکید بر اینکه آزمون زبان دانشگاه آزاد فقط‌ای پی تی نیست و همه آزمون‌های معتبر مورد تایید دانشگاه آزاد است، افزود: آزمون‌ای پی تی دانشگاه آزاد توسط اساتید صاحب فن طراحی می‌شود و مشکلی در استاندارد سوالات ندارد.

به گفته رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، عده‌ای می‌خواهند با جو سازی مشکلشان را حل کنند.

شاهانی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد در مدیریت قبلی بی ضابطه کار کرد، سال ۹۵ این دانشگاه ۴۵ هزار نفر ظرفیت دکترا داد، در صورتی که ظرفیت کل دانشگاه‌های دولتی در مقطع دکتری ۱۴ هزار و ۴۰۰ نفر بود. در سال ۹۵ حدود ۳۰ هزار نفر برای مقطع دکترای دانشگاه آزاد ثبت‌نام کردند و جذب دانشگاه شدند.

وی افزود: سال ۹۱ ظرفیت پذیرش دانشجوی دکترای دانشگاه آزاد ۲ هزار نفر بود و سال ۹۲ حدود ۳ هزار نفر؛ یک دفعه از ۹۲ جهشی پذیرش دانشجو افزایش یافت و بالا رفت و سال ۹۵ اوج افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد بود.

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: من نمی‌دانم واقعا آن موقع وزارت علوم کجا بود و چرا بر دانشگاه آزاد نظارت نمی‌کرد؟ دانشجویان سال ۹۵ امسال از دی ماه به بعد به مرحله ارایه مدرک زبان و شرکت در آزمون‌ای پی تی رسیده‌اند.

وی افزود: این دانشجویان در رشته‌های مختلف درس می‌خوانند، چرا که دانشگاه آزاد رشته‌های مختلفی دارد، در علوم انسانی برای عدم برگزاری آزمون یا تغییر آن خیلی فشار می‌آورند، استدلال روشن است، بالاخره ما در علوم انسانی مثلا در رشته فقه تنها کشوری هستیم که حرف داریم و دانشجویان دکترا و پژوهشگران ما باید با زبان دنیا حرف بزنند و مثلا فقه امام صادق (ع) را توضیح داده و نوآوری و خلاقیت برای حوزه‌های مختلف ارایه بدهند.

وی با بیان اینکه یک عده نمی‌توانند از آزمون زبان نمره بیاورند لذا اصل این آزمون را زیر سوال می‌برند، گفت: از لحاظ مالی هم واقعیت این است که از طرف واحد‌هایی که آزمون‌ای پی تی برگزار می‌کنند ما خیلی تحت فشار هستیم، معتقدند که ما پول خیلی کمی می‌دهیم.

وی افزود: هیچ تغییری در آزمون‌ای‌پی‌تی برنامه‌ریزی نشده است، نوع آزمون تغییر نمی‌کند، ولی آزمون‌ها را می‌خواهیم اینترنت بیس کنیم. هر ماهی که آزمون برگزار می‌شود تعدادی باید چند روز در قرنطینه باشند و عوامل اجرایی و ناظر نیز دردسر‌های اجرایی زیادی دارند. در صورتی که با اینترنت بیس شدن آزمون قرنطینه جمع می‌شود که البته لازمه آن بانک سوالات استاندارد است.

شاهانی خاطرنشان کرد: سامانه‌ای طراحی می‌شود و این سامانه سوالات را ارایه می‌دهد، یعنی هیچ‌کس نمی‌داند سوالات چیست. برای این کار یکسری امکانات سخت‌افزاری نیاز داریم. ضمن اینکه می‌توان آزمون را در روز‌های مختلف برگزار کرد.

وی با تاکید بر اینکه سوالات آزمون‌ای پی تی توسط اساتید طراحی می‌شود، گفت: سوالات این آزمون پس از برگزاری روی سامانه مرکز سنجش دانشگاه آزاد منتشر می‌شود، چند روز صبر می‌کنیم تا اگر اعتراضی بود اعمال شود، حتی ممکن است اگر سوالی مشکل داشته باشد سوال را حذف کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار