معاون فرهنگی وزیر بهداشت با اشاره به افزایش آسیبهای اجتماعی در جامعه دانشجویی گفت: تنها راه برون رفت جامعه دانشجویی از آسیبهای اجتماعی ارتقای فرهنگ است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا فراهانی، معاون فرهنگی وزارت بهداشت در نشست خبری نهمین دوره جشنواره بین المللی سیمرغ گفت: جشنوارههایی زیادی در کشور برگزار میشود، اما کارآمدی این جشنوارهها همیشه مورد سوال بوده در پژوهشی که اخیرا توسط دانشگاههای کشور انجام شده بحث سرمایههای فرهنگی اخیرا در غرب مورد توجه قرار گرفته بسیاری از دانشگاههای توسعه یافته به این نتیجه رسیدهاند که سرمایه فرهنگی شرط لازم برای موفقیت در همه عرصه هاست.
وی اضافه کرد: سرمایه فرهنگی مردم جامعه ما در حدی نیست که ما به موفقیتهای بزرگ برسیم ما این جشنواره با هدف سرمایه گذاری بر روی فرهنگ راه اندازی کردیم که بتوانیم به فرهنگ درست برسیم.
وی ادامه داد: اگر تک تک مردم ما از این سرمایهها بهرهمند باشند در زندگی فردی خود موفق هستند و جامعه نیز موفق خواهد بود؛ بنابراین این سرمایه فرهنگی باید در میان دانشجویان نیز افزایش پیدا کند.
معاون فرهنگی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت وظیفه خود میداند که فرهنگ سلامت را در جامعه ارتقا دهد جامعه دانشگاهی ما هم متاثر از آسیبهای اجتماعی که بنیان زندگی ما را تهدید میکنند، هستند؛ بنابراین هر چه سرمایه فرهنگی را در این قشر بالا ببریم آسیبها کاهش پیدا میکنند.
فراهانی اظهار داشت: آنچه که ما و جامعه دانشگاهی را تهدید میکند افزایش شکاف هاست و میتواند به کشور آسیب برساند و تنها راهکار آن هم ارتقای فرهنگ است؛ بنابراین با یک برنامه دقیق میتوانیم این مشکل را برطرف کنیم.
وی ادامه داد: جشنواره سیمرغ امسال برای اولین بار در حوزه فرهنگ سلامت و همچنین به صورت بین المللی برگزار میشود. در حوزه دانشجویی نیز این جشنواره بین المللی شده و بیش از ۹۳ کشور آثار خود را ارسال کردند که تعداد آثار بسیار قابل توجه بود.
وی یادآور شد: امسال مانند سالهای گذشته ۱۵۰ نفر از هنرمندان کشور در داوری این جشنواره همکاری کردند.